پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 26 فروردین 1404 ساعت 14:01:: شناسه خبر: 157412

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:

کنکور ۱۴٠۴ در کمال امنیت، آرامش و سلامت برگزار می‌شود

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: کنکور ۱۴٠۴ در کمال امنیت، آرامش و سلامت برگزار می‌شود

صدای جنوب:

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کهگیلویه و بویراحمد به کنکوری‌ها و خانواده‌های معزز آنها تضمین داد، کنکور ۱۴۰۴ در کمال امنیت، آرامش و سلامت کامل برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، شاهرخ کناری در نشست کمیسیون حفاظت از آزمون که به برگزاری مرحله اول آزمون کنکور اختصاص داشت، گفت: مرحله نخست کنکور سراسری ۱۴۰۴ روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه همزمان در سراسر کشور و در بیش از ۲۰ نقطه در شهرستان‌های بویراحمد، بهمئی، چرام، لنده، کهگیلویه و گچساران برگزار می‌شود.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری با اشاره به تعداد داوطلبان کنکور سراسری امسال، افزود: طبق آمار ۱۶ هزار و ۶۳ نفر داوطلبان کنکور امسال در سطح استان هستند که ۸۶۳ نفر معادل ۵٫۳۷ درصد داوطلب رشته ریاضی هستند.
وی تعداد دانش‌آموزان رشته تجربی را هشت هزار و ۶۸۲ نفر معادل ۵۴ درصد دانست و افزود: داوطلبان رشته انسانی پنج هزار و ۳۸۸ نفر معادل ۳۳٫۵۴ درصد، رشته هنر ۴۵۵ نفر معادل ۲٫۸۳ و رشته زبان انگلیسی ۶۷۵ نفر معادل ۴٫۲ داوطلبان است.
کناری با اشاره به اینکه، مکان‌های برگزاری آزمون توسط دانشگاه یاسوج تا فردا در اختیار استانداری و نیروی انتظامی قرار داده می‌شود، گفت: تجمع و حضور خانواده‌ها در مکان‌های برگزاری آزمون برای حفظ آرامش داوطلبان ممنوع است.
رئیس کمیسیون حفاظت آزمون استان، ممنوعیت هرگونه حفاری و کنده‌کاری در مکان‌های برگزاری آزمون را اعلام کرد و گفت: فضای مجازی برای جلوگیری از هرگونه تخلفی توسط متولیان رصد شود.
کناری بر پایداری شبکه برق، آب و گاز در محل‌های برگزاری آزمون تاکید کرد و اظهار داشت در برخی از مناطق استان نوسانات برق وجود دارد که شرکت توزیع نیروی برق این مشکل را در سطح استان خصوصا حوزه‌های برگزاری انتخابات رفع کند.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری عنوان کرد: قاضی کشیک و قاضی ویژه در شهرستان‌های برگزاری کنکور تعیین می‌‍شود، دانشگاه یاسوج چند روز قبل از آزمون، کارگاه آموزشی برای عوامل برگزاری کنکور اجرا کند.
کناری به خانواده‌ها تضمین داد، کنکور ۱۴۰۴ در کمال امنیت، آرامش و سلامت برگزار می‌شود و هشدار داد: اجازه نخواهیم داد در این خصوص کوچکترین خدشه‌ای وارد شود لذا خانواده‌ها هیچ‌گونه اضطراب و نگرانی در این زمینه نداشته باشند.
رئیس کمیسیون حفاظت آزمون استان با بیان اینکه، کسانی که عوامل تقلب در کنکور را گزارش دهند پاداش دریافت خواهند کرد، اظهار داشت: هیچ گونه سهل انگاری در برگزاری کنکور ۱۴۰۴ از هیچ کسی پذیرفته نیست.

ارسال نظر جدید

*

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت