صدای جنوب:
وی از کتاب و کتابخوانی به عنوان یک اولویت مهم نام برد و گفت: با نگاه اسلامی و فلسفه تمدن ایرانی که وجود دارد کتاب سرلوحه بسیاری از مسائل بود.وحدانی فر سرانه مطالعه کشور را نامطلوب عنوان کرد و افزود: کتابخوان های ما در جامعه محدود هستند، گاها کتابداران هم کتاب خوان نیستند، این یک آسیب است.
وی با تأکید بر اینکه انسان باید روزانه از همه طیف کتاب مطالعه کند، افزود: کتاب خوانی انسان را از کجروی، کج اندیشی، افراط و تفریط نجات میدهد.
امام جمعه کهگیلویه با اشاره به اینکه ابزار الکترونیک نمیتواند جای کتاب را بگیرد، گفت: کتاب مایه آرامش روحی انسان است، گاها کتاب با انسان حرف می زند.
حجتالاسلام وحدانی فر با اشاره به انسان باید از همه طیف کتاب مفید بخواند، اظهار کرد: کتاب مفید را باید به جامعه و الخصوص نسل جوان و نوجوان معرفی کرد و شما به عنوان متولیان امر کتاب باید در این راستا بسیار تلاش کنید.
وی با ابراز تأسف، گفت: یک سیر تاریخی رواج عدم کتابخوانی در ایران وجود دارد، این یک آفت بسیار خطرناکی است که فرهنگ کتاب خوانی از جامعه ایران رخت بربست.
حجتالاسلام وحدانی فر با بیان اینکه کتاب سلامت فکری، روحی و اخلاقی جامعه را تأمین میکند، افزود: از انتشار کتاب های مضر باید جلوگیری شود. وی راهاندازی فروشگاه زنجیرهای کتاب را یکی از نیازهای مبرم شهرستان عنوان کرد و گفت: باید به سمت و سویی رویم که خانواده ها خودشان را مکلف بدانند که در سبد خرید ماهیانه شان کتاب وجود داشته باشد.
وحدانی فر خواستار ترویج فرهنگ کتابخوانی در همه نهاد ها شد، و اظهار کرد: کتابخوانی باید جز لاینفک زندگی شود و در سبد زندگی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه کتاب را قفسه های کتابخانه بیرون بیاورید، افزود: نسل امروز را تشویق و ترغیب کنید و آنها را به سمت کتابخانه ها سوق دهید، کتاب انسان را از فضای زندگی مادی محدود دنیا خارج میکند.