سرپرست علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید پرداختیها به کارکنان علوم پزشکی و حوزه درمان بیشتر مد نظر قرار گیرد تا انگیزههای آنها برای کار بیشتر شود و روحیه جدیدی به آنها تزریق کنیم.
به گزارش صدای جنوب از یاسوج نشست استانی ستاد کرونا کهگیلویه و بویراحمد به ریاست سید علی احمدزاده استاندار برگزار شد.
در این نشست غلامنژاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: واکسیناسیون در دو دوز اول و دوم در استان رضایتبخش بوده است در دوز سوم یا همان یادآور مردم خیلی موضوع را جدی نگرفتهاند شاید یکی از دلایل خستگی کادر درمان و یا مشکلات مراکز بوده که زیرساختهای آنها برای واکسیناسیون مطلوب نیست.
وی گفت: در روز سوم ۳۰ درصد افراد بالای ۱۲ سال که باید واکسن دریافت کنند تاکنون مراجعه نداشتهاند.
وی با بیان اینکه فضاهایی که در شهرها مثل فضاهای ورزش و جوانان و هلال احمر است باید در اختیار ما قرار گیرد یادآور شد: برخی از مراکز تهویه لازم را نداشته و مردم از حضور در آنها واهمه دارندو
این مسئول افزود: درصد دوز سوم واکسیناسیون ما ۳۵ درصد است که باید با اطلاعرسانی و تبلیغ بیشتر این مشکل را برطرف کنیم.
وی در ادامه به برخی از شاخصها در استان و کشور اشاره کرد و گفت: شاخص نمونه گیری در کشور ۵۶ درصد و در استان ما ۵۳ درصد است بیماریابی ما تاکنون خوب بوده میزان کشندگی ما ۹ دهم درصد و در دنیا ۱ و ۴ دهم درصد و در کشور ۱ و ۹ دهم درصد است که عدد استان ما نسبت به کشور و دنیا بسیار خوب استو
وی افزود: شاخص مثبت بودن نمونه های ما ۳۰ درصد و در کشور ۱۵ درصد بوده که نشان از بیماریابی خوب ما دارد.
غلامنژاد در ادامه با بیان اینکه باید بیشتر به دنبال بیماریابی برویم گفت: بهوروزهای ما در خط مقدم روستاها هستند که باید بیماریابی توسط آنها بهتر و بیشتر فعال شود.
وی گفت: بیمارستانهای معین کرونا در استان را تجهیز کردهایم و آمادگی لازم را برای روزهای سخت داریم بیمارستان شهید بهشتی آمادگی خوبی داشته و بیش از ۱۰۰ تخت آماده کرده ایم بخش سرپایی را نیز آماده کرده و در بیمارستان جلیل و امام سجاد بخشهای معین آماده خدمت هستند.
این مسئول به چالشهای دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: یکی از اصلیترین دلیل شیوع کرونا در این پیک عادی انگاری بوده که میگویند ریهها را درگیر نمیکند و به همین خاطر پروتکل های بهداشتی رعایت نمیشود.
وی در ادامه گفت: باید پرداختیها به کارکنان علوم پزشکی و حوزه درمان بیشتر مد نظر قرار گیرد تا انگیزههای آنها برای کار بیشتر شود و روحیه جدیدی به آنها تزریق کنیم.
این مسئول به نشستهای تودیع و معارفه اشاره کرد و گفت: این کار را از خودمان شروع کردیم و گفتیم که مراسم معارفه نمیخواهیم نیازی به تودیع و معارفه با تجمعهای آن چنانی نداریم که این کار از خودمان شروع شد.
وی با بیان اینکه ناظر و بازرس به اندازه کافی برای نظارت و بازرسی و برخورد با متخلفین نداریم گفت: برای مثال در یک شیرینی فروشی شهر تعداد غیر قابل تصوری تجمع میکنند هر چند نمیتوان با رفتارهای پلیسی با آنها برخورد کرد اما می بایست به صورت فرهنگی از تجمع پیشگیری کنیم.
این مسئول با بیان اینکه یکی دو هفته دیگر هم این شیب را داریم گفت: در مورد تعطیلی مدارس هنگامی که مدارس ابتدایی تعطیل شدند کاهش میزان مراجعات و بستری ها را داشتیم انتظار ما این است که علاوه بر این که مدارس ابتدایی و مهد کودکها غیر حضوری هستند مدارس متوسطه هم با جدیت مورد بررسی قرار گیرند چرا که دانشآموزان از مدارس کرونا را به خانوادهها و بزرگترها انتقال میدهند.
انتهای پیام/