سیدمحمد رادمنش در رمان «سربازها» از تعامل، دوستی و وحدت میان ادیان مختلف و گروهها و دستههای مختلف اجتماعی و سیاسی سخن میگوید.
سیدمحمد رادمنش در رمان «سربازها» از تعامل، دوستی و وحدت میان ادیان مختلف و گروهها و دستههای مختلف اجتماعی و سیاسی سخن میگوید.
به گزارش خبر نگار «صدای جنوب» این رمان در دو سال نوشته شده و با زبانی ساده، شیوا و قابل فهم حاوی پیامهای اجتماعی، فرهنگی، اعتقادی و مذهبی است.
محوریت این رمان صحنههای جنگ ایران و عراق است. سربازان ایرانی که در خط مقدم جبهه بودند ترکیب بسیار ناهمگونی داشتند چراکه دارای عقاید و دیدگاهای مختلف بودند، یکی، مسلمان بود، یکی مسیحی، دیگری کلیمی، دیگر کمونیست ولی برای هدف مشترکی که همان جنگ و دفاع از مام وطن بود در یک جا جمع شده بودند. این رمان نشان میدهد چگونه این افراد با عقاید مختلف توانستند در شرایط دشوار جنگ با یکدیگر تعامل برقرار کنند و شریک غم و شادی هم باشند.
رمان از جایی آغاز میشود که سربازهان ایرانی، شبیخون میزنند و گروهی از سربازان عراقی را به اسارت میگیرند؛ در عین حال بهجای آزار دادن، با ملایمت و مهربانی و نوع دوستی با آنها برخورد میکنند و با کمک همدیگر، گروهی را تشکیل میدهند که هدفشان صلح و آرامش است و به نوعی ضد جنگ میشوند.
سربازها در این جنگ با تعاملشان با سربازان جبهه مقابل و ایجاد دوستی بهجای جنگ و خونریزی، به ما یاد میدهند که میتوان از جنگ و خونریزی گذشت و صلح و دوستی را جایگزین آن کرد.
انتشارات معتبر اخیرا رمان «سربازها» را در ۳۰۸ صفحه و قیمت ۱۸۰ هزار تومان روانه بازار کرده است.
از مولف «سربازها» پیش از این کتابهای «الفبای آدم بودن»، «فرودهای فرهنگ ایرانی» و «جنایت علیه محیط زیست» منتشر شده است.