پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 12 بهمن 1404 ساعت 15:11:: شناسه خبر: 165937

زنگ انقلاب در دبیرستان شهید آوینی دهدشت نواخته شد

زنگ انقلاب با حضور فرماندار،امام جمعه، فرمانده سپاه ، اعضای شورای اداری و جمعی از فرهنگیان کهگیلویه در دبیرستان شهید آوینی دهدشت نواخته شد.

صدای جنوب:

فرماندار شهرستان کهگیلویه در ابن آیین ، سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را به دانش‌آموزان و فرهنگیان تبریک گفت.
سید ایرج کاظمی‌جو با اشاره به اهمیت سرود جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: سرود ملی عصاره و نماد نظام مقدس جمهوری اسلامی است و باید این مفهوم به‌درستی برای دانش‌آموزان تبیین شود تا جایگاه و احترام آن را درک کنند.

وی با بیان اینکه نوجوانان باید نسبت به ارزش‌های انقلاب شناخت عمیق‌تری داشته باشند، افزود: دانش‌آموزانی که در این سن در حوزه انقلاب اسلامی، امام و دهه فجر دکلمه، مقاله یا متون مرتبط قرائت می‌کنند، لازم است این مفاهیم را برای خود شخصی‌سازی کرده و با مطالعه، آگاهی خود را افزایش دهند.

فرماندار کهگیلویه در پایان با توصیه به مطالعه درباره انقلاب اسلامی و ایام‌الله دهه فجر، از برگزارکنندگان این مراسم قدردانی کرد.

درادامه سید علی بینا پورجعفری مدیر آموزش و پرورش کهگیلویه نبز ، با تبریک فرارسیدن ماه شعبان و آغاز دهه مبارک فجر اظهار داشت: انقلاب اسلامی تنها یک رخداد تاریخی در سال ۵۷ نبوده، بلکه جریانی زنده و پویاست که تداوم آن در گرو تربیت نسل آینده است.

 

وی در ادامه افزود:در این مسیر، نقش آموزش و پرورش به عنوان محوری ترین نهاد تربیتی، هویدا و انکارناپذیر است.

 

پورجعفری با اشاره به مشارکت تاریخی فرهنگیان و دانش آموزان در پیروزی انقلاب، افزود: هدایت‌گری این جریان مستمر امروز بر عهده ماست.

 

مدیر آموزش و پرورش کهگیلویه گفت: آموزش و پرورش، قلب تپنده انقلاب است و اگر نسل آینده به درستی تربیت شوند، آینده انقلاب و کشور بیمه خواهد شد.

 

وی نقش معلم را فراتر از آموزش دانست و تصریح کرد: «معلم، ترسیم‌کننده امید، هویت و آینده برای دانش‌آموزان است.

 

وی اظهار داشت: آنچه اهمیت دارد، عمل انقلابی است، نه صرفاً شعار آن و اگر ما درست عمل کنیم، دانش‌آموز خودبه‌خود انقلابی تربیت می‌شود.

 

پورجعفری در تشریح «عمل انقلابی» برای مدیران و مسئولان گفت: «عمل انقلابی یعنی عدالت در تصمیم‌گیری، شنیدن صدای معلم و دانش‌آموز، پرهیز از بروکراسی فرساینده و داشتن شجاعت برای اصلاح خطاها.

 

وی گفت: مدیران باید الگوی عملی این ارزش‌ها باشند، نه فقط گوینده آن.

 

مدیر آموزش و پرورش کهگیلویه خطاب به همکاران فرهنگی افزود:ما مسئولیم به دانش‌آموزان بیاموزیم که خود، سازندگان فردای ایران و سکانداران آینده کشور خواهند بود.

 

وی ادامه داد:نواختن زنگ انقلاب، زنگ بیدارباش مسئولیت ماست و یادآور این واقعیت که هر تصمیم و رفتار ما در کلاس درس و اداره، می‌تواند آینده این مرز و بوم را تقویت یا تضعیف کند.

 

در ادامه این مراسم،سید ایرج کاظمی جو فرماندار کهگیلویه نیز با تبریک پیروزی انقلاب اسلامی، از دست‌اندرکاران و حاضران تقدیر کرد و در سخنان کوتاهی خطاب به دانش‌آموزان بر دو موضوع مهم تأکید نمود: «احترام عمیق به سرود ملی و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران» و «مطالعه بیشتر و شناخت عمیق‌تر تاریخ و اهداف انقلاب اسلامی.

 

این آیین با نواختن زنگ انقلاب و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی به پایان رسید.

 

ارسال نظر جدید

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه