وی از دیدگاه ویژه رئیسجمهور به مناطق محروم تشکر کرد و افزود : از این اعتبارات طرحهای زیر به ترتیب اولویت در دست اجرا و تخصیص اعتبار یافتند.
فرماندار گچساران، طرح تکمیل فاضلاب شهر دوگنبدان، طرح آبرسانی سد کوثر به گچساران ، تکمیل مسیر کمربندی، پروژه آبرسانی امامزاده جعفر و آغاز فاز عمرانی شبکه آبرسانی ۳ و ۴ این دشت را از جمله طرحهای تخصیص یافته از اعتبارات لحاظ شده برشمرد.
رحیمی گفت: ریلگذاری لولهها، تکمیل بیمارستان ۱۳۹ تختخوابی تا انتهای کار، تصویب تکمیل جاده گچساران بهبهان، گچساران بابامیدان، گچساران روستای دیل، ایجاد و راهاندازی سامانه نوین آبیاری در شهرستان گچساران، تبدیل اراضی شیبدار به باغ نیز از جمله مصوبات مورد نظر و در دست تکمیل است.
فرماندار گچساران، ایجاد سه صندوق حمایتی با اعتبار یکمیلیارد تومان در سه شهرستان گچساران و باشت و کهگیلویه را مهم خواند و توجه به بخش کشاورزی را بسیار حائض اهمیت دانست.
وی ادامه داد: تزریق اعتبار وام ازدواجی و پوشش ۵ هزار زوج که قصد اخذ تسهیلات ازدواج آسان در سطح استان داشته باشند نیز از دیگر مصوبات تخصیص یافته است.
رحیمی متذکر شد: تقویت جدی دولت الکترونیک در سطح استان که اعتبارات خاصی برایش در نظر گرفته شده به سود ساکنان استان و ادارات و دانشجویان است و اهمیت نگرش هیئت دولت را در به روزرسانی مبحث فوق ذکر کرد.
وی در پایان با خبر خوش در بخش صنعت و تجارت به سرمایهگذاران شهرستان و کهگیلویه و بویراحمد گفت: به برکت حضور هیئتدولت و توجه مستقیم رئیسجمهور در توجه به سرمایهگذاری در استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان ها بیش از ۶ درصد از تسهیلات بانکی را دولت متقبل شده است.
فرماندار گچساران، میزان اعتبارات سال ۹۵ شهرستان گچساران را در بخشهای مختلف اعتباری برشمرد و گفت: بیش از هشت و نیم میلیارد تومان از تملک استانی، ۳۰ میلیارد تومان سهم نفت و بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان کل اعتبار تخصیص یافته یه شهرستان گچساران در سال ۹۵ است.
فرماندار گچساران این اعتبارات را فرای ماده ۱۸۰ و اعتبارات ملی و طرح های حوادث عنوان کرد