مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری گفت:در سال گذشته بیش از ۲۳۸ هزار نفر روز از مردم جوامع محلی و مجریان آموزشهای لازم مربوطه برای پیشگیری و کنترل و حریق را فرا گرفتند.
حسین میرزایی در بازدید از عرصه های منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: در کشور ۱۸۵ هزار نفر همیار طبیعت با هدف گسترش فرهنگ حفاظت از عرصههای طبیعی و داشتههای با ارزش زیست محیطی در کشور فعالیت میکنند.
وی بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۲۳۸ هزار نفر روز از مردم جوامع محلی و مجریان آموزشهای لازم مربوطه برای پیشگیری و کنترل و حریق را فرا گرفتند.
مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به اینکه در راستای جلب مشارکت و همراهی مردم برای حفاظت از عرصه های طبیعی، بخشی از وظایف و فعالیت های این سازمان به تشکلهای مردم نهاد واگذار شده است، تصریح کرد: امسال بیش ۱۳۶ میلیارد ریال سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری برای بخش فرهنگ سازی منابع طبیعی در نظر گرفته است.
میرزایی عنوان کرد: برای استفاده از ظرفیت قانونی و توانمندسازی تشکل های مردم نهاد، سال گذشته ۲۰۴ قرارداد واگذاری کار به تشکل ها و نهادهای مردمی منعقد و بخشی از کارهای اجرایی به ارزش ۴۴۰ میلیارد ریال اعتبار به تشکلها و نهادهای مردمی واگذار شد.
وی گفت: جلب مشارکت مردم یک راهبردی الزامی است و درهمین راستا سال گذشته بیش از ۲۳۹ نهاد مردمی فعال در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی به عنوان تشکل های دوست دار طبیعت، سازماندهی شدند.
مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری خاطرنشان کرد: جلب مشارکت های مردمی یکی از راهبردهای اصلی سازمان جنگل ها می باشد زیرا همه مردم به شکل های مختلف با منابع طبیعی در ارتباط هستند.
میرزایی بیان کرد: استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم در سطح مدارس، روستاها و مناطق عشایری و شهری نیز نمود پیدا کرده است.
وی با اشاره به وظایف مدیران منابع طبیعی افزود: ساماندهی تعاونیها و تشکلهای تخصصی برای مشارکت دراجرای طرحها و پروژههای منابع طبیعی و آبخیزداری را میتوان سیاستی اصولی در جهت مشارکت جوامع محلی و ذینفعان در مدیریت و حفاظت از انفال باشد و این امر بهصورت جدی در دستور کار سازمان و ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری استانها قرارگرفته است.