پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 16 اسفند 1403 ساعت 11:12:: شناسه خبر: 156170

استمداد رییس اداره منابع طبیعی کهگیلویه از امام جمعه دهدشت/حجت الاسلام وحدانی فر: همه جامعه در قبال حفاظت و حراست از منابع طبیعی وظیفه دارند/زاگرس ریه ایران است/منابع طبیعی کشور فکری به حال زاگرس کند

به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری رییس و پرسنل اداره منابع طبیعی کهگیلویه باامام جمعه دهدشت دیدارکردند.

صدای جنوب:

حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر در این دیدار اظهار کرد: انفال متعلق به همه مردم است و همه جامعه در قبال حفاظت و خراست از منابع طبیعی وظیفه دارند.
امام جمعه دهدشت با بیان اینکه کوتاهی نسبت به انفال خیانت است،افزود: درختکاری باید تبدیل به فرهنگ عمومی شود و درخت را به منزله موجود زنده تلقی کنیم.


وی ادامه داد: جهش کاشت درخت بیشتر شود درخت هم زیبایی طبیعت است هم در بهبود کیفیت هوا و زیبایی بصری و آرامش روح تاثیرزیادی دارد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه بیان کرد: در کاشت درخت، انتخاب درخت متناسب با زیست بوم منطقه مهم است و باید مطمئن شویم درختی که غرس می‌شود با شرایط سازگاری دارد.
وی با بیان اینکه نگهداری و مراقبت بسیار مهم است،ادامه داد: شناسایی آفت‌ها قبل از واقعه اتفاق بیفتد .
امام جمعه شهرستان کهگیلویه بابیان اینکه زاگرس ریه ایران است و باید حفظ شود، تاکیدنمود: منابع طبیعی کشور فکری به حال زاگرس کند و با دست خالی نمی‌شود زاگرس را از حادثه آتش‌سوزی نجات داد.
حجت‌الاسلام وحدانی‌فر با بیان اینکه منابع طبیعی در جنگ دفاع از انفال است،بیان کرد: با تفنگ بدون فشنگ نمی‌تواند از عهده وظیفه خود بربیاید.

علی کریمی نیز در این دیدار ، با انتقاد از وضعیت نامناسب امکانات یگان حفاظت منابع طبیعی، اظهار کرد: در حالی که ۸۰ درصد از منابع جنگلی کشور در اختیار سازمان منابع طبیعی و ۲۰ درصد در اختیار سازمان محیط زیست است، این سازمان با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند.
وی کمبود نیروی انسانی، اعتبارات، خودرو و تجهیزات را از جمله مشکلات اصلی این سازمان برشمرد و افزود: مهم‌تر از همه، نیروهای یگان حفاظت برای دفاع از عرصه‌های طبیعی هیچ‌گونه تجهیزاتی در اختیار ندارند و عملاً در برابر متخلفان قطع درختان و تهیه زغال، دست خالی هستند.
کریمی با اشاره به فداکاری‌های نیروهای یگان حفاظت، گفت: این جوانان شبانه روز برای حفاظت از انفال تلاش می‌کنند، اما به دلیل شرکتی بودن، از معیشت مناسب و حقوق مکفی برخوردار نیستند.
کریمی با تاکید بر اینکه تمام سختی‌های حفاظت از منابع طبیعی بر دوش یگان حفاظت است، خواستار توجه بیشتر مسئولان به این قشر زحمتکش شد و افزود: متاسفانه حقوق، اضافه کار و ماموریت نیروها بسیار کم و قطره‌ای است و با وجود این مشکلات، آنها با تمام توان در حال خدمت هستند.
رئیس منابع طبیعی کهگیلویه در ادامه سخنان خود، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد یگان حفاظت منابع طبیعی، گفت: امسال یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان موفق به خلع ید بیش از ۷۰ هکتار از اراضی تصرف شده توسط متخلفان شده است که این آمار در سطح استان حیرت‌انگیز است.
وی همچنین به شناسایی و رسیدگی به بیش از ۲۰ هزار متر مربع از اراضی مورد تعرض با استناد به ماده ۵۵ اشاره کرد.کریمی خواستار فرهنگ‌سازی عمومی در زمینه حفظ منابع طبیعی و محیط زیست شد و از روحانیون و طلاب خواست تا در خطبه‌ها و سخنرانی‌های خود، اهمیت این موضوع را برای مردم تشریح کنند و از آن‌ها بخواهند که به کمک منابع طبیعی بیایند و نگذارند طبیعت خدادادی توسط سودجویان نابود شود.
وی با تأکید بر اینکه نیروهای یگان حفاظت حتی از مرگ نیز در مقابله با متخلفان هراسی ندارند، افزود: امید است با فرهنگ‌سازی عمومی، مردم دست از ریشه‌کنی و تخریب جنگل‌ها برای سودجویی بردارند.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه