صدای جنوب: یداله رحمانی روز جمعه به همراه محمد بهرامی نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی با عزیمت به شهرستان دنا از پل تنگ سریز به عنوان یکی از نقاط حادثهخیز استان بازدید کرد. استاندار در خصوص آخرین وضعیت این پل گفت: تنگ سریز یک نقطه حادثه خیزی است […]
صدای جنوب:
یداله رحمانی روز جمعه به همراه محمد بهرامی نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی با عزیمت به شهرستان دنا از پل تنگ سریز به عنوان یکی از نقاط حادثهخیز استان بازدید کرد.
استاندار در خصوص آخرین وضعیت این پل گفت: تنگ سریز یک نقطه حادثه خیزی است چرا که مسیر چهار خطه است اما پل در حال حاضر دو باند بیشتر ندارد و ضرورت داشت پل دوم احداث شود.
وی با بیان اینکه، این پروژه با برآورد ۷۴ میلیارد تومان به طول ۱۵۰ متر و پنج دهانه ۳۰ متری، مراحل اجرای آن تیرماه ۱۴۰۲ آغاز شد، عنوان کرد: در حال حاضر شمع های پل ساخته شده، برخی سر شمع ها نصب و کار ۵۰ درصد تیرها انجام گرفته است.
رحمانی با اشاره به پیشرفت ۵۰ درصدی پل تنگ سریز، افزود: یکی از اصلی ترین مشکلات پروژه تامین نقدینگی بود و پیگیری کردم که موافقت شد، ۵۰ میلیارد تومان از محل اوراق بانکی در اختیار پروژه قرار گرفت.
استاندار با بیان اینکه، راه و شهرسازی و پیمانکار پیگیر اختصاص این اعتبار باشند، گفت در صورتی که این اعتبار وارد استان شود و بانک عامل همکاری لازم را داشته باشد، پیمانکار توان مالی به دست خواهد آورد و بقیه مراحل کار را انجام می گیرد.
وی عنوان کرد: برآورد این است که تلاش کنیم تامین مالی انجام شود تا سال آینده در اوایل زمستان پروژه مورد بهره برداری قرار گیرد.
**حضور در گلزار شهدا؛
استاندار کهگیلویه وبویراحمد با هیات همراه در بدو ورود به شهرستان دنا با حضور در گلزار شهدای شهر پاتاوه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
**بازدید از مجتمع گردشگری دنا؛
رحمانی در بازدید از طرح های گردشگری شهرستان دنا گفت: مجتمع گردشگری دنا در زمینی به وسعت ۱.۷ هکتار احداث شده است و در حال حاضر ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
استاندار با بیان اینکه، شهرستان دنا بخصوص شهر سی سخت یکی از قطب های گردشگری منطقه جنوب کشور است، عنوان کرد: در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مسائل مجتمع گردشگری دنا مطرح و امروز لازم شد که از نزدیک بازدیدی داشته باشیم و مسائل این طرح را بررسی کنیم.
رحمانی اظهار داشت: عمده مشکلات این طرح مربوط به زیرساخت ها است و نیاز به تامین منابع دارد که قرار شد بخشی را متقاضی و بخش دیگر را حوزه گردشگری پیگیری کند.
استاندار در خصوص اختصاص تسهیلات به این واحد گردشگری گفت: چون از طرح هایی است که قبلا از تسهیلات تکلیفی استفاده کرده است برای استفاده مجدد از تسهیلات بانکی با محدودیتی مواجه بوده که این موضوع را پیگیری می کنیم.
رحمانی عنوان کرد: قرار شد منابع طبیعی همکاری کند تا سند طرح صادر شود و سرمایه گذار بتواند از تسهیلات بانکی بیشتری استفاده کند.
**بازدید از غار ده شیخ دنا:
استاندار در بازدید از غار ده شیخ بخش پاتاوه شهرستان دنا گفت: این مکان گردشگری منحصر به فرد در استان و در منطقه جنوب کشور می تواند به عنوان یکی از بهترین مکان های گردشگری محسوب شود.
رحمانی جاده دسترسی خوب و ارائه خدمات لازم برای توسعه گردشگری این غار را ضروری عنوان کرد و افزود: در جلسه ای که با دستگاه های مرتبط و حوزه اقتصادی استاندار گرفته شد تصمیمات لازم در خصوص این غار اتخاذ شده است.
وی با بیان اینکه، این غار یکی از شگفت انگیزترین اثر طبیعی و خدادادی در این منطقه است، عنوان کرد: این غار دارای هفت تالار اصلی و شش ورودی و خروجی است که در حال حاضر از همه دالان های غار استفاده نمی شود.
استاندار با بیان اینکه، حوضچه های بزرگ و کوچک آبی در این غار به شکلی خاصی با کانال های باریک به هم متصل شده اند، گفت: اگر چه دهانه ورودی آن ارتفاع چندانی ندارد اما در داخل غار به بیش از ۲۰ متر می رسد.
رحمانی با بیان اینکه این غار در سال ۱۳۸۸ کشف شد و یکی دیگر از ویژگی های شگفت انگیز این غار سرد بودن هوای آن در تابستان و گرم بودن آن در زمستان است تاکید کرد به ویژگی های این غار بیشتر پرداخته شود تا با معرفی و شناسایی آن زمینه جذب گردشگران بیشتری فراهم شود.
استاندار با بیان اینکه، مصمیم که برای توسعه گردشگری، این مکان بکر و طبیعی را مورد توجه قرار دهیم، تاکید کرد: واگذاری این مکان گردشگری به بخش خصوصی و سرمایه گذار براساس کار کارشناسی باشد.
رحمانی خاطرنشان کرد در صورتی که سرمایه گذار به خوبی پای کار باشد مورد حمایت قرار می گیرد و قطعا برای منطقه پاتاوه به لحاظ ایجاد اشتغال اهمیت بالایی دارد.
استاندار عنوان کرد: تلاش داریم تا مشکلات پروژه های اقتصادی و عمرانی این شهرستان رفع شوند و پیشرفت آنها شتاب گیرد.
رحمانی تاکید کرد: پروژه های استان همه باید در پیشرفت آنها تسریع به عمل آید وآنهایی که در سطح استانی مشکل و موانعی داشته باشند به سرعت رفع و آنهایی که مشکلاتشان در سطح ملی لازم به پیگیری باشد را در مرکز کشور دنبال می کنیم.
تمام///