پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 12 فروردین 1405 ساعت 17:01:: شناسه خبر: 167306

برگزاری رژه خودرویی در دهدشت به مناسبت ۱۲فروردین روز جمهوری اسلامی

رژه موتوری و خودرویی دهدشت درسالروز رای قاطع مردم به جمهوری اسلامی و در ادامه برنامه‌های چند هفته اخیر، یاد شهدا وامام شهدا را گرامی داشتند.

صدای جنوب:

همزمان با دوازدهم فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران، مردم شهر دهدشت با برگزاری یک رژه موتوری و خودرویی پرشور، بار دیگر وفاداری خود را به نظام و انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند وحمایت خود را از نیروهای مسلح و بیعتشان را با رهبری نشان دادند.

در این رژه که از  اداره فنی و حرفه‌ای شهر دهدشت آغاز شد، شرکت‌کنندگان با خودروهای مزین به تصاویر امام خمینی (ره)و رهبر شهید، سید مجتبی خامنه ای رهبر معظم انقلاب و پرچم‌های سه‌رنگ ایران، مسیر خود را تا میدان مرکزی شهر ادامه دادند.

حضور گسترده جوانان و نوجوانان همراه باوالدین خود در این رژه، حال و هوایی خاص به این آیین  بخشیده بود. شرکت‌کنندگان با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، حمایت قاطع خود از آرمان‌های انقلاب را اعلام کردند.

مردم دهدشت با این حضور حماسی نشان دادند که همواره پشتیبان ولایت و نظام جمهوری اسلامی هستند و اجازه نخواهند داد غبار یأس و ناامیدی بر چهره انقلاب بنشیند.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه