پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 28 آذر 1403 ساعت 08:09:: شناسه خبر: 153275

شهر یاسوج فاقد ساختمانهای فاخر است/اثر منفی فضاهای بسته آپارتمانی بر روح و روان شهروندان/لزوم پایان چرخه معیوب ساختمان سازی بی ضابطه

صدای جنوب: یک استاد دانشگاه گفت: شهر یاسوج فاقد ساختمانهای فاخر است و بسیاری از بناها در این شهر استانداردهای مقررات ملی ساختمان را ندارند. ابوالحسن دانشی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از ساختمانهای شهرهای استان و به خصوص مرکز استان، از کیفیت طراحی بسیار پایین برخوردار هستند. وی عنوان کرد: فارغ از […]

صدای جنوب:

یک استاد دانشگاه گفت: شهر یاسوج فاقد ساختمانهای فاخر است و بسیاری از بناها در این شهر استانداردهای مقررات ملی ساختمان را ندارند.
ابوالحسن دانشی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از ساختمانهای شهرهای استان و به خصوص مرکز استان، از کیفیت طراحی بسیار پایین برخوردار هستند.
وی عنوان کرد: فارغ از نماهای بزک کرده ساختمانها در شهرهای استان به خصوص شهر یاسوج، شاید به سختی بتوان یک ساختمان فاخر و دارای مولفه های استاندارد در این شهر پیدا کرد.
این استاد معماری دانشگاه به کیفیت نامطلوب فضایی ساختمانهای شهر یاسوج اشاره کرد و گفت: اساتید معماری معتقدند کسی که در یک فضایی زندگی می کند، باید آن فضا حس خوب و آرامش دهنده ای را به ساکن خود منتقل کند و احساس افراد در فضا، مسئله مهمی در معماری ساختمان است.
دانشی با اشاره به کوتاهی تجربه شهرنشینی در استان گفت: در استان ما همه دوست دارند حداقل یک آپارتمان داشته باشند اما تنها به کلیت ساخت آن توجه می کنند دریغ از اینکه یک بنا باید همه شاخص های فنی و اجرایی و هم فرهنگی و هویتی و هم روانشناختی و حسی را داشته باشد.

اثر منفی فضاهای بسته آپارتمانی بر روح و روان شهروندان

وی به فضاهای بسته آپارتمانهای شهر های استان اشاره کرد و گفت: نسلی که اکنون در این آپارتمانها بزرگ می شوند، بخش زیادی از وقت خود را در این فضاهای بسته می گذرانند و این بر روح و روان آنها بسیار تاثیرگذار است.
دانشی گفت: بر خلاف دیگر شهرهای کشور که دارای فضاهای عمومی در محلات همچون پارک محله، زمین بازی و .. هستند، این شهر فاقد این زیرساختهاست و متاسفانه نبود این زیرساختها در کنار بسته بودن فضای آپارتمانها در شهرهای استان، در دراز مدت بر روح و روان فرزندان ما تاثیر منفی می گذارد چرا که فضاهای محله ای نداریم و شهرداری نیز به فکر ایجاد این فضاها نبوده است.
وی با بیان اینکه متاسفانه ما در این استان فقط داریم ساختمان می سازیم نه شهر، گفت: یک شهر تنها مجموعه ای از ساختمانهای بلند و بزک کرده و چند بولوار و خیابان آسفالت شده نیست، بلکه شهر باید محیط مناسبی برای زیست شهروندان باشد.
دانشی به نقش سازمان نظام مهندسی ساختمان در این زمینه اشاره کرد و گفت: این سازمان با تعامل با دستگاههای ذی ربط از جمله شهرداری و راه و شهرسازی و … می تواند در دراز مدت و با طراحی درست، این معضلات و کمبودها را بر طرف کند و در غیر این صورت چرخه معیوب شهرسازی بی ضابطه ادامه خواهد یافت.

ارسال نظر جدید

*

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت