این جبران ها باید دربخش کشاورزی، زیرساخت ها و دیونی باشد که کشاورزان بابت هزینه کرد محصولات خود پرداخت کردند، بنابراین این هزینه ها باید به صورت صد درصد بخشوده شود.

به گزارش صدای جنوب سیدمحمد سادات ابراهیمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درخصوص آخرین اقدامات انجام شده از سوی دستگاههای امدادرسان برای نجات حادثه دیدگان سیل اخیر خوزستان، گفت: متاسفانه خسارت های وارده به بخش شهیدیه شهرستان شوشتربسیار زیاد است و این خسارت ها نه تنها به بخش کشاورزی بلکه به زیرساخت های این منطقه و منازل مسکونی مردم وارد شده است؛ همچنین دراین حادثه ۴ روستا به طور صد در صد به زیر آب رفته و دچار تخریب صد در صدی شدند.
نماینده مردم شوشتر و گتوند درمجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک روستا همچنان در زیر آب مدفون است، افزود: البته یک روستای دیگر نیز مراحل آخر خروج از آب را می گذراند، همچنین در این حادثه حدود ۴۱۵ موتور پمپ تخریب شده و بیش از ۱۵ هزار هکتار از مزارع درمنطقه ازبین رفتند؛ البته کمک هایی که تاکنون انجام شده تنها در حد رفع مشکلات فوری و آنی بوده است.
وی با تاکید براینکه در حال حاضر دولت باید تدابیر ویژه برای جبران خسارت های وارده به مردم اتحاذ کند، تصریح کرد: این جبران ها باید دربخش کشاورزی، زیرساخت ها و دیونی باشد که کشاورزان بابت هزینه کرد محصولات خود پرداخت کردند، بنابراین این هزینه ها باید به صورت صد درصد بخشوده شود.
این نماینده مردم درمجلس نهم با بیان اینکه تسهیلات قرض الحسنه باید در اختیار کشاورزان قرار گیرد، گفت: اگر قرار باشد کشاورزان فعالیت های خود در فصل زراعی و کشت های تابستانه را انجام دهند باید سرمایه های لازم در اختیار آنها قرار گیرد؛ بنابراین باید این تسهیلات به صورت قرض الحسنه در اختیار کشاورزان قرار گیرد و امیدواریم با عزم مسئولان اجرایی مشکلات مردم این منطقه هرچه سریعتر حل شود.
عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه روستای مدفون شده در زیر آب در جوار رودخانه احداث شده بود، گفت: متاسفانه احداث این روستا برخلاف کار کارشناسی بنیاد مسکن و جلو سیل بند صورت گرفته بود و حدود ۲۰ خانوار دراین روستا زندگی می کردند، البته هیچ فردی در این حادثه فوت نکرده است./