صدای جنوب:
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی در مجلس شورای اسلامی در بازدید از طرحهای اجرایی بخش دیشموک گفت: امروز از منطقه دیشموک بازدید و از نزدیک مشکلات و مسائل مردم بررسی شد.
حجت الاسلام محمد موحد با اشاره به کم لطفیهای برخی از مسئولان بهداشت و درمان نسبت به مرکز درمانی درغک، افزود: برخی از دستگاهای این مرکز همچون دستگاه نوار قلب و حتی دستگاه اهدایی خیران این روستا به نقاط دیگری از شهرستان منتقل شده است.
وی ادامه داد: مقرر شد در اسرع وقت وسایل به این مرکز عودت داده شود و به مشکلات آن رسیدگی شود.
حجت الاسلام موحد با اشاره به مشکلات مختلف مردم در حوزه آب، راه، مدارس، گاز و بهداشت گفت: این مسائل با حضور مردم، مسئولان راهداری، مخابرات و مسئول بنیاد علوی بررسی و راههای برون رفت از آن پیگیری میشود.
وی با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص اختصاص قیر به راههای روستایی افزود: طبق این مصوبه مشکل قیر روستاها و جادههای خاکی برطرف میشود.
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایمن سازی پل و جاده تنگ چویل ادامه داد: سعی میشود هر چه سریعتر پل و جاده تنگ چویل ایمن سازی شود تا ابنیه فنی پل دچار مشکل و خسارت نشود.
حجت الاسلام موحد با اشاره به تعطیلی روند گازرسانی به روستاهای فاقد گاز افزود: روند گازرسانی به روستاهای بخش دیشموک به مدت معینی متوقف که قرار شد ظرف یک ماه آینده عملیات گازرسانی به روستاهای بخش دیشموک اجرایی شود.
وی با اشاره به ساخت ایستگاه برق گفت: طی سفری که از تهران به استان خوزستان داشته ام مقرر شد تا یک نیروگاه برای بخشهای دیشموک و چاروسا ساخته تا ضعف ولتاژ برق وجود نداشته و مردم متضرر نشوند.
حجت الاسلام موحد با اشاره به مشکلات معدن نیترات ادامه داد: دستگاهای این معدن ساخته و قسمتی از مطالبات سازنده پرداخت و طی دو روز گذشته طبق پیگیریهای به عمل آمده در حال انتقال به دیشموک هستند.
نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد؛در حال حاضر مبلغ ۶۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در حوزه راه روستایی در بخش دیشموک در حال اجراست این کار بزرگی است و از زحمات مجموعه راهداری و حمل و نقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد تقدیر و تشکر می کنم.
لازم به ذکر است که فاز پنجم گازرسانی به قلعه رئیسی و دیشموک کمتر از یک ماه دیگر شروع به کار خواهد کرد و تعداد ۶۳ روستای این دو بخش از نعمت گاز برخودار می شوند.
نماینده کهگیلویه بزرگ پس از بازدید از بخش دیشموک و پروژه ها در شورای اداری حاضر شد.
صفا حبیبی بخشدار دیشموک در شورای اداری با حضور نماینده کهگیلویه،مشکل جدی دیشموک را نبود آب شرب پایدار دانست و خواستار تزریق بودجه به پروژه آبرسانی از رودخانه گندمکار شد تا سریع تر مشکل حل شود.
حبیبی نبود زیرساخت های آموزشی،بهداشتی،اجرایی و… را از جمله مشکلات دیشموک دانست و افزود:عدم گازرسانی حومه غربی دیشموک هم نیازمند پیگیری است.
وی ادامه داد:۳۸ روستای دارای دهیاری داریم ولی طرح هادی در هیچ روستایی صورت نگرفته است و از مدیر کل بنیاد مسکن گلایه مند هستیم.
نماینده کهگیلویه بزرگ نیز در شورای اداری دیشموک با بیان اینکه به مشکلات دیشموک آگاه هستم تصریح کرد:هر کسی که گامی در محرومیت زدایی برداشت دستش را میبوسم اما باید پذیرفت اعتباراتی که امسال در حوزه های مختلف در نظر گرفته شده بی سابقه است.
سید محمد موحد با اشاره به ۶۰ میلیارد تومان اعتبارات راه دیشموک گفت؛پروژه ها در جاهای مختلف دیده شده است،سهم قیر استان ها ابلاغ شده است به زودی در اختیار دستگاه های مربوطه قرار میگیرد و تحولی اساسی در زیرساخت های راه ایجاد میشود و شهرداری هم از این عنایت نظام برخوردار می شود.
وی اعتبار پروژه آبرسانی به قلعه رییسی و دیشموک را هم نسبت به سال های قبل قابل توجه برشمرد و بیان کرد:قرار است در طی روزهای آینده مشکلات پیمانکار حل شود و پای کار باشد،جاده مسیر پروژه هم قیرپاشی شود و فاز مورد نظر پروژه هم اجرا شود.
نماینده مردم کهگیلویه افزود:اینکه محرومیت داریم درست است ولی اینکارها که نعمت جمهوری اسلامی است هم جای قدردانی دارد.
موحد ادامه داد:آدمی نیستم که قول کیلویی بدهم باید مبانی و مبنا را بدانم و اطمینان به اجرای آن داشته باشم تا قول بدهم،خیلی از مشکلات راه ها که امروز در بازدیدها دیدیم با قیر حل میشود که دیروز سهم استان ها هم ابلاغ شد.
موحد با بیان اینکه از حقوق مردم نمیگذرم،منتی نمی گذارم و اگر قدمی برداشتم وظیفه است تصریح کرد:ما مسیولیم و معلوم نیست دور بعدی کدام مسئول روی کار باشد یا نباشد،مسئولیت ها امانت است،باید دست به دست هم دهیم با صعه صدر و اقتدار برای حل مشکلات مردم تلاش کنیم.
نصیری راد مدیرکل راهداری کهگیلویه وبویراحمد هم در این نشست اظهار کرد:از زمان ورود موحد اعتبارات بخش دیشموک در حوزه راه ۶۰ میلیارد تومان تعریف شده است که پیمانکاران مشخص شدند و طرح ها فعال یا نیمه فعال هستند.
وی افزود:طرح های نیمه فعال هم به دلیل نبود قیر بود که با پیگیری های نماینده حل شد.