صدای جنوب:
شست شورای فرهنگ عمومی شهرستان کهگیلویه با موضوع برنامهریزی برای پاسخگویی به سوالات و شبهات دانشآموزان و معلمان در دفتر امام جمعه شهرستان برگزار شد.
به گزارش صدایجنوب، حجتالاسلام علی وحدانی فر جلسه شورای فرهنگ عمومی را جلسه کارشناسی مسائل خواند و افزود: جایی است که باید با مشورت و همفکری برای مسائل چاره ای اندیشیده شود.
وحدانی فر با بیان اینکه آموزش و پرورش معلمان را مکلف بر قانون کند افزود: قانون باید اجرایی شود.
امام جمعه دهدشت خواستار برخورد جدی و قانونی با معلمانی که دارند با ریشه دین و نظام اسلامی بازی و ذهن دانش آموزان را مخدوش میکنند شد.
وی با بیان اینکه مبلغین هر چند در مدارس برای نشستهای روشنگری و پاسخگویی به سوالات و شبهات دانش آموزان در مدارس حضور پیدا کنند بی فایده است افزود: چرا که معلم هر روز در مدرسه با دانش آموز سرکار دارد.
وی از سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه خواهران خواستار برطرف کردن نیازهای معرفتی و عقیدتی آموزش و پرورش شد.
وی تصریح کرد: بچه های امروزِ هویت شان در فضای مجازی شکل گرفته است و کار کردن با این افراد سخت است.
هرکجا غفلت کردیم ضرر کردیم
محمد موسوی فرمانده انتظامی کهگیلویه در این نشست دانش آموزان را مهمترین قشری خواند که امروزِ جامعه با آنها سرکار دارد.
سرهنگ موسوی با بیان اینکه ما هر کجا غفلت کردیم ضرر کردیم افزود: ما چندین سال از دانش آموزان غفلت کردیم.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان امروز گروهی هستند که اگر یک فرد حرفی زد ماباقی به تبعیت از آن یک فرد خواه یا ناخواه همان حرف را میزنند گفت: آگاهی یک قشر بسیار سخت و کار هر کسی نیست.
موسوی با اشاره به اینکه دانش آموزان از گذشته انقلاب چیزی نمیدانند گفت: بخشی را که کتابی خوانند و بخش دیگری را ما غلط به آنها گفتیم و واقعیت ها را هم نگفتیم.
وی تصریح کرد: ما باید آگاهی بخشی کنیم و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به حرف نیست.
موسوی گفت: هر کشوری نتوانست مدیریت کند آسیب میبیند.
موسوی با بیان اینکه انقلاب ما را همین دانش آموزان و جوانان ایجاد کردند اما امروزِ بخشی از آنها معترض اند و ما نمی توانیم آنها را قانع کنیم افزود: به این دلیل که نمی توانیم گذشته و خدمات نظام را برای جوانان تبیین کنیم.
وی گفت: مصداق برای این نظام فراوان است اما راوی خوب نداریم.
اول باید مشکلات آموزش و پرورش را برطرف و آن را ببینیم تا آن هم فرزندان ما را ببیند.
جوانان ما نیازمند به پاسخگویی هستند
عبدالکریم عبودی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه در این نشست با بیان اینکه نقش خانواده در تربیت فرزندان بسیار مهم و تاثیر گذار است افزود: با توجه به فضای مجازی، جوانان ما نیازمند به پاسخگویی هستند.
عبودی یکی از معضلات جامعه آموزش و پرورش را تدریس معلمانی دانست که تخصص رشته دروس انتخابی را ندارند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه خواستار تشکیل کمیته بانک پاسخ گویی به شبهات دانش آموزان در مدارس شد.
با معلمانی که سعی در تخریب افکار دانش آموزان دارند برخورد قانونی شود
ایمان قنبری مسئول ستاد نماز جمعه دهدشت در این نشست با بیان اینکه همه مشکلات برعهده آموزش و پرورش نیست افزود: بلکه همه جامعه در قبال آموزش و پرورش وظیفهای دارند.
قنبری یکی از راه حل های پاسخ گویی به سوالات و شبهات دانش آموزان را تقویت پرورشی در مدارس دانست و افزود: معاون پرورشی در مدارس از نظر توانایی های تربیتی و روانشناسی زیادی می تواند داشته باشد. اما چند سالی هست که زنگ پرورشی در مدارس حذف شده است.
وی تقویت بخش نظارتی آموزش و پرورش مهم دانست و افزود: حراست و بازرسی آموزش و پرورش با معلمانی که سعی در تخریب افکار دانش آموزان دارند برخورد قانونی داشته باشد.
قنبری با بیان اینکه بیشترین اختیار در آموزش و پرورش را مدیر مدرسه دارد افزود: باید برای انتخاب مدیران مدارس دقت بیشتری شود.
در نماز جمعه دهدشت یک انقلاب رویکرد جوان و نوجوان شکل گرفته است
بهادری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه با اشاره سهل انگاری و تأخیر در انتخاب مدیر آموزش و پرورش کهگیلویه گفت: آسیبی بزرگ تر از این نیست که دو ماه از سال تحصیلی بگذرد و آموزش و پرورش شهرستان ما مدیر نداشته باشد.
بهادری با بیان اینکه شخصیت روحی، روانی و اخلاقی دانش آموزان در سه حوزه «خانواده» «مدرسه» «هم سن خود»شکل میگیرد افزود: هر کسی در راه روشنگری فکر مردم تلاش کند و از یک انحرافی جلوگیری کند چون در مقابله با دشمن ست جهاد است.
وی افزود: ما امروز در شهرستان کمبود مبلغ متخصصی که پاسخگوی دانش آموز باشد داریم.
بهادری تصریح کرد: در ستاد نماز جمعه دهدشت یک انقلاب رویکرد جوان و نوجوان شکل گرفته شده است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه خواستار زمینه ورود طلاب و متخصصان تبلغی فرهنگی، کودک و نوجوان شد و افزود: ما آمادگی رفتن به مدارس را داریم.
آموزش و پرورش مقصر نیست
محمد جمالی آرند سرپرست آموزش و پرورش در این نشست با بیان اینکه دانش آموز فقط چند ساعت خود را در مدرسه سپری میکند افزود: ماباقی وقت خود را در محیط خانواده و جامعه میگذراند، این که بگوییم مقصر آموزش و پرورش است درست نیست.
جمالی دلیل برخی از ضعف های آموزش و پرورش را استخدام نیروهای جدیدی دانست که مشغول به کار شدند.
وی تصریح کرد: هر وقت توانستیم جامعه را به سمت گرایش های مسائل مذهبی ببریم از برخی مشکلات جلوگیری میشود.
نهادها باید کمک کار اموزش و پرورش باشند چرا که یک دست صدا ندارد.