صدای جنوب:
محمد تقوی در نخستین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان های کهگیلویه، لنده و چرام که در فرمانداری کهگیلویه برگزار شد، با اشاره به وضعیت بحرانی تامین آب، گفت: در حال حاضر ۱۳ الکتروپمپ در شهرستان لنده فعال است.
وی تصریح کرد: از این تعداد سه دستگاه در حوزه روستایی، چهار دستگاه در حوزه شهری و شش دستگاه در مجتمع موگرمون به آبرسانی مشغولاند.
تقوی اذعان کرد: با این وجود، شهرستان لنده در مقایسه با شش شهری که در استان با تنش آبی بالا مواجه هستند، بیشترین مشکل را دارد.
فرماندار لنده با اشاره به مشکلات ناشی از کمبود آب، تصریح کرد: به عنوان نمونه، در یک ماه اخیر، سوختن یکی از الکتروپمپها در بخش موگرمون باعث شد تا از مجموع ۳۹ روستای این بخش، حدود ۱۵ روز با تنش آبی و قطعی آب مواجه شوند.
وی در ادامه افزود: این در حالی است که هر اتفاقی در شهرستان رخ دهد، مسئولیت پاسخگویی و مدیریت بحران بر عهده فرمانداری است و ما شبانهروز درگیر این مسائل هستیم.
تقوی ضمن قدردانی از مدیرعامل آبفای استان، گفت: در این مدت به طور مداوم با مدیرعامل محترم در تماس بودیم تا این مشکل مرتفع شود.
وی ابراز امیدواری کرد که با تدابیر اتخاذ شده، مشکلات آبی شهرستان لنده به حداقل برسد.فرماندار شهرستان لنده با اشاره به عدم پاسخگویی چاههای موجود در این منطقه، خواستار حفر دو حلقه چاه آب شرب جدید از طریق شرکت آب منطقهای شد.
وی با تاکید بر اهمیت تامین آب شرب سالم و کافی برای شهروندان، عنوان کرد: وضعیت موجود چاههای فعلی پاسخگوی نیاز آب شرب شهرستان نیست و برای بهبود شرایط باید اقدام فوری صورت گیرد.
تقوی همچنین از شرکت آب منطقهای خواست تا در راستای تامین منابع آبی، هر چه سریعتر اقدامات لازم را برای حفر این چاهها انجام دهد و بدین ترتیب مشکلات آبی شهرستان را برطرف کند.