استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستگاههای اجرایی ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ پدﺍﻓﻨﺪ ﻏﻴﺮﻋﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺤﺮﺍﻥ را پیوست فعالیتهای خود کنند.
به گزارش صدای جنوب و به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست پدافند غیرعامل که با حضور سردار قمی معاون بسیج و امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، موقعیت کنونی منطقه را به مدیران یادآور شد و گفت: همه دستگاههای اجرایی باید پیشبینی پدافند غیرعامل را داشته باشند و برای این مهم اعتبار در نظر بگیرند.
استاندار اظهار داشت در شرایط کنونی که با تهدیدات امنیتی و اوضاع منطقهای مواجه هستیم برای مقابله با هرگونه آسیبپذیریهای امنیتی و بحرانهای طبیعی هم باید آمادگی داشته باشیم.
رحمانی با تاکید بر اینکه باید برای پیشگیری و مقابله با تهدیدات، اقدامات کنترلی داشته باشیم اظهار داشت: همه موظف هستیم مجموعه اقدامات لازم را برای کاهش آسیبپذیری و افزایش بازدارندگی بحرانها با تداوم فعالیتهای ضروری مدیریت کنیم.
استاندار به دستورالعمل ۱۰ گانه ستاد پدافند غیرعامل کشور بعد از عملیات وعده صادق ۲ اشاره کرد و افزود: تمامی دستگاهها و فرمانداران استان مکلف هستند ابعاد دستورالعمل را دقیق مطالعه کرده و با تشکیل کمیته بر اساس تهدیدات استان بومیسازی کنند.
رحمانی، ایجاد نانوایی دوگانهسوز در زمان بحران را ضروری دانست و گفت: تامین نان مردم در شرایط بحران موضوع مهمی است که با راه اندازی نانواییهای دوگانه سوز در سطح استان میسر میشود.
استاندار با بیان اینکه ۶۰ واحد نانوایی دوگانهسوز برای ارائه خدمات بهتر در زمان بحران در سطح استان پیشبینی شده است که نیازمند تسهیلات بانکی بوده و به بانک معرفی شدند، عنوان کرد: در صورت لزوم از بانکهای کشوری موضوع اختصاص تسهیلات به نانواییها را دنبال میکنیم.
رحمانی با تاکید بر اینکه، اقدامات پدافندی در حوزه پمپ بنزینها توسط شرکت پخش فرآوردههای نفتی استان برای مواقع بحران صورت گیرد، خاطرنشان کرد با متقاضیان برای جواز تاسیس جایگاههای سوخت همکاری شود.
استاندار ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته توسط شرکت توزیع نیروی برق استان به موضوع آنفلوانزای پرندگان اشاره کرد و گفت: سرد شدن هوا و مهاجرت پرندگان خطر شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را تشدید میکند و اگر در سطح استان مراقبت نکنیم هم جانی و هم مالی میتواند خطرآفرین باشد.
رحمانی از مدیرکل دامپزشکی استان خواست این موضوع را به صورت جدی مورد پیگیری قرار دهد و برای کوچکترین نشانه از وجود این بیماری در سطح استان تدابیر لازم از جمله قرنطینه را در دستور کار قرار دهد.
استاندار خاطرنشان کرد: ۱۵۶ واحد مرغداری با سه میلیون قطعه مرغ صنعتی و یک میلیون قطعه مرغ بومی در استان وجود دارد که اگر مدیریت نکنیم متحمل خسارت جدی خواهیم شد و به بخش اشتغال استان نیز ضربه جبران ناپذیری وارد میشود.
رحمانی گفت در زمینه واکسیناسیون، دانشگاه علوم پزشکی نهایت همکاری را با دامپزشکی خصوصا واکسیناسیون عاملین کنترل کننده بیماری آنفلوانزای پرندگان را داشته باشند.
استاندار عنوان کرد: پیشبینی منابع برای غرامت های احتمالی دیده شود تا در صورتی که موردی مشاهده گردد خسارت آن پرداخت شود.
در این نشست یداله رحمانی استاندار طی حکمی از سوی سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و رئیس کمیته دائمی پدافندغیرعامل کشور به عنوان رئیس شورای پدافند غیرعامل استان کهگیلویه وبویراحمد منصوب شد.