پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 27 بهمن 1404 ساعت 16:11:: شناسه خبر: 166583

قم، میعادگاه دل‌های ایثار؛ روایت سفر معنوی خانواده‌های شاهد و ایثارگر لنده

۴۸ نفر از خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر شهرستان لنده، در قالب سفری فرهنگی ـ معنوی چندروزه به شهر مقدس قم اعزام شدند؛ سفری که با عطر معنویت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) آغاز شد و با زمزمه‌های عاشقانه در مسجد مقدس جمکران، به خاطره‌ای ماندگار در ذهن و دل این عزیزان تبدیل شد.

صدای جنوب:

این کاروان معنوی در بدو ورود، با حضور در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه ضمن زیارت و اقامه نماز، با آرمان‌های والای شهدا تجدید میثاق کردند. فضای ملکوتی حرم، فرصتی مغتنم برای دعا، توسل و آرامش روحی خانواده‌هایی فراهم آورد که سال‌ها با صبر و استقامت، پرچم ایثار را برافراشته نگاه داشته‌اند.
در ادامه این سفر، زائران با حضور در مسجد جمکران و شرکت در برنامه‌های عبادی و فرهنگی، لحظاتی سرشار از معنویت را تجربه کردند. برگزاری نشست‌های صمیمی، برنامه‌های فرهنگی و جلسات هم‌اندیشی از دیگر بخش‌های این اردوی فرهنگی ـ معنوی بود که با هدف تقویت روحیه، ایجاد همدلی و پاسداشت مقام شامخ شهدا برگزار شد.
جهانشیر افراخته، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان لنده، در حاشیه این سفر با تأکید بر اهمیت برگزاری برنامه‌های فرهنگی و زیارتی برای جامعه ایثارگری اظهار داشت: «خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران سرمایه‌های معنوی انقلاب اسلامی هستند و خدمت به این عزیزان، وظیفه‌ای ارزشمند و افتخارآمیز است. اعزام به اماکن مقدس، علاوه بر تجدید روحیه، زمینه‌ساز تقویت باورهای دینی و انسجام بیشتر در میان خانواده‌ها می‌شود.»
وی افزود: «برگزاری این‌گونه اردوهای فرهنگی ـ معنوی، در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر صورت می‌گیرد و تلاش خواهیم کرد این برنامه‌ها به صورت مستمر ادامه یابد.»
این سفر معنوی در فضایی آکنده از صمیمیت و همدلی برگزار شد و شرکت‌کنندگان با ابراز رضایت از برنامه‌ریزی انجام‌شده، آن را گامی مؤثر در تقویت روحیه معنوی و اجتماعی خانواده‌های شاهد و ایثارگر دانستند.

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه