کاروان دولت مردمی از روستاهای مختلف بخش دیشموک بازدبد کرد.
صدای جنوب:
فرماندار کهگیلویه در این بازدید اظهارداشت: مردم بخش دیشموک نجیبی و قدرشناس هستند وهمه مسئولان باید برای رفع دغدغه انها شبانه روز تلاش نمایند.
سیدعبدالعزیز موسوی افزود: پروژه های زیادی در این بخش فعال هست و بابهره برداری ازانها در آینده نزدیک شاهد شکوفایی و توسعه روزافزون این منطقه بویژه درحوزه زیزساخت خواهیم بود.
وی ادامه داد: درحوزه برق خوشبختانه در ۴۵روزآینده کار برق رسانی به برخی ازروستاها مثل بناری انجام خواهد شد.
وی ضریب نفوذ انتن دهی تلفن را قابل قبول بیان کردوگفت: مسئولان مربوطه قول افزایش کیفیت را داده اند.
موسوی به حوزه مسکن و راه نیز پرداخت و گفت: پروژه های این حوزه ها نیز فعال هستند و در تلاش هستیم روند تکمیل انها تسریع شود.
کیامرث حاجیزاده هم در جمعبندی سفر به منطقه دیشموک گفت: رسیدگی به مناطق محروم از اولویت نظام و تاکید دولت است که در همین راستا به همراه ۱۵ مدیرکل و معاون مدیر از مناطق مختلف دیشموک بازدید کردیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بازدید از روستاهایی مانند آجم، بناری و گندمکار و پروژههای در دست اجرا در دیشموک گفت: سفر استاندار و سایر مدیران به منطقه مصوباتی داشت و پروژههایی که تعریف شد فعال هستند، ضمن اینکه از محل سفر رئیس جمهور و همچنین اعتبارات محرومیتزدایی ارقام خوبی برای توسعه زیرساختهای دیشموک اختصاص داده شد.
وی بیان کرد: یکی از آرزوهای دیرینه مردم مناطق گرمسیری استان تعیین تکلیف محور اصلی به شرق خوزستان است که ماده ۲۳ پروژه اتصال به باغملک اخذ و ۴۷ میلیارد تومان اعتبار اولیه در نظر گرفته شد که کار مطالعات ۴ کیلومتر از محور قلعه رئیسی- دیشموک و باغ ملک انجام و پروژه امسال به مناقصه میرود، بقیه محور هم سال آینده به مناقصه گذاشته میشود.
حاجیزاده با بیان اینکه رود سمه مرتب طغیان میکند که در همین زمینه اعتبار گذاشتیم تا پل احداث شود، از اختصاص ۴۰ میلیارد تومان از متمم سفر دولت به راههای روستایی دیشموک خبر داد و عنوان کرد: علاوه بر اعتبارات استانی، اعتبارات ملی و توازن برای تکمیل زیرساختهای دیشموک دیده شده است.
وی با اشاره به اتصال جاده دلی احمد به خوزستان گفت: سایر جادههای دیشموک را به لحاظ اعتباری اختصاصی دیدیم.
حاجیزاده در خصوص گازرسانی به دیشموک از چاروسا تا اسفندان به سمت سرپر نعمت الهی، دلی ده احمد و مسیر منتهی به دیشموک گفت: لولهگذاری این قسمت انجام و کار در یک پروسه ۶ تا ۷ ماه به اتمام میرسد تا مردم هر چه سریعتر گازدار شوند.
معاون استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پروژه آبرسانی به منطقه گندمکار دیشموک گفت: از اعتبارات ملی ۴۰ میلیارد به این پروژه اختصاص داده شد و پیمانکار پای است، کار جاده مانده بود که پیمانکار آب منطقهای این کار را انجام داده است.
وی بیان کرد: راههای روستایی هنوز با مشکلاتی مواجه هستند که برای دیشموک مصوب کردیم راهداری و آب منطقه هر کدام یک لودر در دیشموک مستقر کنند تا در موقع بارش باران و برف مشکلی پیش نیاید.
حاجیزاده بیان کرد: برای تقویت ولتاژ برق منازل دو دستگاه ترانس برای این منطقه مصوب کردیم، ضمن اینکه مردم مشکل آب دارند که عدهای از چاه استفاده میکنند و مشترک آب فاضلاب به شمار نمیآیند که گفتیم جلسهای برای رفع این موضوع تشکیل شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سال جاری ۶ سالن مدیریت بحران برای استان مصوب کردیم که دیشموک یکی از مناطقی است که امروز سالن مدیریت بحران با اعتبار ۶ میلیارد تومان کلنگزنی شد.
حاجیزاده به کلنگزنی مدارس و برخی اقدامات در زمینه تجهیز و تعمیر مدارس اشاره و عنوان کرد: لنده و دیشموک پایلوت محرومیتزدایی هستند که بنیاد علوی کارهای خوبی در هر دو منطقه انجام داد و امروز به این منطقه آمدیم تا نظارت فنی بیشتری بر کیفیت پروژهها که از وظایف ما است انجام دهیم.
حاجیزاده در پایان خاطرنشان کرد: سفر و متمم سفر فرصت خوبی است که استان در ریل عمرانی قرار بگیرد که در این زمینه پروژههای عظیمی برای توسعه استان تعریف شده است.
علیرضا نوروزی، بخشدار دیشموک مهمترین مشکل مردم روستاهای بخش دیشموک بخصوص بناری را نبود راه ارتباطی مناسب دانست و خواستار تسریع در روند اجرایی آسفالت و روکش آسفالت شد.
وی دیگر مشکلات روستاها را نوسانات برق و تکمیل نشدن طرح های هادی اعلام کرد.
حاجی زاده بر تسریع در روند اجرایی آسفالت راه روستای بناری از سوی راهداری تاکید کرد و افزود: در صورت مساعد شدن هوا این طرح ظرف مدت یک ماه تکمیل خواهد شد.
حجتالاسلام علیاکبر راوند نیز گفت: متاسفانه هیچ کدام از پروژههایی که در این منطقه کلنگزنی شدند به بهرهبرداری نرسیده است.
امام جمعه شهر دیشموک بیان کرد: خوابگاه شبانه روزی منطقه قرار بود سال گذشته به بهرهبرداری برسد اما سال ۱۴۰۰ که به بهرهبرداری نرسیده هیچ در سال جدید هم افتتاح نمیشود و دختران و پسران دیشموکی در حال ترک تحصیل هستند.
وی به مشکلات عدیده دیشموک اشاره و عنوان کرد: ۱۰ راه روستایی کلنگزنی شد اما به ثمر ننشست شما بروید آجم و رودریش را ببینید مردم نمیتوانند رفت و آمد کنند چرا که مسیر ارتباطی آنها بسته شده است.
راوند دلیل عدم به ثمر نشستن پروژهها در این منطقه را عدم نظارت و سوء مدیریت دانست و عنوان کرد: امروز کلنگ پروژه سالن مدیریت بحران به زمین زده شده که پیشنهاد میدهیم نشستی برای سوء مدیریتها برگزار شود چرا که در استان از بحران مدیریت رنج میبریم.
امام جمعه دیشموک در خصوص قطع آب دیشموک گفت: آب این منطقه قطع است و روستاهای دیشموک با مشکلات زیادی مواجه هستند، استانداری بیش از ۲۰۰ روستا را برای اصلاح شبکه آب روستایی معرفی کرده اما اسم یکی از روستاهای دیشموک که برخی از آنها تا ۶ ماه راه ارتباطی برای آبرسانی ندارند نیست.
وی در پایان در خصوص گازرسانی به این منطقه گفت: پروژه گازرسانی حومه غربی دیشموک قرار بود سال قبل انجام شود اما با گذشت یکسال هنوز انجام نشده است.
حاشیه نگاری صدای جنوب:
برخی مدیران کل حضور انها در این سفر هیچ اورده ای نداشت.
صحنه رخ داده برای تراکتوردرمحور اجم، توقف کاروان را در پی داشت و بعد از ۱۵ دقیقه کاروان تصمیم به بلند کردن کفی تریلی تراکتور گرفت.
بعد از جمع آوری گونی های بلوط معاون عمرانی استاندار خواستار کمک اعضای کاروان به راننده تراکتور برای بلند کردن کفی تراکتور شد و بعد از ۱۰ دقیقه تلاش با ۲ طناب کفی تراکتور که چپ کرده بود به حالت عادی برگشت.
راننده تراکتور با توصیف مسیر سنگلاخی و پر از چاله و چوله مسیر آجم مانع از ادامه راه سفر مسئولان شد.
احداث یک پل در محور رودسمه که به زعم معاون استاندار غیرکارشناسی ساخته شده موجب واکنش تند حاجی زاده شد.
مسدودی جاده اجم موجب شد تا حاجی زاده به دیانتی وعده عزل دهد که گویا شعاری بیش نبود.