پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 27 مرداد 1402 ساعت 21:05:: شناسه خبر: 138746

رایگان شدن هزینه درمان بیش از ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: سال گذشته صندوق بیمه بیماران خاص و صعب‌العلاج تشکیل و ۶ هزار و ۴۰۰ بیمار خاص نشاندار شدند.

به گزارش صدای جنوب  از یاسوج، محسن عزیزی با اشاره به ۲۲ مرداد سالروز تاسیس بیمه سلامت گفت: میزان فعالیت‌های سازمان بیمه سلامت در دولت عدالت محور سیزدهم عظیم و بزرگ است.

سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: از مجموعه جمعیت بیش از ۷۰۰ هزار نفری استان ۵۲۰ هزار نفر در صندوق‌های مختلف کارمندی، طلاب و خانواده شهدا، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و سایر موارد تحت پوشش این بیمه قرار دارند.

وی بیان کرد: صندوق دیگری در بیمه سلامت تحت عنوان بیمه همگانی وجود دارد که از یک ماه پیش تعداد دهک‌هایی که تحت پوشش خدمات رایگان بیمه سلامت قرار گرفتند از سه دهک به پنج دهک افزایش پیدا یافتند.

این مسوول بیان کرد: اطلاع‌رسانی لازم برای مردم انجام شود تا کسانی که تحت پوشش بیمه سلامت نیستند در مرکز استان و چهار شهر دنا، بهمئی، گچساران، دهدشت و ۲۸ دفتر پیشخوان طرف قرار داد بیمه سلامت حاضر شده و نسبت به بیمه خود اقدام کنند.

عزیزی بیان کرد: کسانی که در دهک‌های بالاتر ششم تا نهم هستند هم از تخفیف‌های ۵۰ تا ۸۰ درصدی درمان برخوردار می‌شوند، ضمن اینکه علاقمند به مشارکت سازمان‌ها و تشکل‌های مردم نهاد برای بیمه همه افراد هستیم تا در استان فردی نباشد که تحت پوشش بیمه قرار نداشته باشد.

وی عنوان کرد: طرح دیگری که در دولت سیزدهم اجرا شد، راه‌اندازی صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج بود که سال گذشته صورت گرفت و ۱۰۷ بیماری خاص و صعب‌العلاج تعریف شد که ۹۵ درصد هزینه‌های این صندوق در مراکز طرف قرارداد هزینه‌ها می‌شود.

عزیزی ادامه داد: در صورتی که بیماران خاص نشاندار نشوند مانند افراد عادی از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند می‌شوند اما اگر نشاندار شوند هزینه درمانی آنها شامل بستری‌ها، شیمی‌درمانی و سایر خدمات درمانی رایگان خواهد بود که تاکنون ۶ هزار و ۴۰۰ بیمار خاص نشاندار شدند.

 

سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد الکترونیکی شدن نسخ را از دیگر اقدامات در بیمه سلامت دانست و گفت: نسخه‌های پزشکی و تمام قراردادهای بیمه سلامت الکترونیکی شدند و به جزء برای امضاء پایانی نیازی به حضور متقاضی نیست.

وی به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در صندوق بیمه روستایی اشاره و عنوان کرد: ۳۱۴ هزار بیمه شده در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار خانوار در ۶۸ مرکز جامع خدمات سلامت، ۱۲۰ پزشک، ۱۱۰ ماما ‌و سایر تیم‌های رادیولوژی و آزمایشگاه خدمات طرح پزشک خانواده را در روستاها دریافت می‌کنند.

این مسوول بیان کرد: ظرف دو سال آینده تمامی ساکنین شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر به طرح پزشک خانواده شهری در شهرهای بویراحمد، گچساران و کهگیلویه خواهند پیوست و خدمات طرح پزشک خانواده شهری را دریافت می‌کنند.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت