به مدت ۸سال و ۲ماه و ۱۹روز به نهضت های جهان اسلام در نقاط مختلف و جنگ خدمت کردم و الان در بخش تولید و کشاورزی به کشورم خدمت می کنم.
میزان اشتغالزایی این باغ چند نفر هست؟
حیدری:۶نفرکارگر ثابت در باغ کار می کنند و ۴نفر در کارگاه روغن کشی در موقع فصل روغن کشی و به طور طبیعی کارگر فصلی ۱۱نفر ولی در برداشت کنسروی تا ۶۳نفر در باغ کار می کنند.
زمان برداشت از تاریخ ۲۵مردادماه شروع و تا ۱۵دیماه ادامه دارد که هزینه پرداخت به کارگران برای برداشت صرفا ۳۸میلیون تومان می باشد.
مشکلات شما در بحث تولید و برداشت چیست؟
به دلیل عدم توانایی کامل برای فرآورده هایی اعم از کنسروی و بسته بندی و عدم ارتباط با سبد غذایی مصرف کننده متاسفانه مجبور به خام فروشی که یک عمل غیراقتصادی برای تولید کننده است ما محصول را به خارج از استان و به استان های شمالی. ,مرکزی و اصفهان و یزد که مشتری ماهستند می فرستیم.
میزان برداشت چقدر است؟
۸۷تن میوه تولید می کنیم که به علت غیربومی بودن فرایند پس از تولید و ناتوانی در این امر با نازلترین قیمت به فروش می رسد.
مثلا میوه زیتونی. که در شمال به صورت خام کیلویی ۷هزارتومان خرید و فروش می شود ما کیلویی ۱۲۵۰تومان به دلیل مشکلاتی که گفتم می فروشیم و این هم صرفا فقط هزینه کارگر و دیگر عوامل می شود.
مسئولان چه کمکی در امر تولید و پس از تولید می توانند داشته باشند؟
مطابق قانون وظیفه سازمان های دولتی و اشخاص حقیقی و یا تعاونی ها برای توانمند کردن اقتصاد کشور با محوریت تولید است اما علیرغم بحث صراحت قانون منابع پشتیبان برای جامعه عمل پوشانیدن به این موضوع وجود ندارد و یا ضعیف است.
مشکلات تولید کننده ها از دیدگاه شما چیست؟
واقعیتش تولید و عرصه تولید الان شباهت زیادی به قمار دارد یعنی برای تولید کننده باخت است چون بهره بانکی بالای ۷درصد برای تولید کننده تقریبا سودی باقی نمی گذارد.
ما الان تولید کننده هایی داریم که زندگیشان به تاراج رفت و به زندان افتادند و عملا زندگی خانوادگی آنها بهم ریخت.
پیشنهاد بنده این است می بایست حتما منابع تکلیفی و حتی منابع دفاعی باراهبرد پدافند غیرعامل باید در عرصه تولید بکارگرفته شود.
دلیل ماندن شما در عرصه تولید با این همه مشکلات چیست؟
ما عاشق وطن و کشورمان هستیم که در تولید مانده این و امثال ما و ماندن ما در عرصه تولید شباهت زیادی به کتاب قمارعاشقانه و اشعار مولانا دارد و اگر مسئولان بخواهند بخش تولید را حمایت کنند حتما باید مثل کشورهای توسعه یافته در این زمینه یارانه تولید را مستقیما به تولید کننده بدهند.
نظرتان در خصوص شعارسال و حمایت از تولید و اشتغال چیست؟
تولید و اشتغال و شعارهای اقتصادی در هرسال بیانگر دغدغه های مقام معظم رهبری در این خصوص است و راه حمایت از جامعه برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها و همچنین راه پشتیبان عوامل اجتماعی برای توسعه یافتگی تولید است,تولید است,تولید است ولی این تولید باید نقشه راه داشته باشد و براساس اطلس تولید شکل بگیرد به عنوان مثال توسعه براساس آمایش سرزمینی باشد.
مسئولان بخش تولید و مرتبط با آن فقط به حرف توجه نکنند و توجه ویژه داشته باشند
راه حمایت از تولید فقط نظر نیست بلکه عمل است و کشوری مثل هلند که ۱۸درصد امکان بهره وری از بخش کشاورزی دارد الان ۳۸درصد بذر دنیا را تولید می کند.
ما بستر و خاک و زمین مناسب داریم و نیروی انسانی تخصیلکرده خوبی در کشور داریم و حمایت باید حمایت جدی باشد.
مثلا صنعت بیمه باید به کمک تولید بیاید مثل آن چه که در دنیا است
آیا باغ شما بیمه است؟
باغ ما بیمه نیست و قانون فقط محصول را بیمه کرده است اما عوامل تولیدانسانی و گیاهی در قانون بیمه نیست که یا باید دیده شود و یا تبصره ای به آن اضافه شود.
بیمه امروز کشاورزی یک بیمه به تعبیری کمیته امدادی است .
مسئولان بخش تولید و مرتبط با آن فقط به حرف توجه نکنند و توجه ویژه داشته باشند.
چرا از نظامی گری به کشاورزی روی آوردید و انگیزه شما از ورود به بحث تولید کشاورزی چیست؟
نباید این موضوع سرپوشیده بماند من در کار نظامی گری جاهایی را دیدم که بدون تفنگ تصرف کردند و جوامع خودشان را با اقتصاد مستقرکردند اما من براساس ایده ای که از شغل قبل داشتم و تجربیات عینی که در دنیا دیدم به صراحت بگویم امکان ندارد انرژی هسته ای خلا تولید را پر کند بلکه شاید انرژی هسته ای را بتوان به خدمت تولید گرفت