پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 09 دی 1404 ساعت 13:10:: شناسه خبر: 165491

مدارس، ادارات و بانک‌های کهگیلویه‌وبویراحمد چهارشنبه۱۰دی تعطیل شد

مدارس، ادارات و بانک‌های کهگیلویه‌وبویراحمد چهارشنبه۱۰دی تعطیل شد.

صدای جنوب:

مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: فردا چهارشنبه ۱۰دی تمامی ادارات، مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها و مدارس استان و بانک‌ها تعطیل خواهند بود؛ تنها مقاطع تحصیلی که امتحانات نهایی دارند، مشمول این تعطیلی نیستند.

منوچهر محمدی افزود: دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله آب، برق، گاز و مخابرات شامل این تعطیلی نمی‌شوند و موظف به ارائه خدمات خواهند بود. همچنین شوراها و بانک‌ها باید تمهیدات لازم برای کشیک و ارائه خدمات به مردم را فراهم کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تأکید کرد: دستگاه‌های متولی از جمله جهاد کشاورزی موظف‌اند نسبت به اطلاع‌رسانی و مراقبت از واحدهای تولیدی در برابر کاهش دما اقدام کنند. شرکت آب و فاضلاب نیز باید تدابیر لازم برای حفاظت از خطوط انتقال آب در برابر یخ‌زدگی را در دستور کار قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از ضدیخ برای ماشین‌آلات و تجهیزات ضروری است و همه دستگاه‌ها باید اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام دهند.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه