پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 17 فروردین 1405 ساعت 12:01:: شناسه خبر: 167464

دهدشت یکپارچه عزادار و استوار/ اشک و حماسه در هم آمیخت؛ بدرقه‌ قهرمانان آسمانی «کوه سیاه»تا بهشت

آیین تشییع پیکر شهدای  «کوه سیاه» دهدشت با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان، فرمانده سپاه فتح، مسئولان استانی و شهرستانی، نیروهای نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم شهیدپرور در میدان امام حسین(ع) این شهر برگزار شد.

صدای جنوب:

آیین تشییع پیکر شهدای  «کوه سیاه» دهدشت با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان، فرمانده سپاه فتح، مسئولان استانی و شهرستانی، نیروهای نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم شهیدپرور در میدان امام حسین(ع) این شهر برگزار شد.
به گزارش صدای جنوب، در این مراسم  که با حضور پرشور مردم قدرشناس و خانواده‌های معظم شهدا همراه بود، پیکر پاک شهدای این حادثه بر دستان مردم تشییع و پس ازاقامه نماز جهت خاکسپاری به زادگاه آن سروقامتان منتقل شد.
آیت‌الله سید نصیر حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یاسوج، در این آیین با تسلیت شهادت جمعی از فرزندان این دیار، برای شهدای والامقام علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت کرد.
وی با قدردانی از حضور گسترده مردم در این مراسم، اظهار کرد: توفیق حضور در تشییع پیکر شهدا نعمتی بزرگ است که نصیب هر کسی نمی‌شود و این مسیر، مسیر بندگی و حرکت در راه خداوند است.
نماینده ولی‌فقیه در استان با تأکید بر تفاوت راه شهدا با سایر مسیرها، افزود: هر مرگ و هر کشته‌ای شهادت نیست و هر راهی، راه خدا محسوب نمی‌شود، بلکه شهدا کسانی هستند که در مسیر حق و برای دفاع از ارزش‌های الهی جان خود را تقدیم می‌کنند.

وی با اشاره به ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان، گفت: ملت قهرمان ایران راهی را انتخاب کرده‌اند که مبتنی بر قرآن، اسلام و ارزش‌های والای انسانی است و در این مسیر با اقتدار حرکت می‌کنند.
آیت‌الله حسینی ادامه داد: در مقابل این ملت، دشمنانی قرار دارند که مسیرشان، مسیر باطل و ظلم است، اما ملت ایران با تکیه بر ایمان و وحدت، این راه الهی را با قدرت ادامه خواهد داد.
وی با بیان اینکه ملت ایران در برابر فشارها و تهدیدها هرگز عقب‌نشینی نخواهد کرد، تصریح کرد: ما در مسیر عزت، استقلال و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی ثابت‌قدم هستیم و هرگز تن به ذلت و تسلیم نخواهیم داد.
امام جمعه یاسوج خاطرنشان کرد: هرچه در این مسیر هزینه‌ها و ایثارها بیشتر شود، عزم و اراده ملت برای ادامه راه شهدا مستحکم‌تر خواهد شد.
در پایان این مراسم، شرکت‌کنندگان با سردادن شعارهایی، بر ادامه راه شهدا و ایستادگی در برابر دشمنان تأکید کردند.

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه