پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 02 آذر 1401 ساعت 19:09:: شناسه خبر: 127991

همزمان با هفته بسیج؛ تجلیل از صنعتگران بسیجی گچساران

همایش تجلیل از بسیجیان صنعتگر و متخصصین و تولید کننده عرصه اقتصادی به مناسبت هفته بسیج در شهرک صنعتی چهاربیشه گچساران با حضور فرماندار گچساران ،فرمانده سپاه ناحیه گچساران ،،جمعی از مدیران شهرستانی ،صنعتگران و تولیدکننده کننده گان ،مسئول بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت و سپاه ناحیه گچساران ،به همت کانون بسیج مهندسین صنعتی سپاه ناحیه گچساران برگزار شد.

صدای جنوب؛

همایش تجلیل از بسیجیان صنعتگر و متخصصین و تولید کننده عرصه اقتصادی به مناسبت هفته بسیج در شهرک صنعتی چهاربیشه گچساران با حضور فرماندار گچساران ،فرمانده سپاه ناحیه گچساران ،،جمعی از مدیران شهرستانی ،صنعتگران و تولیدکننده کننده گان ،مسئول بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت و سپاه ناحیه گچساران ،به همت کانون بسیج مهندسین صنعتی سپاه ناحیه گچساران برگزار شد.


مسئول بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت و سپاه ناحیه گچساران تصریح کرد: از سال گذشته تا کنون در راستای کمک به چرخه تولیدات داخلی و خودکفایی ۳۰ واحد تولیدی، صنعتی که ۱۱ مورد آنها کاملا راکد و مابقی نیز دچار برخی مشکلات بودتد، در این شهرستان توسط کانون بسیج مهندسین گچساران پایش و عارضه یابی شده است.
افضلی عنوان کرد: تعداد ۱۱ واحد راکد با تلاش بسیار مجددا به چرخه تولید بازگشته و آغاز به کار کردند.
وی گفت: با برطرف شدن مشکلات این ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی برای ۱۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.
مسئول بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت و سپاه ناحیه گچساران با اشاره به اینکه تعدادی از این واحدها در سطح شهرستان و روستاها و بیش از نیمی دیگر از آنها در شهرک های صنعتی گچساران قرار دارند، خاطرنشان کرد: جا دارد از زحمات صنعتگرانی که با تمام‌مشکلات کار کرده و در عرصه اقتصادی فعال هستند تقدیر و تشکر کرد.
وقتی صنعتگران و متخصصین تولید کننده داخلی در گچساران از دردهای کهنه خود می گویند.

اسماعیل توکلی پور مدیرعامل شرکت صنایع غذایی برجیس گچساران در این همایش بیان کرد: در دولت نهم با تلاش بسیار این شرکت را با ظرفیت اشتغالزایی ۱۵۰ نفر تاسیس کردم.
وی افزود: در ۱۲ سال گذشته یک ریال تسهیلات اشتغالزایی به ما ارائه ندادند حتی یک بانک نیزبه ما تسهیلات نداده است، ۳ سال این کارخانه تعطیل بود و با‌چنگ و دندان آن را تا کنون سرپا نگه داشتیم.
توکلی پور ادامه داد: کار به جایی رسیده که ما برای شرکت های دیگر کار میکنیم تا فقط حقوق کارکنان خود را پرداخت کنیم، قبلا ۷۸ کارگر داشتیم ولی مجبور به اخراج آنها شدیم و در حال حاضر با ۲۸ نفر به کار خود ادامه می دهیم.
وی اضافه کرد: ما خیری در این کار ندیدیم در ۱۲ سال گذشته آپارتمان و منزل مسکونی خود را برای سرپا نگه داشتن این کارخانه فروختم ولی هیچ کس از ما حمایت نمی کند امیداواریم که مسئولان دولت سیزدهم در راستای کمک به ما گام بردارند، در حال حاصر دانه ای کار میکنیم تا حداقل حقوق کارگران دربیاید.

دهقان مدیر شرکت اکسیژن فرصت خلیج فارس گچساران نیز گفت: ما در کرونا در خط مقدم تلاش کردیم تا بیمارستان این شهرستان بدون اکسیژن‌نماند ولی هنوز تا کنون پول تولید ما را پرداخت نکردند در صورتی که با وجود تمام مشکلاتی تلاش کردیم.
وی اظهار کرد: در حال حاضر طلب من از بیمارستان شهید رجایی گچساران ۶ میلیارد ریال است که هرچه برای دریافت آن تلاش کرده ام به در بسته خورده ام و پولم را پرداخت نمی کنند،من ۳ ماه برای بیمارستان بهبهان کار کردم یک تقدیر نامه دادند آنوقت بیمارستان شهید رجایی گچساران اصلا به فکر پرداخت بدهی خودش به ما نیست.

کمایی از جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد و مسئول مرکز تحقیقات کشاورزی گچساران گفت: دو طرح فناورانه با هزینه شدن ۸۰ میلیارد ریال از صندوق توسعه ملی در گچساران در حال اقدام بوده ولی در حال حاضر به دلیل کمبود بودجه تکمیل نشده است، در بازدید مسئولان قول دریافت تسهیلات به ما داده شد، این طرح تولید آفت کش های گیاهی در جنوب درصورت تکمیل برای ۴۰ نفر اشتعالزایی ایحاد خواهد کرد.
وی با اشاره به پیشرفت۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی این طرح تصریح کرد: این طرح فناورانه تولید آفت کُش های گیاهی و آنتی بیوتیک های با پایه گیاهی برای طیور در کهگیلویه و بویراحمد و مشابه آنها نیز تاکنون در کشور وجود ندارد، هر ۲ طرح جزو طرح‌های فناورانه ملی این استان بوده و به عنوان یک طرح نو و جدید برای نخستین بار در کشور از سوی جهاد دانشگاهی استان اجرا می شوند.
کمایی اظهارکرد: عملیات اجرایی این ۲ طرح از مهرماه ۱۳۹۹ در زمینی به مساحت پنج هزار ۷۰۰ مترمربع در شهرک صنعتی “چهاربیشه” گچساران آغاز شده است که برای تکمیل آن نیازمند تامین اعتبار هستیم.

محمدپور تولید کننده محصولات سلولوزی در گچساران عنوان کرد: ما نمیدانیم مشکل کار کجاست که مسئولان از ما فراری هستند بانک ها ما را مانند مفلسان نگاه می کنند،هر چه داشتم فروختم تا سود و زیان بانک ها را پرداخت کنم،
از شما خواهشمندم یک جلسه کارگروه در استان برگزار کنید و کسانی را بیاورید که مشکلات ما را برطرف کنند خواهش میکنم کار کنید و مشکلات ما صنعت داران را برطرف کنید‌.
وی افزود: در این کار که می تواند گام موثری در برطرف کردن نیاز این شهرستان باشد تا کنون زیر بار فشار و کم کاری برخی از مسئولان کمرم خم شده است، یک سری زیر ساخت های شرکت شهرک های صنعتی برای کار من به موقع انجام نشد.
محمد پور ادامه داد: چه کسی باید من را حمایت کند این درست نیست که من در تهران به دنبال وام باشم، بعد از ۷ سال زندگی من به صفر رسیده با کلی بدهکاری که روی دستم مانده است.

محمدی معاون مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: زیرساخت های شهرک های صنعتی در گچساران مشکلی ندارند و صنعتگران می توانند کارهای تولیدی و صنعتی خود را در آنها انجام دهند.


زارعی رئیس اداره آب و فاضلاب گچساران گفت: در بحث آب های شهرک های صنعتی گچساران ما نیز دغدغه های خود را داریم، ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال شهرک صنعتی چهار بیشه به آبفا بدهکار است.
وی بیان کرد: با توجه به شرایطی که دارند برخی از واحدها غیرفعال هستند ولی با وجود تعطیلی از آب استفاده می کنند، ما در بحث تولید کوتاهی نخواهیم کرد این‌مبلغ بدهی را حتی به صورت اقساط پرداخت کنید.
زارعی تصریح کرد: در حال حاضر کنتور این شهرک صنعتی خراب است،در تامین آب شهرک صنعتی ما مشکلی نداریم.
به همت رئیس جمهور و وزاری دولت صنایع تولیدی راکد بسیاری به چرخه تولید بازگشتند.


سرهنگ محقق زاده فرمانده سپاه ناحیه گچساران عنوان کرد: نشستن پای صحبت های صنعتگران می تواند برای حل مشکلات آنها راه برون رفتی ایجاد کرد.
وی افزود: اغلب ما بومی کهگیلویه و بویراحمد بوده و به زیر و بم این شهرستان کاملا آشنایی داریم.
فرمانده سپاه ناحیه گچساران ادامه داد: معمولا به وام های دریافتی از بانک ها به گونه ای دیگر در استان نگاه می شود، برخی دریافت کننده وام ها اول به دنبال خرید ملک و ماشین و غیره هستند و اگر از آن اضافه بیاید به دنبال کار دیگر خواهند رفت.
محقق زاده اضافه کرد: بخش عظیمی از این مشکلات به نوع نگاه ما در خصوص تسهیلات بانکی باز می گردد که باید نوع نگرش به آن را تغییر داد.
فرمانده سپاه ناحیه گچساران اظهار کرد: در راستای کمک به چرخه تولید و صنعتگران و برداشتن گام های اقتصادی باید سنگ ها را از جلو پای صنعتگران برداشت و بانک ها نیز از آنها حمایت کنند.
محقق زاده افزود: باید دولت در راستای برطرف کردن مشکلات صنایع اقدامات لازم را انجام دهد، هرچند تا کنون به همت رییس جمهور و وزرای دولت خیلی از صنایع راکد در کشور مجددا به کار باز گشته و فعالیت خود را آغاز کردند.
وی گفت: برخی از این مشکلات ما در شهرک صنعتی مربوط به کسانی است که به اسم‌پروژه زمین گرفته اند ولی به جای طرح یا پروژه آن را به ملک شخصی تبدیل کرده و جلو پیشرفت برخی از جوانان را با این اقدامات خود گرفته اند.
فرمانده سپاه ناحیه گچساران خاطرنشان کرد: باید همه با هم در راستای برطرف کردن مشکلات صنعتگران اقدامات لازم را انجام دهیم.


روانبخش دیهیم خوب فرماندار گچساران نیز ضمن تبریک هفته بسیج گفت: چرخه صنعت به دست تولید کنندگان است و مقام‌معظم رهبری نیز در راستای حمایت از این قشر تاکید فراوان کردند.
وی عنوان کرد: برخی افراد دارا بوده و نیازی به تسهیلات نداشته ولی درکنار آنها افرادی نیز نیازمند تسهیلات بانکی برای صنعت هستند.
فرماندار گچساران اظهار کرد: باید زیر ساخت های لازم قبل از واگذاری شهرک های صنعتی برای صنعت گران آماده باشد، ما پا به پای شما در راستای برطرف کردن مشکلات صنعتگران شهرک صنعتی تلاش خواهیم کرد.
وی با اشاره به تلاش های دولت سیزدهم در بازگشت صنایع راکد به جرخه تولید اظهار کرد: کارخانه قطعات ماشین سازی پس از تعطیلی چندساله با ۱۱۸ نفر اشتغالزایی مجددا در سال گذشته با کمک دولت به چرخه کار باز گشته است، باید تلاش ها در فعال کردن چرخ های اقتصادی بیشتر شود.
وی افزود: در بخش مشکلات مطرح شده زیرساخت هاطبق جلسات صورت گرفته، قرار شد اقدامات مفیدی انجام شود، تمام موارد عنوان شده از سوی صنعتگران را پیگیری خواهیم کرد و در حد توان برای برطرف شدن مشکلات آنها تلاش خواهم کرد.
فرماندار گچساران در راستای کم بودن خرید شرکت ها و نهادهای شهرستان از تولیدات گچساران گفت: انتظار می رود که کالای تولید شده در گچساران از کیفیت بالایی برخوردار شود، تا خریدهای مورد نیاز در بیرون شهرستان صورت نگیرد.
دیهیم خوب با اشاره به جذب نیرو در پتروشیمی این شهرستان که به زودی افتتاح خواهد شد، افزود: اگر جایی جذب نیرو انجام شده در دولت گذشته بوده ، اما نیروی تخصصی مورد نیاز درخواستی برخی از صنایع یا پتروشیمی نیز در این شهرستان کم بوده است،باید از فنی و حرفه ای در راستای برطرف کردن این مشکل کمک گرفته تا مهارت آموزی لازم را انجام دهیم.
وی خاطرنشان کرد: به ادارات گفته می شود تا از گچساران خرید کنند تا جایی که ضوابط آنها اجازه می دهد.

خبرنگار/سمانه محمدی

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    آگهی مناقصه شرکت پشتیبانی امور دام کشور

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت