پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 12 اردیبهشت 1405 ساعت 16:02:: شناسه خبر: 168360

تاکید استاندار بر اجرای شعار سال؛ تداوم رسیدگی به درخواست‌های مردمی این بار در سامانه سامد

یداله رحمانی با حضور در سامانه سامد به‌صورت تلفنی، به مشکلات ۱۶ نفر از همشهریان رسیدگی کرد.

صدای جنوب:

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد پاسخ‌گوی مشکلات مردم شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی با حضور در سامانه سامد به‌صورت تلفنی، به مشکلات ۱۶ نفر از همشهریان رسیدگی کرد.

استاندار با اشاره به اینکه طبق روال روزهای شنبه، رسیدگی به درخواست‌ها و مشکلات مردم در دستور کار قرار گرفته است، گفت: روند رسیدگی به درخواست‌های مردمی به‌صورت منظم و برنامه‌ریزی‌شده در دستور کار است به‌گونه‌ای که یک هفته رسیدگی از طریق تماس تلفنی و یک هفته نیز به‌صورت ملاقات حضوری انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در سامانه سامد، تعدادی از شهروندان درباره راه‌اندازی واحدهای تولیدی نیمه‌تمام یا متوقف و همچنین پیگیری برای اخذ تسهیلات از سیستم بانکی اعلام مشکل کردند.

رحمانی افزود: این موارد از طریق معرفی افراد به بانک‌های مربوطه پیگیری و در مسیر اقدام قرار گرفت.

استاندار عنوان کرد: برخی درخواست‌ها نیز مربوط به مشکلاتی در دستگاه‌های اجرایی بود که این موارد را برای رسیدگی و پیگیری به واحدهای مرتبط معرفی کردیم.

وی ادامه داد: تعدادی از درخواست‌ها در حوزه عمران و آبادانی و بخشی دیگر در حوزه اشتغال مطرح شد که برای پیگیری در مسیر قانونی و اجرایی به دستگاه‌های ذی‌ربط ارجاع داده شد.

رحمانی با اشاره به درخواست‌های برخی شهروندان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، گفت: هماهنگی‌های لازم برای رسیدگی به این افراد نیز انجام شد تا اقدامات حمایتی-اجرایی در اسرع وقت صورت گیرد.

استاندار با اشاره به نام‌گذاری سال جاری به نام “اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی” گفت: به همه مدیران تأکید می‌کنم در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به این عنوان نام‌گذاری شده است، به‌گونه‌ای عمل کنیم که استان کهگیلویه و بویراحمد در مسیر تحقق شعار سال، جزء استان‌های موفق قرار گیرد.

وی بیان کرد: همه مسئولان دولتی باید همت و تلاش خود را در راستای خدمت به مردمی به کار بگیرند که بیش از ۶۰ روز در حمایت از انقلاب اسلامی، حضور مؤثر در میدان داشته و میدان خیابان را ترک نکردند.

رحمانی تصریح کرد: وقتی مردم در میدان هستند، مدیران نیز باید بهترین خدمات را ارائه دهند و دست به دست هم، در چارچوب وظایف و مسئولیت‌های قانونی، برای رفع مشکلات مردم گام برداریم.

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه