پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 01 اردیبهشت 1405 ساعت 10:02:: شناسه خبر: 167965

فرماندار کهگیلویه:یادمان شهدای کوه سیاه ساخته می شود

صدای جنوب: فرماندار کهگیلویه، در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد که باحضور ایت الله حسینی نماینده ولی فقیه دراستان، مدیران کل استانی و شهرستانی با موضوع یادمان شهدای «کوه سیاه» در دهدشت برگزارشد، بر ضرورت برنامه‌ریزی اصولی و کارشناسی برای گرامیداشت یادونام شهدای جنگ رمضان در همه دوران تأکید کرد. سیدایرج […]

صدای جنوب:

فرماندار کهگیلویه، در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد که باحضور ایت الله حسینی نماینده ولی فقیه دراستان، مدیران کل استانی و شهرستانی با موضوع یادمان شهدای «کوه سیاه» در دهدشت برگزارشد، بر ضرورت برنامه‌ریزی اصولی و کارشناسی برای گرامیداشت یادونام شهدای جنگ رمضان در همه دوران تأکید کرد.

سیدایرج کاظمی جو با اشاره به اهمیت حماسه سازی شهدای دوران انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای عملیات رمضان و شهدای کوه سیاه شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه نباید برنامه‌های فرهنگی بدون پشتوانه پژوهشی و فکری اجرا شوند، افزود: هر زمان اتفاق مهمی رخ می‌دهد، برخی دستگاه‌ها سریع به دنبال برگزاری برنامه می‌روند، بدون اینکه آن برنامه دارای عقبه پژوهشی و تفکری باشد و در نتیجه، برنامه‌ها سطحی از آب درمی‌آید.
کاظمی پیشنهاد تشکیل یک دبیرخانه واحد در سطح استان برای موضوع گرامیداشت شهدای کوه سیاه را مطرح کرد و گفت: اگر قرار است درباره این موضوع تصمیم‌گیری شود، باید یک دبیرخانه تخصصی با ساختار مشخص ایجاد شود که می‌تواند با توجه به وقوع این حادثه در کهگیلویه، در این شهرستان مستقر باشد.
وی ادامه داد: این دبیرخانه می‌تواند در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی یا با محوریت دفتر امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان فعالیت کند و دارای مکان مشخص، هیئت امنا، دبیر اجرایی و ساختار منسجم باشد تا امور به‌صورت حرفه‌ای پیگیری شود.
فرماندار کهگیلویه همچنین به موضوع جانمایی یادمان شهدا اشاره کرد و گفت: در سراسر دنیا برای اتفاقات مهم تاریخی، المان‌ها و نمادهایی در نقاط پرتردد و پربازدید ساخته می‌شود تا در معرض دید عموم قرار گیرد.
وی افزود: خود منطقه کوه سیاه یک المان طبیعی و بکر است و اگر بخواهیم با دخالت‌های زیاد آن را تغییر دهیم، ممکن است بکر بودن آن از بین برود.

کاظمی جو ادامه داد: پیشنهاد بنده این است که اگر قرار است نمادی برای شهدای کوه سیاه طراحی شود، در یکی از میادین مرکزی دهدشت یا محل پرتردد شهری هم اجرا شود تا هم مخاطب بیشتری داشته باشد و هم برای آیندگان ماندگارتر باشد.
کاظمی با اشاره به ضرورت بهسازی مسیر دسترسی به کوه سیاه تصریح کرد: آسفالت و زیرسازی این مسیر اهمیت زیادی دارد، چرا که حدود ۱۴ تا ۱۵ روستا در این مسیر قرار دارند و این جاده، مسیر عبور اصلی این روستاها نیز محسوب می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: کوه سیاه امروز نه‌تنها به‌عنوان یک نقطه زیارتی، بلکه به‌عنوان یک ظرفیت سیاحتی نیز مطرح است و آوازه آن دیگر فقط در شهرستان و استان نیست، بلکه در سطح کشور شناخته شده است.
فرماندار کهگیلویه گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده از سوی نماینده شهرستان، استاندار، سازمان برنامه و بودجه، امام جمعه و سایر مسئولان، زمینه لازم برای تأمین اعتبارات ملی و ساماندهی این منطقه فراهم خواهد شد.
وی در پایان با قدردانی از همه مسئولان، نیروهای مسلح، اعضای شورای تأمین، بنیاد شهید و سایر دستگاه‌های مرتبط، اظهار داشت: اتحاد و همدلی امروز میان دولت، ملت و نیروهای مسلح در جمهوری اسلامی بی‌نظیر است و همین همدلی می‌تواند زمینه‌ساز اجرای شایسته این یادمان ارزشمند باشد.

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه