رئیس پلیس راه کهگیلویه وبویراحمد گفت: جاده های ارتباطی و برون شهری این استان از جمله در مناطق سردسیری و گردنه های برف گیر لغزنده و مه آلود گزارش شده است و لازم است که رانندگان با سرعت مطمئنه ، رعایت فاصله طولی و با احتیاط رانندگی کنند.
صدای جنوب:
سرهنگ حسن دانایار از مردم و شهروندان در مناطق مختلف استان خواست در صورت ضرورت تا زمان خارج شدن این سامانه بارشی قوی از استان از سفرهای غیر ضرور پرهیز کنند.
وی همچنین نخستین عامل بروز تصادفات در استان به ویژه ظرف روزهای گذشته را تخطی از سرعت مطمئنه دانست و گفت: رانندگان از هر گونه شتاب زدگی در رانندگی و سرعت غیرمجاز به جد خود داری کنند.
وی با توجه بارش سنگین برف در برخی محورهای ارتباطی از جمله یاسوج- سی سیخت، یاسوج- شیراز، یاسوج – کاکان و یاسوج – باغچه سادات- سرفاریاب و همچنین برخی نقاط حادثه خیز و برف گیر در جاده پاتاوه – دهدشت از رانندگان خواست که برای جلوگیری از بروز سوانح رانندگی در این محورها تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند و از شتاب زدگی پرهیز کنند.
وی بیان کرد: به همین دلیل به رانندگانی که قصد تردد از جاده های ارتباطی کوهستانی کهگیلویه و بویراحمد را دارند توصیه می شود همراه داشتن زنجیرچرخ برای پیشگیری از بروز انواع سوانح رانندگی احتمالی ضرورتی انکارناپذیر است.
اگرچه عوامل حادثه سازی همچون انحراف به چپ و بی توجهی به جلو به علت خستگی و خواب آلودگی در حوادث غم انگیز جان باختن و زخمی شدن شماری از شهروندان در جاده های کهگیلویه و بویراحمد نقش داشته اما سرعت غیرمجاز به عنوان مهمترین نقش آفرین سوانح رانندگی این استان نیازمند نگاه نو مسوولان و کاربران جاده ای است.
ایرنا