پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 22 بهمن 1403 ساعت 18:11:: شناسه خبر: 155420

فرماندار لنده خبر داد:

آغاز به کار مرکز توانبخشی معلولان شهرستان پس از وقفه سه ساله+تصاویر

فرماندار لنده از آغاز عملیات اجرایی مرکز توان‌بخشی معلولان این شهرستان در محل اداره بهزیستی پس از تعطیلی سه ساله خبر داد.

صدای جنوب 

به گزارش خبرنگار صدای جنوب شهرستان لنده، امروز همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در روز ۲۲ بهمن‌ماه، فرماندار لنده از آغاز عملیات اجرایی مرکز توان‌بخشی معلولان این شهرستان در محل اداره بهزیستی پس از تعطیلی سه ساله خبر داد.

سید محمد تقوی که به همراه رئیس اداره بهزیستی شهرستان از این مرکز بازدید داشت، گفت: احداث این مرکز که یکی از اولویت‌های بخش اجتماعی شهرستان محسوب می‌شود، در سال ۱۴۰۰ به دلایلی متوقف شد.

وی افزود: پس از حضور در شهرستان، پیگیری‌های لازم از طریق اداره بهزیستی و اداره کل انجام شد و اکنون با تخصیص یک میلیارد تومان اعتبار، عملیات احداث این مرکز از سر گرفته شده است. از این میزان، ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی و ۵۰۰ میلیون تومان دیگر از سوی بنیاد علوی تأمین شده است.

فرماندار لنده با اشاره به روند پیگیری این پروژه اظهار داشت:برای تکمیل این مرکز، به اعتباری افزون بر ۴ میلیارد تومان نیاز است و تلاش خواهد شد که این مرکز در موعد مناسب مورد بهره برداری قرار گیرد.

در حاشیه این بازدید، رقیه دهقان، رئیس اداره بهزیستی شهرستان، گزارشی از وضعیت فعلی پروژه و اقدامات انجام‌شده ارائه داد.

تصاویر

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه