پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 02 آبان 1400 ساعت 10:08:: شناسه خبر: 108679

اخلاق را از پیامبر رحمت بیاموزیم

ویژگی‌های اخلاقی و سیره و سلوک اخلاقی و اجتماعی پیامبر مکرم اسلام (ص) گمشده ما است، باید این سیره را بیاموزیم.

به گزارش صدای جنوب ، حضرت محمد (ص)، خاتم پیامبران است. انسان کامل که پرداختن به سیره عملی و شیوه زندگی و ارزش های اخلاقی و انسانی ایشان می‌تواند انسان گم شده را در وانفسای دنیای مدرن با ارزش‌های التقاطی و متناقض نجات دهد.
پیامبر اعظم (ص) به دلیل داشتن «خُلقٍ عَظیم» و «رَحمَهٌ لِلعَالَمین»، نمونه و الگوی مکارم اخلاقى براى تمام انسان‌ها در تمام دوران‌ها بوده است.
آن حضرت به عنوان بهترین و کامل‌ترین اسوه‌ی راستین بشریّت، نسبت به تمام مردم بسیار دلسوز، صمیمی و مهربان بود.
در راستای متخلق بودن به اخلاق و کردار کریمانه بود که حضرت در طول ۲۳ سال نبوت توانست، دل‌های گمراه بسیاری را شیفته مکتب اسلام کند.
در بیان عظمت پیامبر اکرم (ص) می‌توان گفت که خداوند برای تکریم و تجلیل مقام آن حضرت، در قرآن با لقب‌های بی همتایی، مانند؛ «یا ایّها الرَّسول» و «یا ایّها النَّبی»، از ایشان یاد می‌کند.
همچنین، جایگاه، عظمت و بزرگواری پیامبر اکرم (ص)، بدان حد بوده است که خداوند به وجود گرامی او چنین سوگند یاد می‌کند: «لَعَمْرُکَ إِنَّهُمْ لَفی سَکْرَتِهِمْ یَعْمَهُونَ »؛ به جانت سوگند که این‌ها در مستی خود سرگردانند.

گذری کوتاه بر زندگی پیامبر رحمت؛
آخرین پیامبر الهی در ۱۷ ربیع الاوّل از پدری به نام عبدالله بن عبدالمطلب و مادری به نام آمنه بنت وهب دیده به جهان گشود و با انوار رخسار و جمال منوّرش، جهان تیره و تاریک به ویژه عربستان را روشن گردانید.
پدرش عبدالله بن عبدالمطلب، پیش از تولد فرزندش محمد (ص)، در حالی که همسرش آمنه به چنین فرزندی حامله بود به همراه سایر بازرگانان قریش برای سفر تجاری عازم شام شد و در بازگشت از شام در یثرب (مدینه منوّره) بیمار شد و در همان جا درگذشت و توفیق دیدار نوزاد خویش را نیافت.
وفات عبدالله، دو ماه و به روایتی هفت ماه پیش از تولد فرزندش حضرت محمد (ص) بود.
امّا آمنه، مادر گرامی رسول خدا (ص) که به تقوا، عفت و پاکیزگی در میان بانوان قریش معروف بود، پس از تولد نور دیده ‏اش حضرت محمد (ص)، چندان در این دنیای فانی زندگی نکرد.
وی ، دو سال و چهار ماه و به روایتی شش سال، پس از میلاد رسول خدا (ص) در بازگشت از یثرب در مکانی به نام “ابوا” بدرود حیات گفت.
هم چنین روایت شده است: هنگام ولادت فرخنده حضرت محمد (ص) ، ایوان کسری شکاف برداشت و چند کنگره آن فرو ریخت و آتش آتشکده بزرگ فارس خاموش شد؛ دریاچه ساوه خشک شد؛ بت‏های مکه سرنگون شدند؛
نوری از وجود آن حضرت به سوی آسمان بلند شد که شعاع آن فرسنگ‏ها را روشن کرد و انوشیروان، پادشاه ساسانی ایران و مؤبدان بزرگ دربار وی، خواب‏ های وحشتناکی دیدند.
گذری بر زندگی رئیس مکتب شیعه 

امام جعفر صادق (ع) نیز در روز جمعه به هنگام طلوع فجر و به روایتی در روز دوشنبه، هفدهم ربیع ‏الاوّل سال ۸۳ قمری دیده به جهان گشود و عالم انسانی را با انوار طیّبه خویش تابناک نمود.
پدرش امام محمد باقر (ع) وی را به نام عموی نیاکانش جعفر طیّار (ع)، “جعفر” نام نهاد.
حضرت جعفر بن محمد (ع) دارای یک کنیه معروف به نام “ابوعبدالله” و دو کنیه غیر معروف به نام‏های ” ابواسماعیل” و ” ابوموسی” بود.
هم چنین، دارای القابی چند بود که معروف‏ترین آن‏ها عبارت است از: صادق، صابر، طاهر و فاضل شیعیان و محبّان اهل بیت (ع) وی را به ” صادق آل محمد (ص) ” می ‏شناسند، زیرا آن حضرت، هرگز سخنی جز راست و درست، چیزی نفرمود.

کهگیلویه و بویراحمد در روز ۱۷ ربیع الاول غرق در شادی
استان کهگیلویه و بویراحمد همچون دیگر نقاط کشور امروز یکشنبه و به مناسبت ۱۷ ربیع الاول سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد بن عبدالله (ص) و فرزندش امام جعفر صادق (ع) غرق شادی و سرور است.
گروه ها و هیات های مذهبی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در سالروز ولادت آخرین فرستاده الهی و ششمین امام شیعیان به جشن و شادی می پردازند.
سخنرانان و مداحان در نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد در مورد فضائل اخلاقی و ابعاد شخصیتی خاتم الانبیا (ص) و صادق آل محمد (ع) مطالبی را بیان کردند.
برگزاری جشن های مجازی میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) با اجرای موسیقی، شعرخوانی و انتشار کلیپ های کوتاه مولودی خوانی و تواشیح در فضای مجازی ازجمله برنامه های امروز اعلام شده است.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    آگهی مناقصه شرکت پشتیبانی امور دام کشور

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت