پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 22 بهمن 1403 ساعت 00:11:: شناسه خبر: 155357

جشنواره بزرگ انقلاب ایل طیبی در روستای گراب چاروسا برگزار شد

جشنواره بزرگ انقلاب ایل طیبی در روستای گراب بخش چاروسا برگزار شد.در این جشنواره برنامه های مختلف غذاهای محلی، صنایع دستی و بازی های محلی به نمایش گذاشته شد.

صدای جنوب:

جشنواره بزرگ انقلاب ایل طیبی در روستای گراب بخش چاروسا برگزار شد.در این جشنواره برنامه های مختلف غذاهای محلی، صنایع دستی و بازی های محلی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره «همدلی ایل طیبی» در روستای گراب، با شور و شعف مردم برگزار شد و عطر انقلاب و امید را در فضای روستا پراکند و فرصتی را برای احیای سنت‌های بومی و تجدید امید به آینده‌ای روشن را مهیا کرد.میان شور و شعف مردم،

جشنواره‌ای به یادماندنی عطر انقلاب را در فضای روستای گراب بخش چاروسا پیچاند و نوای امید، دل‌ها را به فردایی روشن‌تر گره زد.جشنواره همدلی ایل طیبی در نهمین روز از دهه فجر، همانند یک نقاشی زنده، همگان را به دور هم جمع کرد، مردان با چهره‌های خندان و پر از اشتیاق، در میدان بازی های محلی گرد آمده بودند و تابش آفتاب بر پوستشان، نیروی جوانی و شجاعت را در نگاه‌هایشان نمایان می‌کرد.

این جشن بزرگ که با عنوان “جشنواره همدلی ایل طیبی” به همت کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر برگزار شد، فرصتی بود تا ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در بطن جامعه تفکیک و به تصویر کشیده شود.

مردان با شوق و شور، در میدان به بازی‌های بومی و محلی پرداختند، جایی که هر پرتاب و هر حرکت‌شان نه تنها تلاشی برای پیروزی، بلکه یادآور تاریخ و فرهنگ غنی این سرزمین بود؛ چهره‌های خندان و فریادهای بلندشان، نماد دوستی و همبستگی بود.

در گوشه‌ای دیگر، زنان با دستانی ماهر و عاطفه‌ای بی‌نهایت، به روش های سنتی غذاهای محلی را با عشق می‌پختند و عطر خوش غذاهایشان در فضا پیچیده بود و دل‌ها را به لبخندهای گرم دعوت می‌کرد.سخنران این جشن بزرگ فتاح محمدی معاون سیاسی امنیتی استاندار بود.

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه