پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 19 اردیبهشت 1404 ساعت 19:02:: شناسه خبر: 158359

کلنگ پتروشیمی چهاربیشه گچساران به زمین زده شد

صدای جنوب: کلنگ پتروشیمی چهاربیشه گچساران با حضور استاندار و تاجگردون نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به زمین زده شد. به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در آئین کلنگ‎زنی سومین پروژه پتروشیمی گچساران که با حضور دکتر حسن عباس زاده معاون وزیر نفت و غلامرضا تاجگردون نماینده […]

صدای جنوب:

کلنگ پتروشیمی چهاربیشه گچساران با حضور استاندار و تاجگردون نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در آئین کلنگ‎زنی سومین پروژه پتروشیمی گچساران که با حضور دکتر حسن عباس زاده معاون وزیر نفت و غلامرضا تاجگردون نماینده مردم

شهرستان‎های گچساران و باشت، جمعی از مسئولان ملی، استانی و محلی حضور داشتند، اظهار داشت: امروز با یک واقعیت مهم روبرو هستیم و این اینکه، استانی با قابلیت‌ها و ظرفیت‎های منحصر به فرد در تمام عرصه های مختلف داریم و با تلاش و پیگیری‎ها می توانیم این مزیت‌ها را پویا کنیم.


استاندار، پروژه پتروشیمی چهاربیشه را تحول‎ساز برای منطقه دانست و اظهار داشت: برای این پروژه مهم در فاز اول و دوم ۸۴ میلیون یورو اعتبار ارزی در نظر گرفته شده است.
رحمانی تصریح کرد: این پروژه سومین پتروشیمی گچساران در دوره ساخت، ۶۰۰ نفر و در دوره تکمیل ۳۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد می‎کند.
استاندار عنوان کرد: همانطور که پیشتر قول داده بودیم، طرح عظیم پتروشیمی چهاربیشه گچساران به صورت رسمی امروز جمعه کلنگ‌زنی و عملیات اجرای آن آغاز شد.
وی ابراز داشت: این طرح پروژه‌ای راهبردی است که با هدف تحول در اقتصاد محلی، اشتغال‌زایی گسترده و تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی در جنوب غرب کشور طراحی شده است.
رحمانی با بیان اینکه با بهره‌برداری از این پروژه، سالانه تولید چندین میلیون تن محصولات پتروشیمیی قابل صادرات پیش‌بینی شده است گفت: این طرح اقتصادی می‌تواند علاوه بر ارزش افزوده ، نقش مهمی در ارزآوری برای کشور ایفا کند.
وی عنوان کرد با تکنولوژی که باید در این صنعت بکار گرفته شود، زمینه‌ساز توسعه صنایع پایین‌دستی و ایجاد خوشه‌های صنعتی در منطقه خواهد شد.
استاندار با بیان اینکه، استان با ۲۵ درصد تولید نفت و گاز کشور از ظرفیت بالایی برای توسعه صنایع وابسته برخوردار است، تصریح کرد: می‎دانیم نظام جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف از جمله نفت و گاز توجه ویژه به استان داشته ولی هنوز جا دارد که به پیشرفت‎های بیشتری دست پیدا کنیم.
رحمانی تصریح کرد: در کنار عمق محرومیت وضعیت شاخص‎های اقتصادی ما خوب نیست، دغدغه جوانان ما به همین شاخص‎های اقتصادی باز می گردد.
رحمانی عنوان کرد: آنها شعل می‎خواهند و ما نیز وظیفه داریم با کمک مسئولین، ائمه جمعه و بخش خصوصی دست در دست هم داده و برای برطرف شدن مشکلات جوانان و مردم شریف استان تلاش کنیم.
استاندار با بیان اینکه، هیچ چاره و مسیری جز اینکه سرمایه‌گذاری را اولویت خود قرار دهیم وجود ندارد، خاطرنشان کرد با توجه به شعار امسال از سوی رهبر انقلاب « سرمایه‎گذاری برای تولید»، باید همه تلاش کنیم تا گره‏های اقتصادی باز شود.
استاندار تصریح کرد: در چهارچوب قانون سرمایه‏گذاری با کمک مدیران و تدابیر نمایندگان استان در مجلس اقدامات خوبی را آغاز کردیم و تا تحقق شعار سال و اهداف دولت وفاق ملی ادامه خواهد داشت.
رحمانی بیان کرد: در استان ۶۴ پروژه سرمایه‎گذاری را تعریف کرده‎ایم که ۲۰ مورد آنها در بخش صنعت است.
استاندار خاطرنشان کرد: برای سرمایه‎گذاری در پروژه‎های تعریف شده استان ۲۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برآور شده است که برای ۱۴ هزار نفر اشتعالزایی ایجاد می‎کند.
رحمانی تاکید کرد: براساس ظرفیت‌ها و داشته‎ها در بخش‎های مختلف استان باید آنقدر پروژه تعریف و وارد مرحله اجرا کنیم تا هم در زمان اجرا و هم در مواقع تکمیل، جوانان ما دغدغه بیکاری را نداشته باشند.

نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: زیست محیطی بودن مهمترین مزیت این پتروشیمی است.
غلام‌رضا تاج‌گردون افزود: این طرح با همت بخش خصوصی اجرا می‌شود.


وی بیان کرد: با تعامل مردم و مسوولان مسیر را برای کارآفرینانی که با بلندنظری این منطقه را به عنوان مقصد سرمایه‌گذاری انتخاب کرده‌اند هموار می‌شود.
تاج‌گردون استقبال کم مانند از آیین کلنگ‌زنی کارخانه پتروشیمی پروپیلن گچساران به علت آن است که سال‌ها کلنگ‌زنی در این شهرستان تجربه نکرده‌اند.
نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: صنایع پایین دست پتروشیمی و تکمیل زنجیره تولید راهکار گره‌گشایی از مشکل بیکاری جوانان گچسارانی است.
وی خطاب به مردم شهرستان‌های گچساران و باشت توصیه کرد: همراهی کنند تا طرح‌های راکد در شهرستان‌های گچساران و باشت دوباره ساخت آنان آغاز شود.
تاج‌گردون عنوان کرد: در سالروز تولد امام رضا (ع) و به نیت امام رضا (ع) ۸ پروژه بالای هزار میلیارد تومان در چند سال پیش رو در گچساران شروع خواهیم کرد که این پروژه اولین آن بود.
در ادامه مدیرعامل شرکت ملی صنعت پتروشیمی ایران گفت: تنها ۱۵ درصد از صنعت پتروشیمی کشور متعلق به بخش خصوصی است که نشان دهنده اهمیت سومین کارخانه پتروشیمی گچساران است.


حسن عباس‌زاده افزود: صد میلیون تن ظرفیت سالیانه پتروشیمی کشور است و ۸۰ میلیون تن تولید در طول سال داریم.
وی بیان کرد: با راه‌اندازی کارخانه پتروشیمی پروپلین گچساران یکی از چالش‌های صنعت پتروشیمی یعنی تکمیل زنجیره تولید مرتفع می‌شود.

مجتمع پتروشیمی گچساران «طرح الفین»، بزرگترین طرح صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد تیرماه سال ۱۴۰۲ به بهره برداری رسید.
کارخانه تولید پلی‌اتیلن سنگین گچساران “صنایع پلیمر” به عنوان دومین واحد تولیدی پتروشیمی این شهرستان هم اکنون به پیشرفت ۴۰ درصد رسیده است.

 

ارسال نظر جدید

*

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت