پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 16 آذر 1400 ساعت 22:09:: شناسه خبر: 110877

بی‌تدبیری؛ مشکل ۲ واحد تولیدی تنها به فاصله ۱۰۰ متری/مسئولان فکری به حال مشکلات «کوبودنا» کنند

با حضور در یکی از واحدهای تولیدی فعال استان کهگیلویه و بویراحمد یعنی کوبودنا بزرگترین تولید کننده نان صنعتی جنوب کشور پای درد دل مدیر این مجموعه نشستیم که علی‌رغم تلاش شبانه‌روزی جهت رونق تولید اما با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند.

 به گزارش خبرنگار صدای جنوب ازیاسوج؛  پای تولید همواره در استان کهگیلویه و بویراحمد می‌لنگد و این معضل بزرگ خود دلایلی دارد که پرداختن به همه دلایل به مجال زیادی جهت بازگویی نیاز دارد.

استانی که کمترین بهره را از صنعت در کشور برده و به قول عضو سابق کمیسوین صنایع مجلس تنها نیم درصد از ظرفیت صنعتی کشور متعلق به این استان بوده استانی که از ظرفیت‌ها و منابع و معادن خدادادی زیادی برخوردار است اما این استعدادها و ظرفیت‌ها به فعلیت نرسیده است.

متاسفانه همین اندک ظرفیتی که در حال حاضر در استان وجود دارد نیز با کمترین میزان خود مشغول به تولید و اشتغال است در صورتی که مسئولان عزم و تدبیری برای کار و تلاش داشته باشند این ظرفیت‌های خالی به کمک حوزه تولید خواهد آمد.

در همین خصوص با حضور در یکی از واحدهای تولیدی فعال استان کهگیلویه و بویراحمد یعنی کوبودنا بزرگترین تولید کننده نان صنعتی جنوب کشور پای درد دل مدیر این مجموعه نشستیم که علی‌رغم تلاش شبانه‌روزی جهت رونق تولید اما با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند.

بهرام باقری با اشاره به اشتغال‌زایی مجموعه صنایع غذایی کوبودنا گفت: این مجموعه برای ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه ۱۵۰ نوع نان صنعتی، سنتی و رژیمی در مجموعه کوبودنا تولید می‌شود، افزود: امنیت غذایی چالش هر کشور و دولتی است. نان و آرد یک کالای استراتژیک است اگر آرد سالمی داشته باشیم نان سالمی هم وارد سفره‌های مردم می‌شود و فرهنگ تغذیه اصلاح می‌شود.

باقری با بیان اینکه کوبودنا با تلاش‌های شبانه‌روزی به یک برند ملی تبدیل شده گفت: در ایام بیماری کرونا برای اینکه نان سالم و بهداشتی به دست مردم برسد حتی یک روز تعطیلی نداشتیم. 

مدیرعامل صنایع غذایی کوبودنا بیان کرد: در خط تولید کوبودنا هیچ‌گونه جوش شیرین و مواد افزودنی به کار نمی‌رود  و محصولات بدون هیچ‌گونه مواد افزودنی تولید می‌شود و دارای نشان سیب سلامت است.

وی بیان کرد: کوبودنا در حوادث زلزله رسالت خود را فراموش نکرد و در زلزله کرمانشاه، لرستان و سی‌سخت در همان ساعات اولیه حادثه بسته‌های نان و آرد را در مناطق زلزله‌زده توزیع کرد. در روز پرستار سال گذشته به پاس زحمات این قشر زحمت‌کش در مقابله با بیماری کرونا بسته‌های حمایتی عرضه شد که امسال نیز این نظیر چنین برنامه‌ای در روز پرستار  اجرا می‌شود.

باقری با بیان اینکه کوبودنا پیوند میان صنعت و دانشگاه را معنا کرده گفت: تفاهم‌نامه‌هایی میان این صنایع غذایی کوبودنا و دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه یاسوج منعقد شد و به زودی خبرهای خوبی از محصولات دانش‌بنیان به اطلاع مردم می‌رسد.

وی به چالش‌های پیش‌روی هم گریزی زد و گفت: کارخانه آرد باقری با ۱۸ درصد ظرفیت در حال فعالیت است و ۸۰ درصد ظرفیت خالی است و این ظرف یک به کارخانه همجوار انتقال داده شده است، مسئولان ۱۰ سال است که قول دادند این سهمیه به استان بازگردد و کارخانه آرد، گلوکز و نشاسته که اشتغالزایی پایداری به همراه دارد راه‌اندازی شود و به تولید تخصصی خود مشغول شود اما همچنان این وعده بر زمین مانده است.

باقری عدم تغییر دستمزد آسیاب‌ آرد را چالش دیگری دانست و عنوان کرد: امیدواریم در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری سال پشتیانی‌ها و مانع‌زدایی‌ نام‌گذاری شده موانع پیش‌رو این مجموعه صنایع غذایی برداشته شود.

گلایه مدیرعامل کوبودنا از سهل‌انگاری و بی‌تدبیری پیش پای تولید

وی بیان کرد: در صورتی که سهمیه نان و آرد این مجموعه داده شود برای حدود ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

باقری با بیان اینکه کوبودنا تنها هلدینگ صنایع غذایی در کشور است که چرخه آرد و نان را دارد افزود: در حوزه پدافندی این موضوع یک مزیت و فرصت برای استان به شمار می‌رود و می‌توانیم در بحران‌ها آرد و نان بهداشتی را در کمترین زمان تولید و توزیع کنیم.

مدیرعامل مجموعه صنایع غذایی کوبودنا با اشاره به نبود دیزل ژنراتور در این کارخانه گفت: در صورت قطعی برق،کارخانه تعطیل می‌شود و این یک چالش بزرگ است. سال گذشته یک قطعی ۳۰ دقیقه برق ۱۰۰ میلیون به این کارخانه خسارت وارد کرد.

باقری در بخش دیگری از سخنانش ار راه‌اندازی بخش گیاهان دارویی خبر داد و گفت: یکی از استان‌های پربازده در زمینه گیاهان دارویی هستیم لذا به دنبال فعال کردن فاز گیاهان دارویی هستیم.

باقری با اشاره به صادرات آزمایشی نان کوبودنا به کشور عمان افزود: عمانی‌ها از نان استان استقبال کردند و در حال فراهم کردن زیرساخت‌ها برای صادرات دائمی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در مجموعه صنایع غذایی کوبودنا نان تیری و محلی استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود. این نان به اغلب استان‌های کشور ارسال می‌شود

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت