پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 05 آذر 1404 ساعت 10:09:: شناسه خبر: 164334

پرییس کل سازمان نظام پزشکی از بهرامی به رییس مجلس شورای اسلامی شکایت کرد؛ دیدار حاشیه ساز

صدای جنوب: دکتر محمد رئیس‌زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی در نامه‌ای به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس رفتار منتسب به این نماینده را موجب «جریحه‌دار شدن احساسات جامعه پزشکی و افکار عمومی» توصیف کرده است.   مسعود داوودی آبان ماه سال گذشته توسط فردی به نام محمود انصاری در شهر یاسوج به طرز فجیعی به قتل […]

صدای جنوب:

دکتر محمد رئیس‌زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی در نامه‌ای به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس رفتار منتسب به این نماینده را موجب «جریحه‌دار شدن احساسات جامعه پزشکی و افکار عمومی» توصیف کرده است.

 

مسعود داوودی آبان ماه سال گذشته توسط فردی به نام محمود انصاری در شهر یاسوج به طرز فجیعی به قتل رسید. این قتل افکار عمومی را به شدت جریحه دار کرد.

قاتل مدعی بود که دکتر داوودی به خاطر خطا یا کمک کاری موجب مرگ یکی از نزدیکانش شده است. موضوعی که بار‌ها از سوی مراجع رسمی رد شده بود. قاتل پس از قتل، ویدئویی در اینستاگرام منتشر کرده بود و نحوه قتل را توضیح داد که بازتاب وسیعی در افکار عمومی داشت.

او پس از آن به سرعت بازداشت شد و روند قضایی پرونده آغاز گردید. نهایتا قاتل به اعدام در ملاء عام محکوم شد و حکمش در ۲۰ آبان ماه امسال اجرا شد. اما اجرای حکم نیز حواشی عجیبی داشت، در مراسم تشییع جنازه قاتل، جمعیت زیادی از مردم حضور پیدا کردند و او را قهرمان خواندند.

پس از آن نیز تصاویری از حضور محمد بهرامی نماینده بویر احمد در منزل قاتل برای عرض تسلیت منتشر شد.

 

 

بیانیه دفتر ارتباطات مردمی ورسانه ای دکتر محمد بهرامی در مورد دیدار با خانواده فرد محکوم در یاسوج

دفتر دکتر محمد بهرامی، نماینده مردم شریف بویراحمد،دنا و مارگون در مجلس در بیانیه‌ای با تأکید بر خط قرمز بودن امنیت جامعه پزشکی، دیدار اخیر با خانواده فرد محکوم را اقدامی در چارچ مدیریت بحران اجتماعی و بر اساس وظایف انسانی توصیف کرد.

 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

 

مردم شریف و آگاه وفهیم شهرستانهای بویراحمد،دنا ومارگون

 

با احترام و دغدغه‌مندی نسبت به حساسیت‌های عمومی، بر آنیم تا با صدق و شفافیت، انگیزه‌ها و دلایل دیدار اخیر نماینده محترم با خانوادهٔ فرد محکوم را بازگو کنیم تا هر گونه سوءبرداشت یا تشدید اندوه جمعی، رفع گردد زیرا جامعه بشدت نیازبه آرامش دارد و هر گونه ایجاد تفرقه در جامعه خطایی نابخشودنی است.

 

۱. ماهیت اقدام

 

این دیدار کاملاً در چارچوب یک اقدام انسانی و اجتماعی انجام شد و هیچ ارتباطی با حمایت یا تأیید عمل خلاف قانون نداشته و ندارد. دستگاه قضایی مستقل ، وظیفهٔ تشخیص و اعمال مجازات را برعهده داشته و حقیقت حقوقی ، در آن مرجع تبیین می‌شود؛ اما وظایف اجتماعی و انسانی جامعه و مسئولان نیز حوزهٔ مهمی است که نباید با حوزهٔ کیفری خلط گردد.

 

۲. مبنای دینی و اخلاقی

 

در آموزه‌های دینی ما، بین عمل و فاعل تفکیک وجود دارد؛ خانوادهٔ یک محکوم لزوماً شریک جرم او نیست و سزاوار تحمل بارِ قضاوت اجتماعی و نابسامانی‌های روحی و اجتماعی نیست. تعزیت و دلجویی از داغدیدگان، نه‌تنها از نظر اخلاقی پسندیده، بلکه در تقویت پیوندهای اجتماعی و جلوگیری از ظلمِ جمعی اثرگذار است.

 

۳. مبنای اجتماعی و پیشگیرانه

 

پس از هر واقعهٔ تلخ، اگر عکس‌العمل‌ها به سمت تقابل طایفه‌ای، نفرت‌افزایی و انگ‌زنی جمعی رود، جامعه دچار فرسایش اعتماد و تضعیف سرمایهٔ اجتماعی می‌شود. اقدام نماینده در چارچوب «مدیریت بحران اجتماعی» و «پیشگیری از سرایت منازعات» بوده است تا از شعله‌ور شدن نقاط کوچکِ کینه جلوگیری شود و نگذارد حادثه‌ای واحد به بحران‌های طولانی‌مدت تبدیل گردد.

 

۴. پیام به جامعه پزشکی و عموم مردم

ما ضمن همدردی مجدد با خانواده داغدیده پزشک متعهد مرحوم داوودی

به‌صراحت اعلام می‌داریم که حرمت جان، کرامت و امنیت جامعهٔ پزشکی برای ما خط قرمز است. هرگونه سلب امنیت یا کاهش شأنِ کادر درمانی غیرقابل قبول است و پیگیری خواهد شد. هم‌زمان، کاستن از فشارهای اجتماعی غیرعادلانه بر خانواده‌هایی که درگیر تبعات یک جرم شده‌اند، به نفع سلامت روانی و اجتماعی کل شهر است.

 

۵ تعهدات عملی نماینده

 

نماینده مردم در کسوت نمایندگی تمام قد در جهت تشویق و تسهیل گفتگوی میان نخبگان مذهبی، مدنی و پزشکی برای ترمیم فضا تاکنون گام برداشته وخواهند برداشت.

 

شفاف‌سازی مخاطرات اجتماعی هرگونه دوقطبی‌سازی و اطلاع‌رسانی مستمر به افکار عمومی یکی از وظایف نمایندگان میباشد وتعامل با مراجع قضایی و امنیتی جهت تضمین حفظ کرامت و حقوق شهروندی همهٔ افراد باید در نظر گرفته شود.

 

در پایان از مردم فهیم شهرستان های سه گانه بویر احمد ،دنا ومارگون دعوت می‌کنیم در این برههٔ حساس، با خردورزی، همدلی و اعتماد به مراکز قضایی و نهادها، از التهاب‌های بی‌پایه پرهیز کنند تا شهرمان با حفظ عدالت و کرامت انسانی، آرامش و همبستگی خود را باز یابد.

 

با تشکر

دفتر ارتباطات مردمی و رسانه ای دکتر محمد بهرامی نماینده مردم شریف بویر احمد ،دنا ومارگون

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه