به گزارش صدای جنوب در پی بارندگیهای شدید اخیر بسیاری از عشایر این مناطق دچار خسارات بسیار سنگینی شدند صاعقه برخی از گوسفندان این عشایر را از بین برده بود و همچنین آب وارد سیاه چادرهای عشایر این مناطق شده بود. استاندار کهگیلویه و بویراحمد و هیئت همراه که اقلام بسیاری را برای توزیع […]
به گزارش صدای جنوب در پی بارندگیهای شدید اخیر بسیاری از عشایر این مناطق دچار خسارات بسیار سنگینی شدند صاعقه برخی از گوسفندان این عشایر را از بین برده بود و همچنین آب وارد سیاه چادرهای عشایر این مناطق شده بود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد و هیئت همراه که اقلام بسیاری را برای توزیع با خود به این مناطق برده بودند مشکلات عشایر نشینان را مورد بررسی و پیگیری قرار دادند.
در سفر استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مناطق عشایرنشین میان آنها چادر اقلام بهداشتی و غذایی و سایر کالاهای مورد نیاز توزیع شد.
همچنین با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد برخی راه های عشایری که تخریب شده بودند توسط ماشین آلات راهداری و راهسازی بهسازی و ترمیم شدند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد و هیئت همراه همچنین چندین کیلومتر راه پیاده طی کردند تا به برخی مناطق عشایری سیلاب زده رسیدند از آنها دلجویی کرده و اقلام مورد نیاز را در اختیارشان قرار دادند.
در این سرکشی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از برخی ساخت و سازهای غیر ایمن توسط مردم در این مناطق عشایری به شدت گلایهمنه بود و سوال وی از مردم این بود که چرا و به چه دلیل در محل عبور آب در درهها ساخت و ساز کردهاند تا اکنون چنین دچار خسارت، سختی و رنج شوند.
استاندار از کاشت درخت توسط عشایر در محل آبراههها نیز گلایه کرد و از
آنها خواست تا در آینده چنین کاری را انجام ندهند تا که دسترنجشان با یک باران تابستانی از بین نرود.
عشایر هم با بیان اینکه ۶۷ سال است چنین بارندگی را به چشم خود ندیدهاید به شدت از وضعیتی که برایشان ایجاد شده نگران و غمگین بودند.
معاون عمرانی استاندار نیز در این بازدید با بیان این که ۶ میلیون پیامک هشداری کاری بزرگ در استان برای اطلاعرسانی از سیل بوده است افزود: همه هشدارها را داده بودیم و رسانهها هم پای کار بودند و البته باید از مردم هم قدردانی کنیم که آنها نیز همکاری کردند تا با وجود راه افتادن سیلاب در مناطق مختلف استان اما شاهد تلفات و خسارات جانی نباشیم.
کیامرث حاجی زاده معاون عمرانی استاندار افزود: اما متاسفانه عشایر استان ما در برخی نقاط ساخت و سازهایی داشته و باغاتی ایجاد کردهاند که پیشبینی چنین روزی میشد و امروز با خسارت مواجه شدهاند.
شاید یکی از جالبترین و در نوع خود نگران کننده ترین قسمتهای این سفر یک روزه آن جا بود که یکی از عشایر پل دسترسی روستا را از یک سر با مصالح مسدود کرده بود تا از درون پل به عنوان ذخیرهگاه علوفه خود استفاده کند و در سیلاب اخیر همین اقدام او برای سایر همسایهها مشکل بزرگ ایجاد کرده بود و معاون عمرانی استاندار دستور آزادسازی پل را داد