سهمیه آرد نانواییها بر اساس کیفیت نان تولیدی و قانونمندی نانوایان میباشد مدیرکل هماهنگی و امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: سهمیه آرد نانوایی ها بر اساس کیفیت نان تولیدی و قانونمندی نانوایان میباشد۰ حسن رضاپور در نشست کارگروه آرد نان آستان بر تشدید نظارت بر عملکرد نانوایی ها به صورت هدفمند و مردمی […]
سهمیه آرد نانواییها بر اساس کیفیت نان تولیدی و قانونمندی نانوایان میباشد
مدیرکل هماهنگی و امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: سهمیه آرد نانوایی ها بر اساس کیفیت نان تولیدی و قانونمندی نانوایان میباشد۰
حسن رضاپور در نشست کارگروه آرد نان آستان بر تشدید نظارت بر عملکرد نانوایی ها به صورت هدفمند و مردمی تاکید کرد و اظهار داشت: آمار و ارقام حاصل از سامانه های نظارتی به صورت روزانه رصد و جهت تصمیم گیری و کارشناسی دقیق در جلسات کارگروه آرد نان مطرح شود۰
وی با اشاره به عزم جدی استان به ارتقا بهره وری در حوزه های مختلف گفت :باید تصمیمات لازم جهت افزایش بهره وری در حوزه آرد نان استان نیز اتخاذ شود۰
مدیرکل هماهنگی و امور اقتصادی استاندار در بخش دیگری از سخنان خود گفت :گشت های نظارت باید کنترل بیشتری بر روندارد و پخت نان داشته باشند و برخورد قاطع با متخلفان را در دستور کار خود قرار دهند۰
رضا پور تاکید کرد: نانوایی هایی که به اندازه کافی پخت نمی کنند یا سهم ارد خود را بدرستی مصرف نمی کنند مشمول اصلاح و کسر سهمیه شده و این سهمیه به سایر نانوایی ها ی فعال تعلق خواهد گرفت چرا که امروزه با اجرای طرح هوشمند سازی رفتار نانوایان و نحوه مصرف سهمیه آرد و میزانفروشی نان به صورت کاملاً شفاف و دقیق قابل رصد پیگیری است۰
مدیرکل هماهنگی و امور اقتصادی استاندار افزود :طرح هدفمندث ارد و نان از بهمن ماه رسماً عملیاتی با پوشش چند مرحله آغاز شده است۰
وی با بیان اینکه در ابتدای اجرای طرح سه مرحله هدف گذاری شد اظهار داشت: اصلاح آدرس نانوایی ها نصب کارت خوان هوشمند ورصد عملکرد نانوایی هااجرایی شد۰
وی گفت :نظارت بر فعالیت ها و بهبود کیفیت کاری نیز در دستور کار قرار دار
مدیرکل هماهنگی و امور اقتصادی استاندار اضافه کرد با پیگیری های انجام شده بیش از ۲۵۰ تن آرد نانوایی های استان جهت تخصیص و فرمانداری ها ابلاغ شد
وی گفت : این میزان تخصیص داده شده بیش از سهمیه کسر شده در استان می باشد
رضاپور در پایان این جلسه اظهار داشت: باید کیفیت نان نیز بیشتر شود و این امر نیازمند بازرسی و نظارت دقیق می باشد زیرا یکی از اساسی ترین موضوعات مورد توجه این کارگروه باید افزایش سطح کیفیت نان باشد ۰