پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 10 فروردین 1404 ساعت 09:01:: شناسه خبر: 156950

اولویت بازرسی از واحدهای صنفی کهگیلویه درج قیمت بر روی کالا است

یکی از مواردی که در صورت ارتکاب آن برای واحدهای صنفی مجازات تعیین شده « عدم در قیمت بر روی کالا » می باشد .

صدای جنوب:

یکی از مواردی که در صورت ارتکاب آن برای واحدهای صنفی مجازات تعیین شده « عدم در قیمت بر روی کالا » می باشد .
در گشت های مشترکی که این روزها از بازار در مناطق مختلف کهگیلویه انجام می شود توجه بازرسان به این موضوع اهمیت دوچندانی دارد.
رییس اداره صنعت معدن وتجارت کهگیلویه چرام ولنده که دوشادوش بازرسان تلاش زیادی در جهت نظارت بربازار دارد، در گفت وگو باخبرنگاران اظهارداشت: کلیه واحدهای صنفی مکلف و موظف هستند با درج قیمت روی کالا ، قیمت کالا را بصورت واضح و روشن به اطلاع مصرف کنندگان برسانند.
مصطفی قدیمی بابیان اینکه یکی از شایع ترین تخلفات در حوزه عرضه کالا « عدم درج قیمت بر روی کالا » می باشد،گفت: درج قیمت بر روی کالا سبب تنظیم بازار گردیده و بستر مناسبی را جهت انتخاب و مقایسه با سایر کالاهای موجود در بازار برای مصرف کنندگان فراهم می کند.


قدیمی تصریح کرد: در حقیقت عدم درج قیمت روی کالا از گام های اولیه تخلفات صنفی بوده ، چرا که از اهداف مهم تخطی از درج قیمت کالا « گرانفروشی » می باشد.
وی از مردم شهرستانهای کهگیلویه ، چرام ، لنده خواست، نسبت به خرید از واحدهای صنفی که درج اتیکت قیمت بر روی کالاهای خود ندارند به جد خوداری کنند.

وی تاکیدکرد: عدم درج قیمت سبب قیمت گذاری سلیقه ای و متفاوت برای مشتریان مختلف می شود‌ و خرید نکردن از این واحدها فشار اقتصادی برای رعایت قانون ایجاد می کند‌.
مصطفی قدیمی تاکیدکرد: مردم نسبت به این مهم همراهی کنند و با پیوستن به پویش « نه به خرید کالا از واحدهای صنفی بدون درج قیمت » از خرید از واحدهایی که قیمت کالاها را درج نمی‌کنند امتناع و خود داری کنند تا حقوق شهروندی آنها محفوظ و حمایت شود.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه