معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: تلاش میکنیم تا شرایط برای کنترل و مدیریت بحران در هر نقطهای از استان مهیا باشد.
صدای جنوب:
علی محمد روستا روز یک شنبه در نشست ستاد مدیریت بحران استان اظهار داشت: سالانه خسارات زیادی ناشی از بحرانها در استان ایجاد می شود که با اجرا و رعایت قانون مدیریت بحران قطعا می توان آن را به حداقل رساند.
وی اعلام کرد: اعتبارات بند (ز) ستاد مدیریت بحران ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که به صورت شناور میان بانک های استان توزیع می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود: اعتبارات بحران برای جبران خسارت ناشی از سیل، زلزله، سرمازدگی و خشکسالی در بخش های زیر مجموعه جهاد کشاورزی است.
روستا عنوان کرد که بانک ها طبق اعلام هیات وزیران نسبت به جذب اعتبارات بحران اقدام کنند و اعتبارات بانک هایی که این مبالغ را دریافت می کنند قابل افزایش یا کاهش است.
معاون عمرانی به ۲۱ مهر روز جهانی کاهش بلایای طبیعی اشاره و عنوان کرد: مشارکت همه دستگاهها در برگزاری کلاسهای آموزشی و همایشها در راستای کاهش بلایای طبیعی لازم و ضروری است.
وی خواستار مشارکت همه دستگاه های اجرایی و بانکها در راستای کاهش بلایای طبیعی در سطح استان شد و گفت: منابع طبیعی با حداقل امکانات در حال حفاظت از جنگل ها و مراتع استان است که از بانک ها درخواست می کنیم در این خصوص در کنار دستگاه های استانی باشند.
معاون عمرانی استانداری بسیاری از آسیب ها محیط زیست و منابع طبیعی را ناشی از واحدها و کارخانجات آلاینده در سطح استان دانست و افزود: سهم استان از این کارخانجات تنها آلودگی زیست محیطی است.
به گفته معاون عمرانی استانداری، حساب های واحدها و کارخانجات آلاینده در خارج از استان است که آورده ای برای استان ندارد.
روستا با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما گفت: طبق اعلام هواشناسی بارشها در مهر و آبان کمتر از نرمال است و پیش بینی شده است در آذر ماه وضعیت بارشی استان بهبود یابد.
وی با اشاره به وضعیت سدهای استان گفت: خوشبختانه سد کوثر بالاترین درصد پر شدگی را در کشور دارد و با وجود اینکه رهاسازی ۵۰ میلیون متر مکعب در تابستان برای مصرف زیست محیطی بوده اما سد در وضعیت خوبی قرار دارد.
نیکروز مدیرکل مدیریت بحران استانداری هم گفت: ۱۰۰ درصد اعتبارات ستاد بحران استانداری و سایر دستگاهها جذب شده است.