پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 16 اردیبهشت 1404 ساعت 13:02:: شناسه خبر: 158222

دهدشت نخستین شهر سبز کهگیلویه و بویراحمد

نشست هم‌اندیشی با مدیران عامل شرکت‌های تابعه وزارت نیرو و ائمه جماعات کهگیلویه، با محوریت بهره‌گیری از ظرفیت روحانیون در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب و برق در دهدشت برگزار شد.

صدای جنوب:

مدیرعامل شرکت توزیع برق، در این نشست با اشاره به چالش‌های اساسی صنعت برق کشور، “عدم سرمایه‌گذاری کافی، به‌ویژه در بخش برق” را عامل اصلی ناترازی موجود دانست.
رسول روستایی این ناترازی را محسوس و جدی توصیف کرد و بر اهمیت مدیریت مصرف بهینه برق تاکید نمود.
روستایی با اشاره به تاریخچه مصرف برق در کشور ادامه داد: ما در هر دهه از زمان پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، از سال ۵۷ تا ۶۷ به همین ترتیب، شاهد افزایش دو برابری مصرف برق در کشور بوده‌ایم.
وی با بیان اینکه هیچ تغییر خاصی در شرایط کل کشور نسبت به تأمین تولید برق نیفتاده است، افزود: در واقع، ما با یک شرایط عادی و نرمال مواجه بودیم ولی مصرف برق هر ده سال دو برابر می‌شود.
مدیر عامل شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد به ناترازی رشد مصرف برق در کشور اشاره کرد و گفت: ما به طور متوسط هر سال بین ۲ تا ۳۰۰۰ مگاوات تولید برق اضافه داریم، در حالی‌که رشد مصرف بین ۳ تا ۴ درصد است؛ بر اساس پیش‌بینی‌ها، پیک بار برق کشور امسال به ۸۷ هزار مگاوات خواهد رسید و این بدان معناست که ما با ناترازی ۲۷ هزار مگاواتی مواجه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه تفاوت بین پیک بار زمستان و تابستان حدود ۳۵ هزار مگاوات است، به‌طوری که در فصل تابستان، بار سرمایشی به طور ناگهانی افزایش می‌یابد؛ هیچ نمودار باری در دنیا مشابه این تغییرات را نداشته است، افزود: بنابراین، طراحی و نحوه مدیریت برق باید به گونه‌ای باشد که با کم‌ترین هدررفت و بهینه‌ترین حالت ممکن منابع انرژی کشور را مدیریت کنیم.روستایی همچنین به نکته‌ای درباره اهمیت صرفه‌جویی در مصرف برق اشاره کرد و گفت: تأکید بر صرفه‌جویی در مصرف برق در شرایطی است که ما باید به مدیریت بهینه مصرف توجه کنیم.
وی از همکاری و همدلی مردم و نهادهای مختلف برای بهبود وضعیت مصرف برق و کاهش ناترازی موجود ابراز امیدواری کرد و گفت: مدیریت بهینه مصرف و صرفه‌جویی در این بخش های کلیدی است و نیازمند همکاری همه جانبه جامعه است تا بتوانیم به شرایط بهینه‌تری دست یابیم.
روستایی خاطرنشان کرد: وضعیت صنعت برق کشور در تابستان، که با افزایش ۳۵ هزار مگاواتی بار در سیستم مواجه می‌شویم نگران‌کننده است؛ ما در ارائه خدمات برق به مردم شرمنده‌ایم؛ محدودیت‌های زیادی وجود دارد و کسری‌های قابل توجهی در توانایی‌های ما هست؛ تلاش کردن وظیفه همه ماست، و همه ما به عنوان فرزندان این نظام در هر جایگاهی که هستیم، موظف به تلاش هستیم.
وی معتقد است که قطعی‌های برق ناشی از کمبود منابع یا کوتاهی دولت و نظام نیست، بلکه مصرف بی‌رویه در بخش‌های خانگی، صنعتی، کشاورزی و تجاری باعث ناترازی شده که باید مدیریت شود.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد تومانی در یک سال برای توسعه زیرساخت‌های برق در استان خبر داد و برق‌رسانی به ۱۸۱۴ روستای سخت‌گذر را از دستاوردهای این دوره دانست.
روستایی همچنین دهدشت را به عنوان نخستین شهر سبز کهگیلویه و بویراحمد معرفی کرد و بر برتری خدمات برق‌رسانی در استان نسبت به برخی کشورها تأکید کرد.

ارسال نظر جدید

*

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت