پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 20 آذر 1403 ساعت 12:09:: شناسه خبر: 153042

بازدید معاون توانبخشی بهزیستی استان به همراه مدیر گروه توانبخشی حرفه‌ای کشور از مراکز حرفه آموزی و کارگاه‌های تولیدی حمایتی بهزیستی استان

در این بازدید که با هدف ارتقاء و بهبود وضعیت کمی و کیفی مراکز توان بخشی و ارائه پیشنهادات اصلاحی، ارایه خط مشی و راهبری این مراکز به سمت بهبود کیفیت و تولید محصولات با بازار بهتر و همچنین بهبود شرایط محیط کاری و آموزشی و ارگونومی عزیزان دارای معلولیت انجام گرفت.

 

به گزارش صدای جنوب؛دکتررهیده معاون توانبخشی بهزیستی استان بیان داشت:در استان کهگیلویه بویراحمد تعداد ۲۷ مرکز توانبخشی روزانه وجود دارد که به تعداد ۱۱۰۰ نفر از توانخواهان عزیز خدمات ارائه می‌دهند، از این تعداد مراکز ۱۱ مرکز مرکز حرفه آموزی است که مددجویان در این مراکز در راستای آموختن حرفه‌ای خاص با سطح‌بندی هایی که از توانایی‌های این عزیزان انجام می‌گیرد مراحل اولیه شناخت الگوها اصول اولیه مهارت آموزی مهارت‌های شناختی، مهارت‌های حرکتی زیر نظر کار درمان و مهارت‌های اولیه زندگی و در پایان اجرای یک حرفه به صورت کامل را انجام می‌دهند.

رهیده افزود:بعد از آموزش حرفه مورد نظر، فرد دارای معلولیت آماده رفتن به کارگاه تولیدی حمایتی است. در کارگاه تولید حمایتی فرد دارای معلولیت می‌تواند تولید محصول انجام داده و از این طریق مبالغی را تحت عنوان پول توجیبی یا در صورتی که توانایی فرد برای تولید کامل باشد حقوق یک کارگر کامل را دریافت می‌کند.

معاون توانبخشی بهزیستی استان گفت:در حال حاضر دو کارگاه تولیدی حمایتی در استان یکی در شهرستان بویراحمد یکی در شهرستان لنده داریم که محصولات قابل رقابتی در سطح کشوری تولید می‌کنند که مورد استقبال بازار قرار گرفته است.

وی بیان کرد:در این بازدید که با هدف ارتقاء و بهبود وضعیت کمی و کیفی مراکز توان بخشی و ارائه پیشنهادات اصلاحی، ارایه خط مشی و راهبری این مراکز به سمت بهبود کیفیت و تولید محصولات با بازار بهتر و همچنین بهبود شرایط محیط کاری و آموزشی و ارگونومی عزیزان دارای معلولیت انجام گرفت.

دکتررهیده اظهارداشت:علاوه بر این برخی مراکز قابلیت کارگاه شدن و تولید انبوه را داشتند که با ارائه پیشنهاداتی با تغییر فضای فیزیکی ایجاد طرح تولیدی خاص و پرسنل می‌توانند به سمت کارگاهی شدن تغییر کاربری دهند.

وی افزود:در ادامه یکی از مهم‌ترین معضلات مراکز کارگاهی تولید حمایتی بحث بازاریابی و مدیریت فروش بود که به نظر می‌رسد استفاده از پتانسیل‌های منطقه و تولیدات بومی و همچنین اصلاح سیستم تولید به همراه مدیریت در بازاریابی به روز و مدون شرایط بهتری برای رقابت در بازار را خواهند داشت.

                       

 

ارسال نظر جدید

*

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت