پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 04 اردیبهشت 1405 ساعت 14:02:: شناسه خبر: 168078

مرور خطبه های نماز جمعه شهرهای کهگیلویه وبویراحمد

صدای جنوب: مرور خطبه های نماز جمعه امروز کهگیلویه وبویراحمد:   یاسوج / حجت‌الاسلام سید علی‌صالح موسوی‌اعظم امام جمعه موقت یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر یاسوج با اشاره به جنگ تحمیلی سوم گفت: کشورهای دنیا باید سپاسگزار جمهوری اسلامی ایران باشند که هیمنه توخالی این ببر کاغذی را شکست. وی با اشاره […]

صدای جنوب:

مرور خطبه های نماز جمعه امروز کهگیلویه وبویراحمد:

 

یاسوج /

حجت‌الاسلام سید علی‌صالح موسوی‌اعظم امام جمعه موقت یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر یاسوج با اشاره به جنگ تحمیلی سوم گفت: کشورهای دنیا باید سپاسگزار جمهوری اسلامی ایران باشند که هیمنه توخالی این ببر کاغذی را شکست.
وی با اشاره به اینکه اگر این نبرد سال‌ها ادامه پیدا کند، آمریکا دیگر آن آمریکای سابق نخواهد بود، افزود: کشورهایی مانند فرانسه، آلمان، ایتالیا و انگلیس در جنگ رمضان به آمریکا کمک نکردند که این موضوع نتیجه ایستادگی ملت ایران و عنایات امام زمان (عج) است.
امام جمعه موقت یاسوج با اشاره به اهانت رئیس‌جمهور آمریکا به حضرت عیسی (ع)، بیان کرد: این اقدامات نشان از شکست و سرخوردگی فردی دارد که به بدنامی جزیره اپستین شناخته می‌شود.
حجت‌الاسلام سید علی‌صالح موسوی‌اعظم ادامه داد: ثبت‌نام ۳۰ میلیون نفر در پویش «جانفدا» برای دفاع از کشور و خون‌خواهی قائد امت، بیانگر آمادگی ملت ایران برای انتقام خون همه مظلومان و شهیدانی است که به دست استکبار و صهیونیسم جهانی به شهادت رسیده‌اند.
وی با بیان اینکه خداوند جهاد را واجب قرار داده است، گفت: مردم این استان ۵۴ شب است که در خیابان‌ها برای حضور و پشتیبانی از ارزش‌ها دست برنداشته‌اند که دفتر مقام معظم رهبری نیز طی تماسی مراتب قدردانی خود را از این حضور باشکوه به نماینده ولی‌فقیه در استان اعلام کرده است و حتی روحانیون برجسته قم و دیگر مناطق کشور نیز از این حرکت مردمی تمجید کرده‌اند.
حجت‌الاسلام سید علی‌صالح موسوی‌اعظم با اشاره به اینکه قوای سه‌گانه کشور بر حفظ وحدت تأکید دارند، گفت: نباید تحت القائات دشمنانی قرار بگیریم که درصدد تفرقه‌افکنی و اختلاف هستند و مردم باید هوشیار باشند و فریب این جنایتکاران را نخورند.
امام جمعه موقت یاسوج ضمن قدردانی از رشادت‌های نیروهای مسلح گفت: قوه قضاییه با قاطعیت در برابر جاسوسان و منافقین داخلی ایستاده و آنان را به اشد مجازات می‌رساند که جای تقدیر دارد.
وی همچنین با اشاره به فرا رسیدن دهه کرامت یادآور شد: امروز، جمعه، مصادف با روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ (ع) است.
حجت‌الاسلام سید علی‌صالح موسوی‌اعظم به سالروز حادثه طبس در پنجم اردیبهشت اشاره کرد و گفت: در جنگ رمضان نیز حادثه‌ای همانند طبس این بار در اصفهان تکرار شد، و این نشان می‌دهد که خداوند یار و یاور این ملت است.

 

باشت/

حجت‌الاسلام امید گنجه‌ای، در خطبه‌های نماز جمعه ۴ اردیبهشت‌ماه باشت با اشاره به دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و امام رضا(ع)، هجرت امام رضا(ع) از مدینه به مرو را نقطه عطفی در تاریخ تشیع دانست و بر ضرورت حفظ وحدت، تقوای الهی و توجه به مسئله محیط‌زیست تأکید کرد.وی ضمن تبریک دهه کرامت، هجرت امام رضا(ع) را حادثه‌ای با آثار گسترده تاریخی، فرهنگی و اعتقادی توصیف کرد و گفت: این هجرت موجب تغییر جغرافیای تشیع از حجاز به ایران شد.به گفته امام جمعه باشت، این حرکت که با مهاجرت حضرت فاطمه معصومه(س)، احمدبن موسی(ع) و دیگر امامزادگان همراه بود، زمینه گسترش فرهنگ شیعی در مناطق مختلف ایران را فراهم کرد.حجت‌الاسلام گنجه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود به مرور برخی وقایع مرتبط با «جنگ رمضان» پرداخت و افزود: دشمنان جمهوری اسلامی ایران به اهداف تعیین‌شده خود دست نیافته‌اند.وی با اشاره به مسائل رسانه‌ای و سیاسی روز، بر وحدت مسئولان و مردم تأکید کرد و گفت: در ایران تندرو و میانه‌رو نداریم؛ همه ما ایرانی و انقلابی هستیم.امام جمعه باشت در بخش دیگری از خطبه‌ها به موضوع محیط‌زیست اشاره کرد و با توجه به هفته هوای پاک، از مردم خواست حفظ هوای سالم را به یک فرهنگ عمومی تبدیل کنند.

دهدشت /

حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر در خطبه نمازجمعه دهدشت با اشاره به تحولات منطقه و جنگ روایت‌ها در عرصه بین‌الملل با بیان اینکه افکار عمومی درباره پایان این جنگ و اهداف طرفین پرسش‌های جدی دارند، اظهار کرد:در جهان امروز جنگ‌های متعددی میان کشورها جریان دارد؛ از تنش‌های طولانی‌مدت هند با همسایگان گرفته تا درگیری‌های ارمنستان و آذربایجان، اما تفاوت جنگ ایران با آمریکا در ماهیت آن است.

وی افزود: اختلاف جمهوری اسلامی ایران با آمریکا صرفاً یک اختلاف سیاسی معمولی نیست، بلکه ریشه در نگاه ایدئولوژیک و نوع نگرش به نظام جهانی دارد.

امام جمعه دهدشت با اشاره به تحولات تاریخی منطقه غرب آسیا گفت: از پایان جنگ جهانی اول در سال ۱۹۱۸ و فروپاشی امپراتوری عثمانی، این منطقه همواره درگیر تغییر و بازطراحی نظم امنیتی بوده و قدرت‌های مختلف از جمله استعمارگران برای کوچک‌سازی و مدیریت کشورهای منطقه تلاش کرده‌اند.

وی ادامه داد: امروز نیز رقابت اصلی بر سر این است که کدام قدرت بتواند نظم امنیتی آینده غرب آسیا را طراحی کند؛ نظمی که هر قدرت پیروز در این میدان می‌تواند برای دهه‌ها آن را شکل دهد.

وحدانی‌فر با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر تفکر اسلامی و ولایت در حال نقش‌آفرینی در این عرصه است، تصریح کرد: ایران با بهره‌گیری از ظرفیت‌های راهبردی خود از جمله موقعیت ژئوپلیتیکی و تسلط بر تنگه هرمز در حال طراحی و تثبیت امنیت پایدار برای منطقه است.

وی با اشاره به افزایش هزینه‌های سیاسی آمریکا در این تقابل افزود: امروز در داخل آمریکا نیز صداهای مخالف نسبت به سیاست‌های این کشور بلند شده و این نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران به سطحی از قدرت بازدارندگی رسیده است.

امام جمعه دهدشت جنگ رسانه‌ای و روانی را از دیگر ابعاد این تقابل دانست و گفت: دشمن تلاش می‌کند با جنگ روایت‌ها، ایجاد دوقطبی، عملیات رسانه‌ای و انتشار اخبار و تحلیل‌های جهت‌دار افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهد.

وی تاکید کرد: پاسخ ملت ایران در برابر این اقدامات، وحدت و انسجام ملی است و در این مسیر تفاوتی میان جریان‌های مختلف وجود ندارد، چرا که همه در دفاع از ایران اسلامی و انقلاب متحد هستند.

وحدانی‌فر با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و هوشیاری در برابر جنگ روانی دشمن، از مردم خواست با بصیرت و همدلی از مسیر انقلاب و نظام اسلامی حمایت کنند.

مارگون

اقتدار سپاه پاسداران، قدرت‌های استکباری را تضعیف کرده است

امام جمعه مارگون گفت: وجود و اقتدار سپاه پاسداران موجب تضعیف قدرت‌های استکباری در جهان شده است.

حجت‌الاسلام رحم‌الله خواجه‌پور، در خطبه‌های نماز جمعه ۴ اردیبهشت‌ماه مارگون اظهار کرد: دشمن دست به هر کاری می‌زند تا اتحاد و همبستگی مردم و مسئولان را خدشه‌دار کند، اما ملت ما بیدار است و شکست دشمن هر روز آشکارتر می‌شود.

وی گفت: مقطع دوم دوران امامت حضرت، پنج سال جنگ داخلی میان امین در بغداد و مأمون در خراسان بود و مقطع سوم نیز پنج سال پایانی عمر امام رضا(ع) در دوران حکومت مأمون عباسی را شامل می‌شود.

امام جمعه مارگون با اشاره به اهداف مأمون از دعوت امام رضا(ع) به خراسان گفت: مهم‌ترین هدف مأمون تبدیل مبارزات انقلابی شیعیان به فعالیتی سیاسی و کم‌خطر بود تا از اثرگذاری نهضت شیعه بکاهد.

حجت‌الاسلام خواجه‌پور تصریح کرد: مأمون همچنین تلاش داشت با پیشنهاد ولایتعهدی به امام رضا(ع)، مشروعیت خلافت عباسی را تقویت کرده و ادعای شیعیان درباره غاصبانه بودن خلافت‌های گذشته را زیر سؤال ببرد.

وی در ادامه با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا گفت: در ایران اسلامی ما تندرو و میانه‌رو نداریم؛ همه ما ایرانی، انقلابی، یک خدا، یک رهبر، یک ملت و یک راه داریم و آن هم پیروزی ایران، عزیزتر از جان است. امام جمعه مارگون تصریح کرد: ملت ایران اسلامی متحد است و هیچ تفرقه‌ای از سوی دشمنان نمی‌تواند این اتحاد و انسجام را خدشه‌دار کند و این ملت متجاوزان و جنایتکاران را پشیمان خواهد کرد.

حجت‌الاسلام خواجه‌پور افزود: ملت ایران با هیچ اختلاف‌افکنی تغییر نمی‌کند و دشمنان بدانند این ملت از اهداف و آرمان‌های خود عقب‌نشینی نخواهد کرد. آن روزی که لانه جاسوسی تسخیر شد، دولت آمریکا آبرو و اعتبار فراوانی داشت، اما ناگهان در چشم ملت‌ها فروکش کرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در عملیات طبس نیز که آمریکا برای نجات گروگان‌ها حمله نظامی پنهانی انجام داد، قدرت الهی سبب رسوایی آن‌ها شد.

امام جمعه مارگون تأکید کرد: ترامپ احساس نکرد با چه ملتی روبه‌رو است؛ ملت ما ملت خون و مکتب ما جهاد است. ما به دشمنان اسلام و ایران اسلامی اعلام می‌کنیم که اتحاد و حضور مردم تا ریشه‌کن شدن دشمنان ادامه دارد و هیچ حربه‌ای این ملت را از هم جدا نخواهد کرد.

حجت‌الاسلام رحم‌الله خواجه‌پور، با تبریک سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و گرامی‌داشت سبزپوشان ولایت و امامت، اظهار کرد: سپاه پاسداران گام‌به‌گام پیش رفت و به نهادی بالنده و اثرگذار تبدیل شد.وی افزود: هرجا که در تاریخ انقلاب اسلامی شاهد خاطرات شیرین از موفقیت‌ها هستیم، حاصل شکر نعمت الهی و به‌کارگیری دقیق و حکیمانه دستورات الهی بوده است.

امام جمعه مارگون خاطرنشان کرد: سپاه در تاریخ معاصر ما پدیده‌ای کم‌نظیر و شاید بی‌نظیر است؛ نهادی که تولد، رشد و شکوفایی آن در متن انقلاب اسلامی و در سخت‌ترین و دشوارترین آزمون‌های انقلاب شکل گرفت.حجت‌الاسلام خواجه‌پور افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنها در حوزه امنیتی نقش‌آفرین نبوده، بلکه در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اعتقادی، اجتماعی و سیاسی نیز حضوری مؤثر و فعال داشته و در ترویج ارزش‌های دینی نقش مهمی ایفا کرده است.

وی در تأکید کرد: ما نیز به نوبه خود از همه عزیزان و تلاشگران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قدردانی و تشکر می‌کنیم.

چرام

ترامپ نماد دروغگویی تاریخ آمریکا است

امام‌جمعه چرام مطرح کرد: ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری خود بیش از ۳۰ هزار دروغ گفته است؛ یعنی روزی ۲۱ دروغ، و تنها سه درصد اظهاراتش راست از آب درآمده است.

حجت‌الاسلام سید نوراله افشار در خطبه های نماز جمعه چرام با تقدیر از مسئولان و تیم مذاکره‌کننده کشور اظهار کرد: از مسئولان و تیم مذاکره‌کننده متشکریم که به مذاکره به هر قیمتی تن ندادند و هنگامی که با زیاده‌خواهی دشمن مواجه شدند، وارد مذاکره نشدند. ما به مسئولان اعلام می‌کنیم که حامی عملکرد عزتمندانه شما هستیم.

وی با اشاره به توییت‌های دونالد ترامپ و تلاش او برای برهم‌زدن انسجام داخلی افزود: توییت ترامپ برنامه دشمن را لو داد؛ ایجاد اختلاف میان مسئولان باهم، میان مردم باهم و میان مردم و مسئولان. ضمن مطالبه تحقق شروط ده‌گانه، نباید در عمل به فرمان همیشگی رهبر شهیدمان، یعنی وحدت و انسجام، کوتاهی کنیم.

امام جمعه چرام در ادامه با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: امام خامنه‌ای شهید فرمودند که این ویروس بدبینی چیز بدی است؛ بدبینی به سپاه، بدبینی به دولت، بدبینی به مجلس، بدبینی به قوه قضائیه و نهادها و بنیادهای انقلابی.

این مسئول اضافه کرد: انتقاد اشکالی ندارد، بلکه لازم است؛ انتقاد برای اصلاح لازم است، اما نباید به‌گونه‌ای انتقاد کنیم که شنونده احساس کند دیگر همه چیز از دست رفت. ما گاهی در کیفیت انتقادکردن دچار خطا می‌شویم.

وی افزود: امام سید مجتبی خامنه‌ای نیز بر مراقبت از گوش‌هایمان که پنجره مغز و قلب است، در برابر رسانه‌های تحت حمایت یا همسو با دشمن تأکید کرده‌اند؛ قطعاً چنین رسانه‌هایی خیرخواه ملت و کشور ایران نیستند.

حجت‌الاسلام افشار با اشاره به اهمیت رسانه در نبرد ادراکی امروز تصریح کرد: حکمت توصیه رهبر معظم انقلاب به مراقبت از گوش‌ها، در برابر رسانه‌های دشمن، در همین آرایش شناختی و ادراکی در مقابل دروغ‌گویی گسترده امثال دونالد ترامپ است؛ کسی که روزنامه واشینگتن‌پست او را بزرگ‌ترین دروغگوی تاریخ سیاست معرفی کرده و نوشته است؛

وی افزود:  ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری خود بیش از ۳۰ هزار دروغ گفته است؛ یعنی روزی ۲۱ دروغ، و تنها سه درصد اظهاراتش راست از آب درآمده است.

حجت‌الاسلام افشار با اشاره به یک نمونه از اثرگذاری دروغ رسانه‌ای بر بازار جهانی افزود: اهمیت خبر و رسانه را در یک توییت مشاهده کردیم؛ وقتی ترامپ توییت زد و دروغ باز شدن مطلق تنگه هرمز از سوی ایران، همراه با ادامه محاصره دریایی ایران توسط آمریکا را مطرح کرد. این ادعای دروغ، حداقل برای ساعاتی قیمت نفت را شدیداً کاهش داد و آن را تا حدود ۸۰ دلار پایین آورد و بر بورس‌های مختلف جهان اثر گذاشت.

خطیب جمعه چرام افزود: بازتاب این ادعای دروغ در بین مردم مقاوم و غیور ایران که بیش از ۴۰ شب میدان خیابان را حفظ کرده بودند، به‌صورت نگرانی و گله خود را نشان داد و لازم بود برای آن روشنگری شود.

حجت‌الاسلام افشار در بخش دیگری از خطبه‌ها به تبیین جایگاه هجرت امام رضا(ع) به ایران پرداخت و گفت: هجرت امام رضا(ع) به ایران، نقطه عطفی در تاریخ تشیع و هویت ایرانی-اسلامی است. این حرکت آگاهانه و برنامه‌ریزی‌شده، نه‌تنها مرز جغرافیایی تشیع را از حجاز به ایران منتقل کرد، بلکه زمینه‌ساز تحولات عمیق فرهنگی، اجتماعی و سیاسی شد.

وی افزود: امامزاده‌های سراسر ایران و هجرت پربرکت حضرت معصومه(س) به قم، حلقه‌های تکمیل‌کننده این زنجیره تاریخی‌اند که باعث شدند هویت شیعی در جان و روح این سرزمین ریشه بدواند. این روند تاریخی، از شکل‌گیری دولت شیعی صفوی تا پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام مبتنی بر ولایت فقیه، یک جریان رو به جلو و هدایت‌شده از سوی اهل‌بیت(ع) بوده است.

امام جمعه چرام تأکید کرد: امروز ایران به برکت این مدیریت تاریخی، به کانون صدور فرهنگ ناب اسلامی و الهام‌بخش ملت‌های جهان تبدیل شده است. آنچه دشمنان را وادار به اعتراف و ملت‌ها را به استقبال از انقلاب اسلامی می‌کشاند، ریشه در همان عمق معنوی و هویتی دارد که با هجرت امام رضا(ع) در این سرزمین پی‌ریزی شد؛ پیوند هویت ایرانی و اسلامی با نام و یاد امام رضا(ع) پیوندی ناگسستنی و الهام‌بخش آینده تمدن اسلامی است.

حجت‌الاسلام افشار در ادامه به یک دغدغه اجتماعی و امنیتی در شهر اشاره کرد و گفت: تیراندازی شبانه در عروسی‌ها در سطح شهر، موجب نگرانی شهروندان شده است. اولاً باید رعایت حال یکدیگر را بکنیم؛ برخی از همشهریان ناراحتی قلبی، مشکلات اعصاب و بیماری‌های دیگر دارند و این کار یک حق‌الناس بزرگ است.

وی با قدردانی از تلاش نیروهای انتظامی و دستگاه قضایی خاطرنشان کرد: ضمن تشکر از برادران عزیز در دستگاه انتظامی و قضایی، مطالبه مردم این است که با مخلان نظم و کسانی که با تیراندازی‌های غیرمسئولانه آرامش عمومی را به‌هم می‌زنند، با شدت و قاطعیت برخورد شود.

دیشموک

سابقه بدعهدی آمریکا، ضرورت هوشیاری همیشگی را نشان می‌دهد
امام جمعه دیشموک با اشاره به سابقه بدعهدی آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: این تجربه‌ها ضرورت هوشیاری دائمی مردم و مسئولان و آمادگی کامل نیروهای مسلح در برابر هرگونه تهدید را نشان می‌دهد.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر راوند در خطبه‌های این هفته نماز جمعه دیشموک با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد اختلاف در جامعه گفت: دشمنان اسلام در پی ایجاد ترس، ناامیدی و دوقطبی‌سازی در کشور هستند تا میان مردم و مسئولان فاصله ایجاد کنند.

وی افزود: سران قوا با درایت، پیام وحدت‌بخش و مشترکی صادر کردند و اعلام داشتند که در ایران، تندرو و میانه‌رو معنا ندارد، بلکه همه ما ایرانی و انقلابی هستیم و با اتحاد و تبعیت از رهبری، متجاوزان را پشیمان خواهیم کرد.

امام جمعه دیشموک با بیان اینکه دشمنان با جنگ روانی درصدد تضعیف روحیه مردم هستند، تصریح کرد: ملت ایران با انسجام و اتحاد، نقشه‌های آنان را خنثی خواهد کرد.

حجت‌الاسلام راوند تأکید کرد: ملت ما امیدوار است، زیرا به خداوند متعال توکل دارد. در دوران دفاع مقدس، نصرت الهی را مشاهده کردیم؛ در واقعه طبس، شکست مفتضحانه دشمن را دیدیم و در مقاطع مختلف، دست قدرت الهی را در حمایت از این ملت شاهد بوده‌ایم؛ بنابراین با چنین پشتوانه‌ای هرگز ناامید نخواهیم شد.

وی ادامه داد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی کامل و بهره‌مندی از تجهیزات و توانمندی‌های روز، حافظ جان و مال مردم و پاسدار عزت کشور هستند و این اقتدار، مایه امید و اطمینان ملت محسوب می‌شود.

امام جمعه دیشموک با اشاره به بدعهدی‌های دشمنان اظهار داشت: سابقه طولانی آمریکا و رژیم صهیونیستی در نقض تعهدات نشان می‌دهد که باید همواره هوشیار باشیم. نیروهای مسلح نیز باید با آمادگی کامل، هرگونه تهدید احتمالی را رصد کنند و در صورت لزوم، پاسخ قاطع بدهند.
وی با اشاره به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب درباره همدلی اجتماعی گفت: در شرایط سخت، همه باید مراعات یکدیگر را بکنند. کسبه با رعایت انصاف و پرهیز از گران‌فروشی و افرادی که توانایی مالی دارند با کمک به نیازمندان، می‌توانند در کاهش مشکلات نقش‌آفرینی کنند.

حجت‌الاسلام راوند در بخش پایانی خطبه‌ها با تبریک فرا رسیدن ۱۱ ذی‌القعده، سالروز ولادت باسعادت حضرت امام رضا(ع)، اظهار داشت: هجرت پربرکت آن امام همام به ایران اسلامی، منشأ گسترش معارف اهل‌بیت(ع) در این سرزمین شد و زمینه تعمیق شناخت و محبت مردم نسبت به اهل‌بیت(ع) را فراهم کرد.

وی در پایان تأکید کرد: ملت ایران همواره در مسیر ولایت و اهل‌بیت(ع) ثابت‌قدم بوده است و این مسیر را تا ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) ادامه خواهد داد.

لنده

اتحاد و همدلی ایرانیان دشمن را ناکام کرد

امام جمعه لنده گفت: اتحاد و همدلی بین مردم و مسئولان باعث خنثی شدن توطئه‌های دشمنان شده است و یک بار دیگر این یک صدایی باعث اتحاد و همدلی در کشور شده است.

حجت الاسلام والمسلمین سید هدایت محمودی اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان لنده با اشاره به رعایت تقوای الهی گفت: سرزمین قلب ما باید معطوف از الطاف الهی باشد و دل‌های ما باید پیوند دهنده با امام زمان(عج) باشد.

وی گفت: امروز ایران به برکت مدیریت تاریخی و انقلابی به مرکز صدور فرهنگ ناب اسلامی تبدیل شده است که هم دشمنان بر این باور رسیدند و هم دوستان در تلاش برای احیای این فرهنگ همت دارند.

امام جمعه لنده تصریح کرد: پیوند زیبای هویت ایرانی و شیعه امام رضایی بودن هم به لحاظ کیفی و کمی باعث معرفت افزایی بهتر و بیشتر در بین آحاد مردم شده است.

وی تأکیدکرد: روشنگری امام رضا(ع) در مناطق مختلف کشور در بدو ورود و استقرار در مشهد مقدس جغرافیایی تشیع نیز گسترش یافت و حضور‌ایشان و حضرت معصومه(س) ایران را به شیعه خانه اهل بیت (ع) تبدیل شد.

محمودی اصل گفت: اگر انقلاب اسلامی شکل گرفت در امتداد وجود و حضور امام رضا(ع) در ایران اسلامی است.

وی گفت: اتحاد و همدلی بین مردم و مسئولان باعث خنثی شدن توطئه‌های دشمنان شده است و یک بار دیگر این یک صدایی باعث اتحاد و همدلی در کشور شده است.

امام جمعه لنده گفت: ما ایرانی هستیم و انقلابی و با تبعیت از رهبر انقلاب دشمنان را پشیمان خواهیم کرد.

وی گفت: آمادگی کامل نیرو‌های مسلح و حضور معنا دار مردم در اجتماعات شبانه باعث شده است تا همه در جنگ به اوج آمادگی رسیده و به دشمنان نیز ثابت شد که امریکایی حریف ما نیستند.

محمودی اصل تأکید کرد: قیافیه برد به خود می‌گیرند و وانمود می‌کند که کشور‌های دنیا از وی خواستند که آتش بس را ادامه دهند و هر نقشه‌ای می‌کشند نمی‌توانند از عواقب جنگ با ایران نمی‌توانند سالم دربروند.

وی گفت: برخی از این ریز پرنده‌ها که در شب گذشته در چند استان مشاهده کردیم نمونه‌ای دیگر از توطئه‌های دشمنان است و در حوزه تنگه هرمز نیز فعلا با اقتدار تمامیت ارضی آن توسط نیرو‌های مسلح ما حفظ شده است.

امام جمعه لنده گفت: بیداری مردم و مسولان در این برهه زمانی بسیار مهم است و مسولان نیز وظیفه دارند نسبت به بیان مباحث حوزه مذاکرات بیان شود.

وی گفت: رسیدگی به وضعیت بازار حال روز خوبی ندارند و گرانی در برخی کالا‌های ضروری در حال افزایش است که باید مسولان نظارت کنند.

خطیب جمعه لنده گفت: صرفه‌جویی در حوزه انرژی و مباحث آن باید در این شرایط حساس باید صورت گیرد و باید مردم در مصرف بنزین نهایت دقت لازم صورت گیرد تا در مصرف سوخت نیز کاهش صورت گیرد.

وی افزود: پنجم اردیبهشت ١٣۵٩ سالروز حادثه طبس بود که خداوند با شن‌های روان مامور نصرت ایران بود و چند هفته پیش نیز دست خداوند یاری شد و با اشراف اطلاعاتی هواپیما و هلی کوپتر‌های خود را با تلاش نیرو‌های مسلح و اتکار به خداوند از دست دادند.

وی افزود: فردا نوبت صبح میزبان خدام امام رضا(ع) خواهیم بود و شایسته است که عموم مردم از این سفیران حمایت خوبی داشته باشند.

سرفاریاب

حضور ۳۰ میلیونی در پویش «جان فدا» نماد انسجام ملی است

امام جمعه سرفاریاب با اشاره به مشارکت گسترده ۳۰ میلیون نفر در پویش ملی «جان فدا»، این حضور کم‌نظیر را نشانه‌ای روشن از انسجام ملی، همدلی عمیق مردم و شکست هرگونه دوقطبی‌سازی در کشور دانست.

حجت‌الاسلام محمدتقی زارعی در خطبه‌های نمازجمعه ۴ اردیبهشت‌ماه سرفاریاب، با اشاره به شرایط حساس کشور و جنگی، حضور حماسی و معنادار مردم در صحنه‌ها را پشتوانه اصلی پیروزی و عاملی کلیدی در دلگرم کردن رزمندگان اسلام و ناامید ساختن دشمنان برشمرد.

وی با بیان اینکه «اهمیت حضور در پشت جبهه گاه از خط مقدم نیز بیشتر است»، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین و بالاترین سطح جهاد در حال حاضر، حضور فیزیکی در صحنه‌ها و اجتماعات است؛ حضوری که نشان‌دهنده عشق و علاقه ملت به وطن و انقلاب بوده و شعار «حب الوطن من الایمان» را به دشمن اعلام می‌دارد.

امام جمعه سرفاریاب، عدم حضور ملت‌ها در صحنه‌ها را یکی از عوامل سقوط برخی کشورها دانست و تأکید کرد: مهم‌ترین و اثرگذارترین وسیله، نه موشک‌ها، بلکه حضور مردم در صحنه است.

وی در ادامه، به مقوله «صرفه‌جویی در مصرف فرآورده‌های نفتی» اشاره کرد و ضمن تشکر از مجاهدان عرصه انرژی، چه در تولید و فروش نفت و چه در حفظ زیرساخت‌ها، این امر را یکی از وظایف مهم مردم وطن‌دوست در ناکام گذاشتن توطئه‌های دشمنان و روان‌تر شدن خدمات وزارت نفت دانست.

حجت‌الاسلام زارعی از مسئولان ادارات و نهادها خواست تا در این شرایط، با برقراری میز خدمت و ارتباط مستمر با مردم، گره از کار آنان گشوده و کنار مردم باشند.

امام‌جمعه سرفاریاب، حضور ۳۰ میلیون نفر جان‌فدا در پویش ملی «جان فدا» جلوه‌ای بی‌نظیر در تاریخ بشری توصیف کرد و گفت: این مشارکت نماد شکست هرگونه دوقطبی، محکم‌ترین لایه انسجام، عمیق‌ترین همدلی، قدرت میدان، توان دیپلماسی و گفتمان‌سازی وطن‌پرستی در کشور است. وی افزود: این حضور امتداد کربلا و قیام با محوریت زن و مادر و ملتی آماده ظهور ارزیابی می‌شود.
حجت الاسلام زارعی تأکید کرد: آمریکا با جنگ و قلدری به اهداف خود نخواهد رسید و بازگشایی تنگه هرمز با نقض آتش‌بس ممکن نیست.

امام جمعه سرفاریاب با اشاره به انزوای جهانی آمریکا در قبال حمله به ایران، حتی در میان متحدان سنتی‌اش خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی با اجماع جهانی دفاعی مشروع را رقم زده است.

وی افزود:کاهش شدید محبوبیت ترامپ نشان‌دهنده شکست جنگ پرخرج آمریکا و تأمین نشدن منافع این کشور است.

حجت الاسلام زارعی موضع جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه این جنگ، جنگ تحمیلی اسرائیل به آمریکایی‌هاست را ایده‌ای پرطرفدار و مقبول خواند و گفت: احساسات ضداسرائیلی در آمریکا رو به افزایش است و آتش‌بس توسط آغازکننده جنگ نشانه‌ی «ناتوانی در کسب پیروزی در میدان» است و این امر ابتکار عمل را در اختیار جمهوری اسلامی قرار داده است.

امام جمعه سرفاریاب عدم پاسخگویی به آمریکا برای توافق را حاکی از استحکام داخلی نظام و اعتماد به مدیریت میدان دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران با متانت در حال محاکمه خائنان، جاسوسان و وطن‌فروشان است و اخبار مجازات آنان به طور مستمر منتشر می‌شود.

پاتاوه

شکست عملیات آمریکا در دشت پرزان تکرار معجزه طبس است
امام جمعه پاتاوه با اشاره به رویداد دشت پرزان، این واقعه را مشابه ماجرای طبس دانست و آن را نمونه‌ای دیگر از ناکامی عملیات آمریکا توصیف کرد.

حجت‌الاسلام رحمت‌الله سیادت در خطبه‌های نماز جمعه ۴ اردیبهشت‌ماه پاتاوه که در مصلای این شهر برگزار شد، به «پیروزی‌های مغفول در دوره سکوت نبرد نظامی» اشاره کرد.

وی گفت: تکنیک رسانه‌ای موسوم به «روایت‌های رهزن» با ایجاد حواس‌پرتی، هیجانات کاذب و دوقطبی‌های ساختگی تلاش می‌کند توجه ملی را از مسائل اصلی جنگ منحرف کند.

امام جمعه پاتاوه افزود: این شگرد با اشباع رسانه‌ای و تحریک احساسات، جبهه جهاد تبیین را دچار تشتت کرده و روایت‌های معتبر را تضعیف می‌کند؛ از این رو مصون‌سازی توجه ملی در برابر چنین روایت‌هایی، از مهم‌ترین وظایف شبکه تبیین است.

حجت‌الاسلام سیادت در بیان نمونه‌هایی از اثرگذاری روایت‌های رهزن و همچنین پیروزی‌های مغفول ایران، به مواردی از جمله آتش‌بس لبنان با فشار ایران و نمایش اتحاد در جبهه مقاومت، رسوایی جریان غرب‌گرا در لبنان و منطقه، بازخوانی رفتار آمریکا در تلاش برای فاصله‌گذاری از رژیم صهیونیستی، استمرار حاکمیت ایران بر تنگه هرمز و تثبیت مشروعیت جهانی آن اشاره کرد.

وی در ادامه مهم‌ترین پیروزی را حضور آگاهانه و حماسی مردم در صحنه دانست و این حضور را «انقلابی دیگر» و «پنجاه یوم‌الله» توصیف کرد.

امام جمعه پاتاوه اظهار کرد: پیروزی بزرگ الهی در طبس بار دیگر در شانزدهم فروردین ۱۴۰۵ در دشت پرزان شهرضا تکرار شد و شاهد شکست عملیات راهبردی دشمن آمریکا بودیم؛ واقعه‌ای که در تحلیل ملت ایران به «طبس دوم» شهرت یافت.

حجت‌الاسلام سیادت افزود: دشت پرزان، همانند کویر طبس، نماد قدرت بازدارندگی و بصیرت نیروهای مسلح شد. ماجرای معجزه‌آسای طبس که مبتنی بر سنت‌های الهی است، سندی بر حقانیت انقلاب اسلامی به شمار می‌آید.
وی در پایان تأکید کرد: همان خدایی که در دهه شصت یاری‌گر ملت ایران بود، امروز نیز پشتیبان مردمی است که در مسیر جهاد و ایستادگی گام برمی‌دارند و به حول و قوه الهی شکست آمریکا و حامیانش قطعی خواهد بود.

سی سخت

توانمندی نیروهای مسلح معادلات دشمن را برهم زد

امام جمعه دنا با تأکید بر اقتدار نیروهای مسلح گفت: این توانمندی‌ها موجب به چالش کشیده شدن قدرت‌های استکباری شده است.

حجت‌الاسلام سید مصطفی واهبی‌زاده در خطبه‌های نماز جمعه ۴اردیبهشت ماه با اشاره به تحولات اخیر منطقه‌ای اظهار کرد: امروز توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران به سطحی رسیده که هیمنه آمریکا و رژیم صهیونیستی را در هم شکسته و معادلات دشمن را تغییر داده است.

وی افزود: آنچه امروز در میدان مشاهده می‌شود، نشان‌دهنده برتری جبهه مقاومت و ناتوانی دشمنان در تحقق اهداف خود است و این روند، بیانگر پیروزی قطعی جبهه حق در برابر جبهه باطل است.

خطیب جمعه دنا با اشاره به نقش مردم در این اقتدار تصریح کرد: حضور پرشور و مستمر مردم در صحنه‌های مختلف، به‌ویژه اجتماعات مردمی، پشتوانه اصلی نیروهای مسلح و عامل تقویت روحیه مقاومت در کشور است.

وی ادامه داد: وحدت میان مردم، مسئولان و نیروهای مسلح در سایه تبعیت از رهبری، شرایطی را رقم زده که دشمنان را در محاسبات خود دچار خطا کرده است.

امام جمعه دنا با بیان اینکه آمریکا قابل اعتماد نیست، خاطرنشان کرد: تجربه‌های گذشته نشان داده که دشمنان به تعهدات خود پایبند نیستند و ملت ایران با تکیه بر توان داخلی مسیر پیشرفت و مقاومت را ادامه خواهد داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مناسبت‌های پیش‌رو اشاره کرد و گفت: سالروز واقعه طبس نماد روشنی از شکست آمریکا در برابر اراده الهی و ایستادگی ملت ایران است.

امام جمعه دنا همچنین با اشاره به روز ملی خلیج فارس، این منطقه راهبردی را از مؤلفه‌های مهم قدرت جمهوری اسلامی دانست و افزود: خلیج فارس و تنگه هرمز نقش تعیین‌کننده‌ای در معادلات منطقه‌ای دارند.
وی با تبریک دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) تصریح کرد: هجرت آن حضرت به ایران، موجب تعمیق و گسترش مکتب تشیع و تبدیل ایران به پایگاه مهم اهل‌بیت(ع) شد.

خطیب جمعه دنا در ادامه بر اهمیت حضور در نماز جمعه تأکید کرد و گفت: نماز جمعه نماد وحدت و انسجام جامعه اسلامی است و انتظار می‌رود مردم با حضور گسترده خود، این فریضه الهی را هرچه باشکوه‌تر برگزار کنند.

وی در پایان با اشاره به هفته سلامت، بر لزوم توجه به پیشگیری و پرهیز از خوددرمانی تأکید کرد و گفت: حفظ سلامت از مهم‌ترین نعمت‌هاست و باید با رعایت توصیه‌های پزشکی از آن صیانت کرد.

گچساران

ترامپ مجسمه دروغ در میان رؤسای جمهور جهان است

امام‌جمعه گچساران با تنفر از سیاست‌های خصمانه آمریکا و شخص دونالد ترامپ، ترامپ را «مجسمه دروغ» در میان رؤسای جمهور جهان خواند و گفت: این قمارباز روزانه ده‌ها دروغ و توهین بر زبان می‌آورد و فضای بین‌المللی را آلوده می‌کند.

حجت‌الاسلام سید عنایت هاشمی‌منش در خطبه‌های نماز جمعه ۴ فروردین‌ماه که در مصلای این شهرستان برگزار شد، با گرامیداشت سالروز شکست حمله نظامی آمریکا در طبس (۵ اردیبهشت ۱۳۵۹)، اظهار کرد: این رویداد یک معجزه الهی و تجلی سنت‌های خداوندی و فراتر از محاسبات سیاسی است.

وی تأکید کرد: این معجزه همچنان ادامه دارد و نمونه اخیر آن، شکست مفتضحانه نیروهای آمریکایی در منطقه شهرضا و جنوب اصفهان بود که در آن، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی با اشراف کامل اطلاعاتی، دو فروند هواپیمای ترابری و دو فروند بالگرد متجاوز را منهدم و به آتش کشیدند.

امام‌جمعه گچساران تصریح کرد: این عملیات باعث رسوایی آمریکا، رژیم صهیونیستی و نتانیاهو شد و اهداف شوم آنان را نقش‌برآب کرد.

حجت‌الاسلام هاشمی‌منش با اشاره به حضور مقتدرانه مردم و نیروهای مسلح در صحنه، اظهار داشت: امروز نیز همانند دهه ۶۰، خداوند پشتیبان ملتی است که در مسیر جهاد و ایستادگی گام برمی‌دارد.

وی با تأکید بر ضرورت تبدیل این منطقه به یکی از مقاصد اصلی کاروان‌های راهیان نور، گفت: نسل جوان باید با چشمان خود نتیجه تعرض به حریم امن ایران اسلامی را ببیند و به این افتخار بزرگ ملی مباهات کند.

حجت‌الاسلام هاشمی‌منش با ستایش از اتحاد ملی و آمادگی نیروهای مسلح، خاطرنشان کرد: امیدواری مردم به خدا و اعتماد به وعده نصرت الهی، امروز به‌طور عینی در تجمعات میدانی و حضور گسترده مردمی نمایان است.

وی با انتقاد از سیاست‌های خصمانه آمریکا و شخص دونالد ترامپ، ترامپ را «مجسمه دروغ» در میان رؤسای جمهور جهان خواند و افزود: این قمارباز روزانه ده‌ها دروغ و توهین بر زبان می‌آورد و فضای بین‌المللی را آلوده می‌کند.
حجت‌الاسلام هاشمی‌منش با یادآوری توصیه‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب مبنی بر بدبینی به آمریکا و عدم اعتماد به این کشور، تصریح کرد: تأکید قرآن بر توکل به خدا و نترسیدن از فرعون‌های زمانه، راهگشای امت اسلامی است و مسیر عزت را برای ملت‌ها ترسیم می‌کند.

وی با اشاره به رفتار اخیر آمریکا در قبال آتش‌بس و سفر عجولانه مقامات این کشور به پاکستان، این اقدامات را نشانه گرفتاری و بن‌بست واشنگتن در برابر ایران دانست و افزود: «جنگ رمضان» با هدف نابودی اقتصاد ایران طراحی شده بود، اما به‌واسطه هوشیاری ملت و مدیریت جهادی، به یک شوک درمانی اقتصادی، فرهنگی و مذهبی برای کشور تبدیل شد.

امام‌جمعه گچساران ادامه داد: دشمن تصور می‌کرد پس از چند روز ایران را به‌زانو درمی‌آورد، اما جمهوری اسلامی با دستاوردهای راهبردی و اتکای به ظرفیت‌های داخلی، پیروز میدان شد.

وی این وضعیت را مصداق عینی اقتصاد مقاومتی و بهره‌گیری از بحران برای جهش به‌سوی آینده‌ای بهتر دانست و گفت: همان‌طور که شهید سلیمانی فرمود، باید در دل تهدیدها به‌دنبال فرصت‌ها گشت و امروز شاهد ذلت و التماس دشمن در برابر اراده ملت ایران هستیم.

حجت‌الاسلام هاشمی‌منش با تمجید از وحدت ملی و با رد هرگونه اختلاف‌افکنی، بیان کرد: برخی دیوانه‌وار می‌گویند ایران تندرو دارد و باید با میانه‌روها همکاری کرد تا تندروها حذف شوند، اما پیام مشترک رئیس‌جمهور، رئیس مجلس، رئیس قوه قضائیه، سایر مسئولان و ملت ایران این است که تندرو و میانه‌رو وجود ندارد؛ همه ما ایرانی و انقلابی هستیم و با یک خدا، یک رهبر، یک ملت و یک اراده در کنار هم ایستاده‌ایم.

وی تأکید کرد: این صدای واحد، همان شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» است که در تمام حضورهای مردمی طنین‌انداز می‌شود و پیام استقلال‌طلبی ملت ایران را به جهان مخابره می‌کند.

امام‌جمعه گچساران ضمن تشکر از نیروهای مسلح (ارتش، سپاه، بسیج)، هیئت مذاکره‌کننده‌ای که در برابر زیاده‌خواهی‌ها میز مذاکره را ترک کرد، رسانه‌های ارزشی و صداوسیما، و همچنین از رهبر کاتولیک‌های جهان (پاپ فرانسیس) که در برابر ترامپ ایستادگی کرد، از جبهه مقاومت (حزب‌الله، انصارالله یمن، حشد شعبی عراق) و ملت‌های مظلوم همراهی‌کننده با ایران قدردانی کرد و بر استمرار این هم‌افزایی تأکید کرد.

وی افزود: دولت باید با جدیت جلوی گرانی‌ها را بگیرد و مسئولان موظف‌اند از تضییع حقوق مردم جلوگیری کنند و به مطالبات معیشتی آنان پاسخ دهند.

حجت‌الاسلام هاشمی‌منش خطاب به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس نیز گفت: از بند و یوغ استکبار خارج شوید و خود را از این ذلت نجات دهید، در غیر این صورت، جمهوری اسلامی شما را در کمک به ظلم و ظالمان شریک خواهد دانست و در برابر این همراهی ناعادلانه موضع‌گیری خواهد کرد.

 

وحدت مسئولان در برابر تهدیدهای آمریکا، پیام اقتدار ایران بود

حجت‌الاسلام سید مصطفی پوربهشت، در خطبه‌های نماز جمعه ۴ اردیبهشت‌ماه با اشاره به تحولات اخیر و واکنش مسئولان کشور به تنش‌های ایجادشده از سوی دولت آمریکا، اظهار کرد: وحدت و هماهنگی مسئولان لشکری و کشوری، پیام روشنی از انسجام داخلی و ایستادگی ملت ایران در برابر تهدیدات بوده است.وی با بیان اینکه آمریکا تلاش داشت میان مردم و مسئولان تفرقه ایجاد کند، افزود: به لطف هوشیاری مسئولان، این تلاش ناکام ماند و واکنش هماهنگ سران کشور، ضربه محکمی به دشمن وارد کرد.امام جمعه سوق انتشار مواضع مشترک مسئولان ارشد در شب گذشته را «نشانه وحدت و هم‌صدایی» دانست و گفت: این اتفاق روحیه مردم را تقویت کرد و نشان داد اختلاف‌نظرهای داخلی مانع ایستادگی مشترک در برابر دشمنان نیست.حجت‌الاسلام پوربهشت در ادامه به سخنان رهبر انقلاب در سال ۱۳۹۷ اشاره کرد و با بیان اینکه ویروس بدبینی به مسئولان آسیبی جدی است، گفت: انتقاد لازم است، اما نباید به‌گونه‌ای بیان شود که باعث ناامیدی مردم یا تضعیف نهادهای انقلابی شود.وی با انتقاد از برخی فضاسازی‌ها علیه مسئولان، روحانیون و نیروهای نظامی گفت: برخی نقدها به‌گونه‌ای مطرح می‌شود که گویا همه مسئولان متهم‌اند؛ این نوع نقد از نگاه رهبری ناپسند است.امام جمعه سوق با رد ادبیات «تندرو و میانه‌رو» اظهار کرد: این تقسیم‌بندی‌ها ساخته دشمنان است؛ امروز ملاک، دفاع از انقلاب، دفاع از ایران و تبعیت از رهبری است.حجت‌الاسلام پوربهشت با اشاره به تنش اخیر میان ایران و آمریکا تأکید کرد: هماهنگی مسئولان و نیروهای نظامی پیامی قاطع به دولت آمریکا بود و نشان داد که ایران در برابر فشارهای خارجی متحد است.
وی همچنین با بیان اینکه خط نفوذ و جریان سازش همواره تلاش می‌کند میان مردم و مسئولان اختلاف ایجاد کند، افزود: با انسجام اخیر، عوامل اختلاف‌افکن یک‌بار دیگر ناامید شدند.امام جمعه سوق با اشاره به موضع اعلام‌شده درباره آتش‌بس یک‌طرفه آمریکا گفت: اگرچه این اقدام یک پیروزی برای ایران تلقی می‌شود، اما نباید به آن اعتماد کامل داشت و احتمال فریب وجود دارد.حجت‌الاسلام پوربهشت تأکید کرد: ملت ایران طی سال‌های دفاع مقدس، دوران تحریم و در نبردهای اخیر نشان داده که دارای اراده‌ای پولادین است.وی در پایان با تبریک فرارسیدن دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) گفت: پرچم رضوی و پرچم حضرت معصومه (س) بزودی وارد شهر خواهد شد و حضور مردم می‌تواند فضای معنوی ارزشمندی ایجاد کند.

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه