معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عدم ثبت اطلاعات اشتغال در سامانه رصد موجب شده که استان در جایگاهی ضعیف (بیست و هشتم) کشور قرار داشته باشد.
صدای جنوب:
سید احسان عسکری در نشست شورای اشتغال با گلایه از مدیران گفت: شرایط استان در سامانه رصد قابل قبول نیست و رتبه بیست و هشتم کشور هستیم و این یعنی در استان هیچ کاری صورت نگرفته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت آموزش و پرورش سهمیه اشتغال ۱٠٠ نفر داشت اما برای ۲٠٠ نفر شغل ایجاد کرده است. سه ماه قبل گفتیم این آمار را وارد سامانه رصد کنید اما این کار را نکردند تا عملکرد آموزش و پرورش در سامانه رصد صفر باشد.
عسکری با اشاره به فعال شدن شرکت های پیمانکاری و طرح های جهش تولید در سایر شهرهای استان گفت: علی رغم اشتغال ایجاد شده در این حوزه ضعیف ترین عملکرد مربوط به راه و شهرسازی است و تنها ۱۱ درصد اشتغال ثبت شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: عملکرد نوسازی مدارس و بنیاد شهید در ثبت اطلاعات قابل قبول نیست اما دانشگاه علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و ورزش و جوانان عملکرد خوبی داشتند.
عسکری در ادامه گفت: عملکرد دستگاه ها در ثبت اطلاعات میزان تولید قابل قبول نیست و جلسه ای در زمینه ثبت اطلاعات در سامانه ISIC و همچنین ثبت اطلاعات اشتغال در سامانه رصد برای مدیران و معاونین تشکیل شود.
در ادامه نواب دانش معاون سازمان بازرسی با طرح یک سوال از مدیران انتقاد کرد و گفت: مهمتر از اشتغال و اقتصاد چه چیزی است که مدیران بی تفاوت و بی خیال هستند؟
وی عنوان کرد: سال تمام شده اما موضوع اشتغال هنوز برای آقایان مدیر جانیفتاده است.
دانشی برای مدیران کم کار در این حوزه هم خط و نشان کشید و گفت: شنبه آینده نامه ای برای مدیران ارسال می کنیم تا با حضور در سازمان بازرسی در خصوص اعتبارات تبصره ۱۶ و ۱۸ و سامانه رصد پاسخ گو باشند، در غیر اینصورت پرونده ترک فعل برای مدیران تشکیل می شود.
معاون سازمان بازرسی در ادامه با بیان اینکه آمار واقعی اشتغال در سامانه رصد ثبت شود، گفت: دستگاهی آماری ثبت کرده بود که یک هزار و ۲٠٠ شغل ایجاد کرده اما وقتی بررسی کردیم میزان اشتغال واقعی ایجاد شده فقط ۱۳ مورد بود لذا دستگاه ها آمار خلاف و غیرواقعی ثبت نکنند.
دانشی بیان کرد: کشور در جنگ اقتصادی قرار دارد اما آمار اشتغال دستگاه ها صفر و یک درصد است که قابل قبول نیست.
در ادامه قباد مبشری مدیرکل کمیته امداد گفت: کمیته امداد در تعهد اشتغال سال جاری ۵ هزار و ۶٠٠ فرصت شغلی ایجاد کرده که دو هزار و ۶٠۲ مورد در سامانه رصد ثبت شده است.
وی با اشاره به تخصیص ۴۱٠ میلیارد تومان اعتبارات تبصره ۱۶ به کمیته امداد گفت: ۱۱٠ میلیارد تومان این اعتبار معادل ۴۲ درصد جذب شده است.
مبشری خواستار همکاری بانک با کمیته امداد برای ایجاد اشتغال شد و گفت: کمتر از سه ماه دیگر سال به پایان می رسد. برای سایر تعهدات ایجاد اشتغال کمیته امداد به بانک ها نامه می زنیم اما می گویند منابع نیست که در این زمینه چاره اندیشی شود.
در پایان این نشست علی شهابی نسب از اختصاص یک هزار و ۲۸۸ میلیارد تبصره ۱۶ به استان خبر داد و گفت: سهم بانک ها و دستگاه ها از تبصره ۱۶ مشخص شود.
عدم ثبت اطلاعات اشتغال در سامامه رصد و میزان تولید دستگاه ها در سامانه ISIC در حالی است که آموزش های لازم در این زمینه به مدیران و متولیان امر داده شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به برنامه اصلاح الگوی کشت و نقش آن در افزایش تولید، از کسب رتبه نخست این استان در کشت قراردادی گندم و نیز رتبه سوم جهش تولید در دیمزارها خبر داد.
سیدعلی معتمدی پور گفت به ارائه برنامه های رشد اقتصادی و مقادیر تولید پیشنهادی این سازمان در سال ۱۴۰۱ بر اساس کد ISIC پرداخت.
مقام عالی کشاورزی استان برنامه های افزایش تولید این سازمان را در دو بخش مجزا با توجه به افزایش بهره وری و همچنین افزایش تسهیلات تشریح نمود.
دکتر معتمدی پور گفت: برش شهرستانی مدون و برنامه ریزی شده متناسب با ظرفیت های هر شهرستان تنظیم شده و به مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستان ها ابلاغ شده است و در پایان سال طی فرایند خاصی نظارت بر آنها صورت خواهد گرفت.
وی در ادامه افزود: برنامه ریزی های رشد اقتصادی این سازمان بر اساس وضعیت موجود و با توجه به مشوق های در دسترس و به علاوه افزایش میزان تولید در واحد سطح صورت گرفته است.
شایان ذکر است این سازمان اولین و تنها نهادی در استان است که تاکنون به درخواست سازمان برنامه و بودجه، برنامه رشد اقتصادی خود را تدوین نموده است.