با آغاز برداشت محصول پیاز از ۳۰ هکتار از مزارع چاروسا بر اساس پیش بینی ها ۹۰۰ تن پیاز مرغوب و ارگانیک برداشت می شود.
پایگاه خبری صدای جنوب:
مسئول جهاد کشاورزی بخش چاروسا با اشاره به آغاز برداشت پیاز از ۳۰ هکتار از مزارع این بخش گفت که بر اساس پیش بینی ها ۹۰۰ تن پیاز مرغوب و ارگانیک برداشت می شود.
به گزارش صدای جنوب،محمد قلی زارعیان اظهار داشت: بر اساس پیش بینی های کارشناسان از هر هکتار بین ۲۵ تا ۳۰ تن برداشت میشود.
وی عنوان کرد: یکی از مشکلات این بخش نبود سردخانه برای نگهداری پیازهای تولید شده است.
زارعیان تصریح کرد: با توجه به کیفیت این محصول نیاز است جهاد کشاورزی نسبت به خرید تضمینی پیاز از کشاورزان اقدامات لازم را انجام دهد.
وی افزود: با توجه به نبود سردخانه و نبود بازار خرید مناسب، به طور معمول سود حاصل از کشاورزی پیاز به جیب دلالان میرود.
کاشت پیاز در مزارع چاروسا از آذر ماه هر سال آغاز می شود و برداشت آن نیز تیرماه است.
زارعیان با اشاره به آغاز کشت برنج در این بخش اظهار کرد: ۱۵۰ هکتار زیر کشت برنج خواهد رفت.
وی ارقام کشت شده را شامل گرده و چمپای محلی اعلام کرد.
زارعیان افزود: پیش بینی میشود در هر هکتار ۳/۵ تا چهار تن برنج برداشت شود.
بخش چاروسا به مرکزیت شهر قلعه رئیسی با جمعیتی بالغ بر ۲۱ هزار نفر در ۶۵ کیلومتری دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه قرار دارد.ایرنا