استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از عدم ارائه طرحها در راستای رفع تنش آبی در استان خواستار ارائه طرح جامع آب آشامیدنی توسط فرمانداران شد. سیدعلی احمدزاده در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان خواستار ارائه طرحهایی در راستای محرومیتزدایی از استان شد و گفت: رقم پیشنهادی به دولت برای محرومیتزدایی از استان ۱۰ […]
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از عدم ارائه طرحها در راستای رفع تنش آبی در استان خواستار ارائه طرح جامع آب آشامیدنی توسط فرمانداران شد.
سیدعلی احمدزاده در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان خواستار ارائه طرحهایی در راستای محرومیتزدایی از استان شد و گفت: رقم پیشنهادی به دولت برای محرومیتزدایی از استان ۱۰ هزار میلیارد تومان است و هر طرحی در راستای محرومیتزدایی ارائه شود در بازده زمانی دو تا سه سال تامین اعتبار میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به تنش آبی در مناطق استان از جمله باشت، لوداب و دشتروم تا پراشکفت افزود: با دستور وزیر کارهای زیربنایی برای رفع تنش آبی و ایجاد شبکه آب پایدار در همه نقاط استان انجام شده و با کمک آب و فاضلاب و آب منطقهای اقداماتی در دست انجام است تا استان به شبکه آب پایدار متصل شود.
دکتر احمدزاده در خصوص تنش آبی شهرهای استان خواستار ارائه طرح توسط مدیران شد و گفت: اولویت آبرسانی، مردم تشنه استان هستند و در این زمینه طرحی ارائه نشده به همین دلیل آب استان را برای مناطق دیگری میبرند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خطاب به مدیران گفت: مشکل سیستم مدیریتی که از گذشته بوده هنوز هم وجود دارد، مدیران برای استان فکر اساسی کنند و به جای اینکه دست روی دست بگذارند طرح ارائه دهند تا در تهران چانهزنی کنیم و اعتبار بگیریم.
احمدزاده تاکید کرد: اگر میخواهید مشکلات رفع شود باید طرح ارائه دهیم.
مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد خطاب به فرمانداران همه شهرستانهای استان گفت: ظرف دو ماه آینده طرح جامع آب آشامیدنی شهرستانها را ارائه دهید.
وی در ادامه پیگیر طرح آبرسانی بسیج سازندگی و آبفا به ۱۸۳ روستای استان شد و پس از اطلاع از مشکل عدم خرید لوله توسط قرارگاه امام حسن(ع) گفت: با همراهی فرمانده سپاه فتح این مشکل را در مرکز کشور پیگیری و رفع خواهیم کرد.
استاندار ضمن قدردانی از اقدامات بسیج سازندگی استان و اشاره به کسب رتبه برتر کشوری گفت: علیرغم اینکه پولی به بسیج سازندگی داده نشد اما خود آنها لوله خریدند و کار را آغاز کردند که در حال حاضر عملیات آبرسانی به ۱۶ روستا از مجموع ۱۸۳ روستا انجام شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اقدامات نهادهای حمایتی در استان افزود: هزینه بستههای معیشتی که توزیع میشود و اقداماتی که نهادهای حمایتی انجام میدهند توسط دولت تامین میشود اما چند سالی است که نقش دولت در این اقدامات حذف شده است که نقش دولت به ویژه توسط اداراتی که دولتی نیستند بیان شود.
احمدزاده همچنین بر فروش اموال مازاد دولت طبق قانون تاکید کرد و یادآور شد: قانون فصلالخطاب است و باید رقم ۲۰۰ میلیارد تومانی از محل فروش اموال مازاد که برای سال جاری در نظر گرفته شده تامین شود و برای فروش اموال از استانداری شروع کنید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان خواستار ایجاد پد بالگرد در کوههای استان برای مواقع بحرانی از جمله آتشسوزیها شد.
انتهای پیام/