باقری گفت:اشتغال پایدار و تولید ملی از مهمترین اهداف پرداخت تسهیلات سرمایهگذاری است.
به گزارش صدای جنوب به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان ، محمود باقری صبح امروز در نشستی که با حضور روسای ادارات میراث فرهنگی شهرستانهای استان، معاونان اداره کل میراث فرهنگی و مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد اظهار داشت: با توجه به اینکه در ماههای پایانی سال ۹۵ قرار داریم ستاد خدمات سفر باید از هم اکنون اقدامات لازم برای آمادهسازی اماکن گردشگری را انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد به علت دارا بودن جاذبههای گردشگری فراوان، همواره از اسفندماه شاهد خیل عظیم ورود گردشگران است تاکید کرد: کاستیهای مناطق گردشگری توسط روسای ادارات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستانها برطرف شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بر مشارکت دهیاریها برای معرفی روستاهای هدف گردشگری در استان تاکید کرد و افزود: روسای شهرستانها از طریق تعامل با فرمانداریها و دهیاریها، ظرفیتهای گردشگری را به مسافران معرفی کنند.
باقری ابراز کرد: مهماننوازی از خصلتهای بسیار خوب مردم استان کهگیلویه و بویراحمد است و باید در شهرستانها به خوبی آداب و رسوم استان به کشور معرفی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: این استان با داشتن بیش از ۳۰۰ تفرجگاه طبیعی، حدود دو هزارو ۶۰۰ اثر تاریخی، بیش از ۷۵۰ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و مواهب طبیعی چشمنواز مکانی مناسب برای مسافران است.
باقری همچنین خواستار تعامل بیشتر با صندوق کارآفرینی امید برای پرداخت تسهیلات به طرحهای اقتصاد مقاومتی از جمله طرحهای بومگردی و کارگاهی صنایع دستی شد.
وی ابراز کرد: کارشناسان صندوق کارآفرینی و اداره میراث فرهنگی در اجرای طرحها نظارت دقیق داشته باشند، زیرا باید از طریق این تسهیلات برای جوانان اشتغالزایی ایجاد شود نه اینکه تسهیلات داده شده و طرحی اجرا نشود.