پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 21 فروردین 1405 ساعت 14:01:: شناسه خبر: 167691

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد؛ روابط عمومی‌ها حلقه اتصال بین مردم و مسئولان هستند/ عملکرد بهتر روابط عمومی نیازمند استفاده از نیروی انسانی متخصص و تجهیزات مناسب است

صدای جنوب: به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، محسن عسکری مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، در مصاحبه با کبنا، به نقش و جایگاه روابط عمومی در ادارات پرداخت و اظهار کرد: روابط عمومی ها به عنوان حلقه اتصال میان مردم و دستگاه‌ها ، با انتقال […]

صدای جنوب:

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، محسن عسکری مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، در مصاحبه با کبنا، به نقش و جایگاه روابط عمومی در ادارات پرداخت و اظهار کرد: روابط عمومی ها به عنوان حلقه اتصال میان مردم و دستگاه‌ها ، با انتقال درست اطلاعات و دریافت بازخوردها، به اصلاح عملکردها کمک کنند.

وی افزود: روابط عمومی خود یک سازمان درون سازمان است و باید از تمامی مولفه‌ها برای بقاء ، پویایی و اثرگذاری برخوردار باشد.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نیروی انسانی نقش مهمی در تأثیر‌گذاری روابط عمومی دارد، گفت: روابط عمومی با دریافت درست بازخورد و انتقال اطلاعات می‌تواند به تقویت سرمایه اجتماعی، امید آفرینی و افزایش اعتماد عمومی کمک شایانی کند.

وی با اشاره به کمبود تجهیزات و ضعف زیرساخت روابط عمومی‌ها تصریح کرد: روابط عمومی برای تأثیرگذاری و ایفای نقش مثبت در جامعه علاوه بر اطلاع‌رسانی عملکرد سازمان‌ها و تولید محتوای مناسب، نیازمند نیروی انسانی متخصص و خلاق است و ضعف روابط عمومی در برخی سازمان‌ها ناشی از استفاده از نیروهای غیرمتخصص در این جایگاه است.

عسکری با اشاره به وضعیت فعلی و نقش رسانه‌ها در مدیریت افکار و جلوگیری از بار روانی بر خانواده‌ها، خاطرنشان کرد: برخی افراد با انتشار ناشیانه و یا عمدی اخبار کذب و شایعه و بازنشر این اخبار توسط افراد ناآگاه، موج ناامیدی در جامعه ایجاد می‌کنند که در این بین رسانه‌های حرفه‌ای و متعهد باید پای کار بیایند و با تولید محتوای امیدآفرین و اخبار صحیح و سریع، از کاهش امید در جامعه جلوگیری کنند.

وی به نقش مهم و موثر دولت در آرامش جامعه در جنگ رمضان اشاره کرد و افزود: در شرایط جنگی، دولت به خوبی از پس تامین کالاهای اساسی، سوخت و دارو برآمد و به تبع استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز با نظارت مستمر خود بر این مهم تاکید داشتند و الحمدالله در این مورد مشکلی در استان احساس نشد.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد به فعالیت استاندار در ایام جنگ، حضور در مراسمات مختلف از جمله مراسم تشییع شهدا، دیدار با خانواده شهدا و مجروحین و حضور مستمر در تجمعات پرداخت و گفت: در این بین نباید از نقش مواکب غافل شد، ظرفیتی که می‌تواند علاوه بر تقویت مسائل فرهنگی، زمینه‌ای برای ارتباط موثر مردم و مسئولان شود.

وی با تاکید بر ضرورت تبیین مفاهیم ایثار و وطن‌دوستی و ارزش‌های انسانی، تصریح کرد: حضور مردم در میدان اغلب ناشی از اعتقادات مذهبی و حس وطن‌دوستی است، مفاهیمی که در کنار تبیین خدمات نظام می‌تواند به اقتدار ایران اسلامی کمک کند و نقش رسانه‌ها و روابط عمومی در این زمینه مهم است.

عسکری خاطرنشان کرد: اگرچه اقدامات ارزشمندی در برخی رسانه‌ها صورت گرفته، اما باید بررسی شود که تا چه میزان توانسته‌اند خلأهای فرهنگی و آموزشی موجود را جبران کنند. رسانه‌ها نقش مهمی در توسعه دارند، اما این مسیر نیازمند استمرار، تمرکز و پرهیز از پراکندگی است.

وی در پایان با اشاره به اینکه روابط عمومی استانداری با توجه به فعالیت سنگین استانداری و ضرورت هماهنگی با روابط عمومی های سایر سازمان‌ها،رسالت سنگینی دارد، افزود: از زمان حضور در روابط عمومی استانداری سعی کردیم تقویت ارتباط با سایر سازمان‌ها به‌ویژه فرمانداری‌ها را دستور کار قرار بدهیم و اخبار مهم سازمان‌ها و فرمانداری‌ها، حتی اخبار مهم کشوری را در کانال‌های اطلاع‌رسانی استانداری به آدرس

« http://eitaa.com/ostandari_kb@» در ایتا و «http://ble.ir/ostandari_kvb1@»

در پلتفرم بله بارگذاری کنیم و رسانه‌ها و مردم عزیز می‌توانند اخبار رسمی استانداری استان را از این کانال‌ها دنبال کنند.

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه