جلسهای با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان از جمله ریاست کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، نائب رئیس کمیسیون انرژی، نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰، مدیرعامل آب منطقهای استان، مدیران ارشد وزارت نیرو، مدیران امور آب و محیط زیست برنامه و بودجه کشور برگزار شد.
صدای جنوب:
جلسهای با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان از جمله ریاست کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، نائب رئیس کمیسیون انرژی، نائب رئیس کمیسیون اصل نود، مدیرعامل آب منطقهای استان، مدیران ارشد وزارت نیرو، مدیران امور آب و محیط زیست برنامه و بودجه کشور برگزار شد.
به گزارش صدای جنوب به نقل از کبنا نیوز، آرش مصلح با اشاره به اهمیت این جلسه اظهار کرد: شاید در کل تاریخ استان اولین بار باشد که سه نماینده به همراه مدیران استانی و مدیران سطح ملی در یک جلسه حضور دارند، جلسهای که در سازمان برنامه و بودجه و در اولین ساعت اولین روز هفته برگزار شد، نشاندهنده اهمیت این جلسه است.
مصلح افزود: دستاوردها و پیشرفت پروژههای استان، نیاز عتباری پروژهها برای تکمیل و بهرهبرداری در ۹ شهرستان، پروژههای سدسازی، تأمین آب شرب، تأمین آب کشاورزی، صنعت، طرحهای ساماندهی رودخانه، طرحهای پدافند آب مطرح شد و بصورت مستند ارائه گزارش شد.
وی گفت: مباحث چگونگی تأمین و تقویت اعتبارات و ردیفهای اعتباری مطرح شد، پروژههایی که قابلیت شروع شدن دارند مطرح شدند، جلسه کاملاً علمی و فنی و مدیریتی داشتیم که نقشه راه بخش آب و اقداماتی که از سالهای قبل شروع شده بیان شدند.
مدیرعامل آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در مجموع این موضوع قابل توجه است که بخش آب محرک تمام بخشهای استان است و برای تمام فعالیتهای کشاورزی اعم از باغبانی، پرورش ماهی، زراعت و کشاورزی، طرحهای گیاهان دارویی، زیربخشهای کشاورزی نیاز به آب داریم.
مصلح تصریح کرد: تمام جمعیت شهری و روستایی و عشایری، صنایع، بخش گردشگری، تولید انرژی و برق نیاز به آب دارند، با توجه به اینکه قریب به ۶۰ پروژه مهم اجرایی و مطالعاتی در بخش آب وجود دارد، و اگر این پروژهها تکمیل شوند که بخشی از آنها امسال به بهرهبرداری خواهد رسید قریب به ۹۰ درصد مردم استان از آب شرب دائم و پایدار برخوردار خواهند شد.
وی ادامه داد: قریب به ۶۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان به آبی تبدیل، بیش از ۲۰۰ میلیون متر مکعب آب برای صنایع مهار خواهد شد، قابلیت ایجاد بیش از ۲۰ صنعت بزرگ و ۱۰۰ صنعت کوچک و متوسط فراهم، قریب به ۲۰۰ تا ۴۰۰ مگاوات به تولید انرژی برقآبی استان افزوده خواهد شد.
وی گفت: برای اینکه این جلسه شکل بگیرد هماهنگی کاملی بین ارکان استان، استاندار محترم، نمایندگان و مدیران وزارت نیرو انجام دادیم، و گزارش ۶۴ صفحهای آب منطقهای از قبل با استاندار مطرح و در خصوص آن بحث شد.
مصلح با بیان اینکهامیدواریم دستاوردهای جلسه از نظر اعتباری ارزشمند باشد، افزود: تأمین و تقویت اعتبارات میتواند پروژههای استان را تا مرحله بهرهبرداری و تکمیل برساند.
وی گفت: از مجموعه نمایندگان مردم، رئیس محترم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، مجموعه همکاران در سازمان برنامه و بودجه کشور قدردانی میکنم.
مصلح خاطرنشان کرد: دستاورد آب منطقهای در طی سه سال با تزریق ۳ هزار میلیارد تومان باعث شده پیشرفت فیزیکی پروژهها به مرحلهای برسد که الان قابلیت طرح در جلسهای ملی را دارند، و این نشاندهنده وزن و عملکرد پروژهها بوده است، وامیدواریم با به سرانجام رسیدن پروژهها، عملکرد پروژهها در ماههای آتی برای مردم ملموس و مشهود شود.
چرا درابتدای استان سد سازی شروع می شود ؟دلیل اینکه در پایینتر یا خارج از استان سد را احداصث نمی کنند چیست ؟چرا وزارت نیرو در پای کوه دنا که اقیلم مهمی را برای استان اصفهان وکهگیلویه ایجاد نمود قصد به زدن آن را دارند این یعنی دست در کار خدا بردن است آیا باید کشاورزی هزارساله نابود ودر جای دیگر کار کشاورزی انجام داد؟