پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 11 دی 1404 ساعت 00:10:: شناسه خبر: 165576

داغ سیل سرپری بر دل استان؛مطالبه امام‌جمعه دهدشت از استاندار برای نجات جان‌ها در بحران‌های آینده

جلسه بررسی ابعاد حادثه سیل اخیر در دهدشت با حضور استاندار برگزار شد.

صدای جنوب:

جلسه مشترک ستاد مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان کهگیلویه به‌منظور بررسی ابعاد مختلف حادثه سیل روزهای گذشته و روند عملیات جست‌وجوی سومین قربانی، با حضور استاندار، معاون عمرانی استاندار، مدیران دستگاه‌های اجرایی و اعضای ستاد مدیریت بحران در فرمانداری دهدشت برگزار شد.
به گزارش صدای جنوب، حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر، امام‌جمعه شهردهدشت، در این جلسه با اشاره به بارش نزدیک به ۹۰ میلی‌متر باران طی چند ساعت، اظهار کرد: چنین حجم بارشی به‌طور طبیعی منجر به بروز حوادث ناگوار می‌شود و با وجود هشدارهای هواشناسی، متأسفانه این بارش‌ها موجب وقوع بحران و داغدار شدن دو خانواده در شهرستان کهگیلویه شد؛ به‌گونه‌ای که امروز همه مردم استان داغدار هستند.
وی با قدردانی از مشارکت گسترده مردم در روزهای اخیر افزود: حضور پررنگ مردم، عشق، نوعدوستی و همدلی آنان در چهار روز گذشته برای یافتن قربانیان سیل، صحنه‌های ارزشمندی از همدردی اجتماعی را رقم زد و تلاش فرماندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی در این حادثه قابل تقدیر است.
امام‌جمعه دهدشت با اشاره به کمبود امکانات شهرستان در شرایط بحرانی تصریح کرد: شهرستان کهگیلویه از نظر تجهیزات مدیریت بحران با مشکلات جدی مواجه است و در چنین شرایطی فرماندار برای انجام اقدامات اولیه باید از اعتبارات و امکانات کافی برخوردار باشد.
وحدانی‌فر با بیان اینکه شهر دهدشت هر ساله در فصل بارندگی با مشکل آبگرفتگی مواجه است، گفت: توپوگرافی کاسه‌ای شهر موجب می‌شود معابر شهری در زمان بارش دچار آبگرفتگی شوند و بارندگی‌های چندساعته، بخش‌های مختلف شهرستان را با چالش مواجه کند.
وی با درخواست از استاندار کهگیلویه و بویراحمد برای استقرار تجهیزات و امکانات مدیریت بحران در شهرستان‌های مادر از جمله کهگیلویه، عنوان کرد: حداقل امکانات لازم برای کمک‌رسانی باید در خود شهرستان مستقر باشد تا مسئولان بتوانند در ساعات اولیه بحران، بدون دغدغه و با سرعت عمل بیشتری وارد عمل شوند و حتی جان انسانی را نجات دهند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان کهگیلویه با تأکید بر لزوم مدیریت متمرکز بحران بیان کرد: اگر اعتبارات و امکانات در اختیار فرماندار باشد، مدیریت بحران به‌صورت متمرکز و مؤثرتر انجام می‌شود. به‌عنوان نمونه، ایجاد نمایندگی راهداری در بخش دیشموک می‌تواند خدمات‌رسانی را تسهیل کند؛ هرچند طی دو سال گذشته اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده و تقریباً هیچ جاده مسدودی در این بخش گزارش نشده است.
وی همچنین با اشاره به ضرورت توجه به عشایر در شرایط بحرانی گفت: در کنار تمرکز بر حادثه سیل دهدشت، نباید از تأمین آذوقه و علوفه عشایر غافل شد. خوشبختانه با تدابیر مناسب مدیران استانی و شهرستانی، در سیل اخیر مشکل خاصی در این زمینه وجود نداشت.
خطیب جمعه دهدشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور گسترده نیروهای مردمی در محل حادثه مفقودی سه جوان دهدشتی، اظهار کرد: اگرچه این حضور نشانه‌ای از همدلی مردم است، اما ازدحام جمعیت می‌تواند روند خدمات‌رسانی را مختل کند؛ بنابراین لازم است مسیرهای منتهی به محل حادثه در فاصله سه کیلومتری مسدود شود تا نیروهای امدادی بتوانند مأموریت خود را به‌خوبی انجام دهند.
وحدانی‌فر با تأکید بر نامشخص بودن زمان پایان عملیات جست‌وجو خاطرنشان کرد: باید شرایط موجود به‌گونه‌ای مدیریت شود که نیروها دچار فرسایش نشوند و سایر مسائل شهرستان نیز مورد غفلت قرار نگیرد.
وی در پایان با قدردانی از مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان به‌دلیل اعزام تیم‌ها و به‌کارگیری تمامی تجهیزات لازم، تأکید کرد: شهرستان کهگیلویه به‌عنوان یکی از شهرستان‌های بزرگ استان، نیازمند برخورداری از تجهیزات و اعتبارات کافی در حوزه مدیریت بحران است تا در مواقع بحرانی بتواند بدون دغدغه به مردم خدمات‌رسانی کند.

 

تصاویر

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه