امام جمعه دهدشت از اداره دامپزشکی کهگیلویه بازدید کرد.
صدای جنوب:
حجتالاسلام علی وحدانیفر امروز در این بازدید اظهار داشت: دامپزشکی به خاطر تأمین سلامت غذایی «از مزرعه تا بشقاب»خط مقدم بهداشت و درمان است.
امام جمعه دهدشت گفت: پرسنل دامپزشکی خدمتگزاران گمنامی هستند که امنیت غذایی و سلامت دام را تأمین میکنند اما زحمات آنها کمتر دیده میشود.
وی با بیان اینکه نگاه غلط به دامپروری در جامعه ما وجود دارد، افزود: در برخی از کشورها از جمله استرالیا چوپانی یک رشته دانشگاهی است.
حجتالاسلام وحدانیفر گفت: بعد از صنعت نفت یکی از مهمترین سرمایههای کشور دامداری است و زمانی موثر واقع خواهد بود که دامپزشکی موفقی داشته باشیم.
امام جمعه دهدشت پرسنل دامپزشکی را در معرض مخاطرات بیولوژیکی خواند و با اشاره به سختی کار این قشر گفت: لازم است نسبت به رفع مشکلات و تأمین اعتباری مورد توجه قرار گیرند.
علی اکبر حسینی نیز در این بازدید اظهار داشت: شبکه دامپزشکی در ۱۱ بخش به جامعه هدف خدماترسانی میکند.
رئیس شبکه دامپزشکی کهگیلویه گفت: طی چند سال اخیر با واکسیناسیون به موقع هیچ گونه شیوع بیماری در بین دامهای شهرستان نبوده و هیچ تلفاتی گزارش نشد.
این مسؤول گفت: با وجود گستردگی شهرستان و فعالیتهای متعدد اما در اعتبار و تأمین نیروی انسانی توجهی به دامپزشکی نمیشود و اعتباری که در کمیته برنامهریزی اختصاص دادند ناچیز است.
وی کمبود نیرو، نبود نگهبان و کافی نبودن اعتبارات را از عمده مشکلات شبکه دامپزشکی اعلام کرد و با اشاره به مخاطرات شغل این مجموعه گفت: در راستای تأمین امنیت غذایی مردم گاهی با درگیری، تیراندازی و چاقوکشی متخلفان مواجه هستیم.
حسینی افزود: طی ۶ ماه نخست امسال ۶هزار و ۳۰۰ رأس دام در کشتارگاه دهدشت ذبح و سه هزار و ۸۰۰ کیلو گوشت قرمز به علت غیر قابل مصرف بودن از چرخه مصرف خارج شد.