پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 22 تیر 1399 ساعت 20:04:: شناسه خبر: 80669

» «روشنفکر» از مقام معظم رهبری تاییدیه گرفت/ انقلابی گری یا جنجال سازی!

به گزارش  خبرنگار  صدای جنوب ، در حالی‌که مدت زیادی از انتخابات و شروع به کار مجلس یازدهم نگذشته است مخالفین مهدی روشنفکر خاصه مدعیان ولایتمداری در بویراحمد که قبل ‌و حین انتخابات از انجام اقدامات تخریبی و غیر اخلاقی علیه این نماینده مجلس فروگذار نکردند هنوز در هوای انتخابات و رقابت هستند و به […]

به گزارش  خبرنگار  صدای جنوب ، در حالی‌که مدت زیادی از انتخابات و شروع به کار مجلس یازدهم نگذشته است مخالفین مهدی روشنفکر خاصه مدعیان ولایتمداری در بویراحمد که قبل ‌و حین انتخابات از انجام اقدامات تخریبی و غیر اخلاقی علیه این نماینده مجلس فروگذار نکردند هنوز در هوای انتخابات و رقابت هستند و به زعم خود از هر فرصتی برای ایجاد چالش به منظور اتلاف وقت و ممانعت از پیگیری مشکلات مردم استفاده می‌کنند.
یکی از موضوعاتی که این روزها دست مایه تخریب روشنفکر توسط بازنشستگان سیاسی افراطیون و نوچه های تازه به دوران رسیده‌شان گردید طرح سوال و استیضاح رئیس جمهور بود.
مهدی روشنفکر که نشان داده است ولایتمداری پخته، دوراندیش و انقلابی‌ست این‌بار نیز با اتخاذ موضعی خردمندانه که به تایید رهبر معظم انقلاب  رسید عیار  ولایتمداریِ خود و مدعیان جاهل و متحجر ولایتمداری در بویراحمد را بر همگان اشکار ساخت تا بر همگان ثابت شود ولایتمداری با تحجر و تعصبات کور و مواضع نمایشی و منفعت طلبانه جناحی دو مقوله کاملا جدا از هم هستند.
انطباق عجیب و تقریبا بی کم و کاست موضع مهدی روشنفکر در ارتباط با دولت که در مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌ها منتشر شد با فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار ویدیو کنفرانس با نمایندگان مجلس یازدهم نشان داد مهدی روشنفکر ولایتمداری کم ادعا و البته سیاست ورزی خردمند است که مخالفینش با این دست اقدامات تنها ارز خود می‌برند و زحمت ایشان میدارند !
مهدی روشنفکر در مصاحبه خود با تاکید بر جدیت مجلس در انجام وظایف تقنینی و نظارتی خود،  بر تعامل، همدلی و همکاری مجلس با دولت در سال پایانی دوران خدمت و حضور وزرا در کمسیون‌های تخصصی به منظور دستیابی به راهکار مشترک برای حل مشکلات اقتصادی مردم و طبقات ضعیف و پرهیز از التهاب آفرینی و دعواهای جناحی تاکید مضاعف داشتند که همه این گفته‌ها در فرمایشات و توصیه‌های مقام معظم رهبری خطاب به نمایندگان مورد تاکید و تایید قرار گرفت.
بخشی از توصیه حضرت آیت الله امام خامنه‌ای به نمایندگان مجلس
رهبر انقلاب اسلامی در بخشی از سخنان خود در روز یکشنبه ۲۲ تیرماه ۹۹ از طریق ویدئو کنفرانس با نمایندگان مجلس، آنان را به «تعامل و هم‌افزایی قوا» اختصاص دادند و گفتند: نقشه کلی تعامل قوا، از جانب دستگاه اجرایی و قوه قضاییه به این‌گونه است که آنها باید مصوبات مجلس را به‌صورت دقیق و کامل اجرا کنند و هیچ‌گونه تعللی در این زمینه جایز نیست.
حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: این تعامل از جانب مجلس نیز باید به این‌گونه باشد که در مصوبات، ظرفیت‌ها و واقعیت‌های کشور در نظر گرفته شود.
ایشان در موضوع تعامل قوا خطاب به نمایندگان مجلس تأکید کردند: روابط مجلس با دولتمردان باید مطابق قانون و شرع باشد، یعنی سؤال و تفحص به‌عنوان حق مجلس وجود داشته باشد اما توهین و دشنام و نسبتِ بدون علم به دولتمردان به هیچ وجه جایز نیست و برخی از این نسبت‌ها حرام شرعی است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: حضور وزرا در یک ماه اول آغاز به کار مجلس و ارائه گزارش از شرایط کشور، کار بسیار خوبی بود اما نباید به وزرا توهین و یا تهمتی زده شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: از برخوردهای احساسی و غیرمنطقی پرهیز شود و بیان دیدگاه و نظر مخالف متین، خردمندانه، قوی و قابل توجیه باشد.
ایشان درباره همکاری مجلس با قوای دیگر گفتند: مردم از مجلس و دو قوه دیگر انتظار بیان حق و پیگیری آن را دارند و به‌شدت با مجادله و گریبان‌گیری و تشنج میان قوا مخالف هستند و همه بدانند فضای منازعه در رئوس دستگاهها برای افکار عمومی زیان‌بخش و ناراحت‌کننده است.
رهبر انقلاب اسلامی، اتحاد و انسجام داخلی و یک‌صدایی در برابر جبهه گسترده دشمن را تکلیف همه مسئولان و قوا برشمردند و افزودند: امروز جبهه دشمن که خبیث‌ترین و قبیح‌ترین آن آمریکا است، تمام توان سیاسی، اقتصادی و تبلیغاتی خود را برای به زانو درآوردن ملت قوی ایران به‌کار گرفته است و در چنین شرایطی حتی با وجود اختلاف سلیقه و نظر در داخل، در مقابل دشمن یاوه‌گو باید دست به دست هم بدهیم و یک سخن گفته شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای نقش نظارتی مجلس را بسیار مهم و حیاتی دانستند و خاطرنشان کردند: این نقش باید با متانت، خردمندانه و بدون حاشیه ایفا شود.
ایشان همچنین با اشاره به سال آخر دولت گفتند: سال آخر دولتها معمولاً سال حساسی است و باید مراقبت شود که پیگیری امور به هیچ وجه سست نشود و بر همین اساس اعتقاد راسخ دارم که دولت‌ها باید تا روز آخر وظایف خود را انجام دهند و بعد از پایان دوره قانونی خود، امانت را با ارائه صورت وضعیت، به دولت بعدی تحویل دهند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: در شرایط حساس سال آخر دولت و همچنین سال اول مجلس، باید دو قوه فضا را به‌گونه‌ای مدیریت کنند که به کار مهم کشور لطمه نخورد.
مصاحبه روشنفکر در روز شنبه ۲۱ تیرماه در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها
نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی تاکیدکرد که طرح سوال و استیضاح رئیس جمهور در شرایط کنونی به مصلحت کشور نیست و با آن مخالف است.
مهدی روشنفکر  در پاسخ به این سئوال که سرانجام طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور چه می‌شود، اظهار داشت:  بنده درباره صحت این خبر تردید دارم و مطمئن نیستم که  آیا واقعا کسانی با جدیت به دنبال این طرح هستند یا نه، اما مطرح شدن این دست موضوعات را در این شرایط به صلاح کشور نمی دانم.
وی با اشاره به اینکه طبق اصل ۸۹ قانون اساسی مجلس اختیار دارد با رای یک سوم از نمایندگان رئیس جمهور را مورد استیضاح قرار دهد و سپس با رای دو سوم نمایندگان،عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور را تصویب کند، عنوان کرد: سئوال اساسی این است که آیا استیضاح رئیس جمهور در شرایط فعلی به اصلاح امور کمک می‌کند یا بر عکس وضعیت را آشفته‌تر کرده و کشور را وارد یک بحران عمیق‌تر خواهد کرد؟
روشنفکر گفت: بدون تردید مردم امروز با مشکلات فروانی روبه‌رو هستند  و بدون شک این مشکلات نتیجه برخی بی تدبیری‌ها و احیانا کم کاری‌ها بوده اما باید توجه کنیم هدف از طرح سئوال و استیضاح باید اصلاح امور و رفع مشکلات مردم باشد.
نماینده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: با توجه به اینکه دولت سال پایانی خود را طی می‌کند به نظر می‌رسد در بازه زمانی فعلی پیگیری و طرح چنین موضوعاتی نه تنها هیچ دستاوردی برای مردم نخواهد داشت بلکه فشار را بر طبقات ضعیف جامعه چند برابر خواهد کرد.
روشنفکر تاکید کرد: دولت و مجلس نباید وارد دعواهایی شوند که هیچ خیری برای مردم در آنها نهفته نیست.
وی افزود: تنها راه حل منطقی حضور تک تک وزرا در کمیسیون‌های تخصصی و پیگیری و حل و فصل مشکلات مردم به‌صورت مورد به مورد است.
روشنفکر گفت: امروز  روز همدلی و همکاری و تعامل سازنده بین مجلس و دولت است، مجلس باید از ظرفیت قانونگذاری و نظارتی خود برای کمک به دولت برای مرتفع کردن مشکلات بنیادین مردم استفاده کند.
وی افزود: بنده هم  مشکلات اقتصادی امروز و فشارهای فزاینده به مردم را لمس و درک می کنم و منتقد جدی عملکرد دولت در برخی حوزه‌ها هستم اما با طرح استیضاح رئیس جمهور در شرایط فعلی مخالفم و ورود مجلس به این وادی را به صلاح مردم و نظام نمی‌دانم.
روشنفکر یادآور شد: فراموش نکنیم که حضرت آقا به صراحت فرمودند دولت باید سرکار بماند و با قدرت، وظایف خود را در حل مشکلات انجام دهد.
وی گفت: البته مجلس به یاری خدا به وظایف قانونی خود با دقت عمل خواهد کرد اما در حال حاضر  حتی طرح این مباحث آسیب زاست و باید دست به دست هم دهیم تا از فشار کمر شکن بر دوش طبقات ضعیف کاسته شود نه اینکه خدای ناکرده با قدم و قلم خود مجلس و دولت را وارد نبردهای خطی و جناحی کنیم.
نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنده حتی در مورد راهگشا بودن طرح سئوال از رئیس جمهور در بازه زمانی فعلی تردید دارم.
روشنفکر خاطرنشان کرد: امروز بیش از ۲۰ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات به کشور برنگشته است و به اعتقاد بنده برگشت و مدیریت این ارزها در کانال مناسب باید در دستور کار مجلس و دولت قرار گیرد و طرح مسائل حاشیه‌ای مذموم است.
وی گفت: مردم منتظر بازگشت برخی اقلام حذف شده از سبد غذایی خود هستند و مدیریت بازار، کنترل قیمت‌ها و مهار تورم توسط دولت و مجلس مورد انتظار مردم است و نه داغ شدن نبردهای بی‌حاصل مجلس و دولت که گوشت قربانی آن مردم بویژه طبقات ضعیف تر هستند.
روشنفکر ادامه داد: وزیر بهداشت اخیرا از حذف برخی اقلام مانند گوشت و لبنیات از سبد غذایی مردم گله کردند که ماموریت مجلس پیگیری و حل این مشکلات توسط دولت است و باید با همکاری و همدلی دولت و مجلس به‌دنبال حل مشکلات بود.
**خبرنگار ربیعی**

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    آگهی مناقصه شرکت پشتیبانی امور دام کشور

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت