پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 20 بهمن 1403 ساعت 12:11:: شناسه خبر: 155263

یک هزار و۸۰۰ پرونده تخلف واحدهای صنفی مورد رسیدگی و صدور حکم قرار گرفت

رئیس تعزیرات حکومتی کهگیلویه گفت: از ایتدای امسال یکهزار و۸۰۰ پرونده تخلف واحدهای صنفی شهرستان مورد رسیدگی و صدور حکم قرار گرفته است.

صدای جنوب:

رئیس تعزیرات حکومتی کهگیلویه گفت: از ایتدای امسال یکهزار و۸۰۰ پرونده تخلف واحدهای صنفی شهرستان مورد رسیدگی و صدور حکم قرار گرفته است.

علمدار بازرگان  اظهار کرد: تعزیرات حکومتی شهرستان کهگیلویه از ابتدای امسال ۱۸۰۰ پرونده تخلف در سه بخش کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز را رسیدگی کرده که تاکنون ۹۹ درصد پرونده‌ها منج به صدور رأی شده است.

رئیس تعزیرات حکومتی کهگیلویه میزان محکومیت مالی این تعداد پرونده را بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: تعدادی از پرونده‌ها به شعب تجدید نظر ارسال شده است.

وی از تعطیلی ۲ مؤسسه پزشکی غیر مجاز در بخش درمان خبر داد و گفت: علاوه بر تعطیلی محل کسب و کار کلیه ملزومات این مؤسسات به نفع دولت ضبط شد.

بازرگان با تأکید بر لزوم صدور فاکتور یا صورتحساب برای مشتری از سوی تمامی واحدهای صنفی، گفت: مشتری هم این حق را دارد که در قبال خدمات ارائه شده از ناحیه واحد صنفی درخواست صورتحساب نماید که اگر متصدی از صدور فاکتور خودداری نماید از طریق سامانه ۱۳۵تعزیرات حکومتی و یا ۱۲۴صمت گزارش دهد تا با فرد خاطی برخورد شود.

رئیس تعزیرات حکومتی کهگیلویه در خصوص تخلفات صنف آرایشگاه بیان کرد: در صورت دریافت مبغ اضافه بر تعرفه مصوب، شخص متضرر از طریق اتاق اصناف و با واحد بازرسی اداره صمت نسبت به طرح شکایت اقدام نماید تا حق تضییع شده خود را دریافت نماید.

این مسئول همچنین پیگیری تخلفات مطب پزشکان را در حیطه معاونت درمان خواند و گفت: پس از ارجاع پرونده به کمیسیون ماده ۱۱ دانشگاه علوم پزشکی مورد بررسی قرار میگیرد که در صورت اثبات تخلف ،پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال خواهد شد.

بازرگان با بیان اینکه بیشترین پرونده متعلق به واحدهای صنفی خرده فروش است،افزود: ایراد اساسی در این کار وجود دارد و بازرسین باید به سراغ واحدهای عمده فروش بروند.

به گفته بازرگان عمده تخلفات واحدهای صنفی عدم درج قیمت یا عدم نصب نرخنامه است.

بازرگان در خصوص نداشتن پروانه کسب در برخی مغازه های خیابان بازارروز نیزگفت: شهروندان از طریق اتحادیه پیگیر و اتحادیه پس از شناسایی واحد های بدون پروانه علاوه بر تکمیل کردن فرم تخلفاتی و ارسال به تعزیرات حکومتی  راسا می‌تواند به واحد صنفی فاقد پروانه اخطار ، که در صورت عدم تشکیل پرونده جهت اخذ پروانه کسب میتواند از طریق پلیس اطلاعات و امنیت عمومی(اماکن )نسبت به پلمب واحد بدون پروانه اقدام نماید

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت