مدیرکل فنی وحرفه ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای آغاز به فعالیت دولت سیزدهم تاکنون ۸۲ نفر از مربیان فنی و حرفه ای استان تبدیل وضعیت شده است.
سید نورالله هدایت روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود:بخش زیادی از این افراد در دولت سیزدهم با عملیاتی شدن قانون جامع ایثارگران و شماری نیز که به صورت تمام وقت به تدریس اشتغال داشتند با اصلاح قوانین تبدیل وضعیت شده اند.
وی تصریح کرد: هفت نفر از مربیان فنی و حرفه ای شهرستان بهمئی مراحل تبدیل وضعیت آنان در حال انجام است که با تحقق آن شمار مربیان رسمی و پیمان فنی و حرفه ای استان به ۸۹ نفر می رسد.
هدایت بیان کرد: در زمان حاضر ۱۰۶ مربی فنی و حرفه ای برای انجام آموزش در کارگاه های فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد مشغول بکار هستند که ۱۸ نفر از آنان به صورت حق التدریس به کار مشغول هستند.
وی تصریح کرد: مربیان فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد به صورت حق التدریس مشغول بکار هستند همگی دارای کد هستند.
سرمایه گذاری ۳۵ میلیارد ریالی برای تجهیزو تعمیر کارگاه ها
مدیرکل فنی وحرفه ای کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد:از سال گذشته تاکنون۳۵ میلیارد ریال برای توسعه و تعمیر تجهیزات فنی و حرفه ای این استان هزینه شده است.
هدایت اضافه کرد:این میزان اعتبار برای خرید تجهیزات کارگاه های فنی و حرفه ای، هوشمندسازی برخی از کارگاه ها به منظور پیشگیری از سرقت،برطرف کردن برخی نواقص مانند پوشش ایزوگام،لوله کشی و مواردی از این قبیل هزینه شده است.
وی تاکید کرد: اعتبار اختصاص یافته برای تجهیز و تعمیر کارگاه های فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد غیر از بودجه هزینه شده به منظور تامین مواد مصرفی مورد نیاز این مراکز است.
مدیرکل فنی وحرفه ای کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: همچنین ۲۵۰ میلیون تومان به مرکز سنجش مراقبت های زیبایی فنی و حرفه ای گچساران اختصاص یافته و قرار این طرح تا اوایل تابستان امسال بهره برداری شود.
هدایت تصریح کرد: هم اکنون ۱۱ مرکز فنی و حرفه در شهرستان های مختلف استان فعالیت دارد.
وی عنوان کرد: در شهرهای بزرگ استان مانند دوگنبدان، دهدشت و یاسوج مراکز خواهران مستقل است اما مراکز شهرهای کوچک دومنظوره و اختصاص به خواهران و برداران دارد.